sunnuntai 22. helmikuuta 2015

päiväni kuvina 21.2

Tässä ilmoittautuu yhden maailman tylsimmistä viikoista viettänyt hiihtolomalainen! Toimettomana ja tekemättömänä oleminen on yksi pahimpia asioita mitä tiedän, sillä rakastan sitä että kokoajan on edes jotain tekemistä ja kotiin tullaan vasta illalla väsyneenä. Mun hiihtolomani ei tällä kertaa ollut sinnepäinkään, vaan tapoin aikaa tietokoneella istuen, treenaten, kirjaa lukien ja taisin jokusen elokuvankin katsoa. Kavereita näin muutamana päivänä, mutta moni heistäkin oli töissä, lukulomalla tai jossain muualla.

Se on ihmeellistä miten ainakin minun kohdallani toimettomuus ja liika aika aiheuttaa loppujenlopuksi laiskan ja inspiroimattoman olon, eli siinä syy miksen käyttänyt lomaani vaikka bloggaamiseen.. Jotenkin kun mitään välttämätöntä tekemistä ei ole, ei sitä osaa/jaksa vapaaehtoisestikaan mitään tehdä. Pahoittelut siis tästä laiskuudestani ja blogin hiljaiselosta :(

No, onneksi tylsän viikon pelasti viikonloppu, kun päivät täyttyivät normaaliin tapaan kaikesta kivasta tekemisestä. Liikutin Teemun perjantaina sekä lauantaina, valmistelin kaverini kanssa hänen poikaystävän yllätyssynttäreitä ja lauantaina me niitä sitten juhlittiin :) Kuvasin teille taas otoksia pitkin lauantaipäivääni ja tämä postaus onkin pyhitetty sille, olkaapa hyvät!

Noin 9:36 heräsin ennen herätyskelloa ja Instagramin seilailun jälkeen oli pakko pelata hetken aikaa ehdotonta lempparipeliäni Frozenia. Noh, peli venyikin 20min pituiseksi, jonka jälkeen ylös sängystä!


10:00 aamutoimissa

10:12 rappuset alas keittiöön, jossa vastassa tavalliseen tapaan pörröinen koiralapsi! Helmille ostettu herkku oli näköjään myös oiva leikkikalu ;)

10:20 aamupalaksi Elovenan pikapuuroa, maitoa ja päärynä sekä Helsingin Sanomien selailu

10:43 teekupin kanssa tietokoneen ääreen selaamaan Facebook, sähköposti ja laitoin pari lempparibiisiä Youtubesta soimaan :)


11:05 tallivaatteet päällä ja ulos. Hyi mikä keli, vesisade ja maa aivan peilijäässä..

11:11 auto käyntiin ja tallille!

11:30 viimein perillä. Hiljaiselta näyttää tallin pihassa, eli kerkesin hyvin ennen ruuhka-aikaa.

11:38 Teemulle iltaruoka valmiiksi.

11:42 tarhoille hakemaan Teemua sisälle. Teemu tuli mielellään portille vastaan, ei tainnut vesisade olla herran mieleen!

11:48 kuntoonlaittoa


11:55 molemmat valmiita maneesille lähtöön

Noin 12:00-13:10 ratsastelua maneesissa. Teemu on ollut ihan uskomattoman hyvä ratsastaa nämä kaksi päivää että ihan ääneen olen ihmetellyt! Todella vastaanottavainen, kuuliainen ja kevyt edestä. Ajoittain jopa liiankin tyhjä, jolloin jää polkemaan ravia ja laukkaa liikaa paikoilleen, kun taas käynnissä liike on hyvin kiireistä ja sitä täytyisi saada rennommaksi.

 Huomaa, että kun Teemu on heti täysillä hommissa alusta asti, sen takaosa väsähtää aika nopeasti. Lihaskuntoa vielä lisää niin siitä tulee varmasti oikein hyvä :)

Tällä kertaa tein paljon laukkatyöskentelyä ja laitoin puhelimen kuvaamaan meitä. Harmikseni huomasin että puhelin tallentaa vain 10min pituisia videoita, jolloin videota tuli vain oikeasta laukkakierroksesta ja pari pätkää vasemmasta :(



13:35 Teemu jäi syömään päiväheiniä sisälle ja kerroin, että maanantaina nähdään! (;

13:58 jälleen kotona

14:25 suihkun jälkeen syömään kanatortilloja, nam :)


15:15 hiukset on kuivattu ja kiharrusoperaatio alkaa.. Hiusteni kihartamiseen menee aina tunnin verran, eli ei mikään nopea juttu! Tällä kertaa olin jostain syystä nopeampi ja sain kiharrettua ne reilussa puolessa tunnissa.

16:30 valmista tuli ja tässä ennen/jälkeen -kuva (; Vähän tuli kiire, sillä tarkoitus oli olla Keravan asemalla hakemassa muutamia juhlijoita kyytiin 16:50.

kuva täältä
18:00 - 00:00 ilta kului tämmöisessä vuokratilassa Helsingin lauttasaaressa, jonka jälkeen jatkoimme matkaa vielä Le Bonkiin. Kotona olin 03:30 maissa rättiväsyneenä. Ei enää nappaa myöhään valvominen ja tänäaamuna olo oli kuin krapulaisella vaikken tippaakaan juonut alkoholia!

Palaillaan ensiviikolla!

10 kommenttia:

  1. Kiva postaus taas! Harrastatko Emmi mitään muuta ratsastuksen lisäksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En "virallisesti", mutta lenkkeily ja pilates kuuluu mun arkeen :)

      Poista
  2. Hahah, tuo alun teksti kolahti ihan täysin. Toimeettomuus on kamalinta ja saa vaan laiskaksi! :D Kiva postaus :)

    VastaaPoista
  3. Vähän hyvä postaus! Itekkin tein tämmösen, mutta tää oli superisti parempi!

    olemmekoyksin.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Joskus oon huomannut, että pahempi fiilis seuraavana päivänä on niinä iltoina kun on valvonut kuskina kuin että on juonut. Ihan ihme pöhnä ja väsy, se on musta vähän hassua kun luulisi että pahempi darra on kun juo. No mutta kiva postaus enivei!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen kanssa laittanut merkille että se valvominen aiheuttaa välillä paljon väsyneemmän ja raihnasemman olon seuraavana päivänä kun alkoholista johtuva darra! Tämä päivä on kulunut ihan vaan makoillessa ja herkutellessa tummien silmänalusten kera..

      Poista
  5. En tietenkään voi tietää onko näin, mutta etenkin videolla näyttää, että Teemu olisi saanut kivasti lisää massaa! :) Ja toisekseen pakko sanoa, että olet ihan älyttömän kaunis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikein näet että Teemu on pyöristynyt! Ei ole vielä niin massakas kun se "oikeasti" on mutta parempaan suuntaan mennään :) Kiitos kehusta!

      Poista
  6. Todella kiva postaus, näitä enemmän! :-D

    VastaaPoista
  7. tää oli taas tosi kiva! oot kaunis :)

    VastaaPoista