lauantai 14. helmikuuta 2015

ihanaa ystävänpäivää!

Tulin näiden ystävänpäiväkuvien myötä toivottamaan teille (mitähän muutakaan) kuin ihanaa ystävänpäivää! Toivottavasti olette viettäneet mukavan päivän kavereidenne ja ystävienne seurassa, tai ihan vaikka perheen kesken :) Itse olen kuluttanut päiväni tyttöjen kanssa kuvaillessa ja muutoin kotona rentoutuen mutakakkua syöden ja elokuvaa katsellen.

Huomenna olisi tarkoitus viettää enemmän aikaa kavereiden kanssa, kun lähdemme Adan, Santran ja Jutan kanssa syömään ja katsomaan uuden 50 Shades of Greyn, jota odotan innolla. Toivottavasti on odotusten arvoinen :)

Mainittakoon vielä, että ratsastamaan pääsen vasta ensiviikon perjantaina, joten hevospostauksia saatte vielä jonkin aikaa odotella.. Katsotaan kehittelenkö tässä hiihtoloman aikana jotain erikoispostausta tai muuta vastaavaa :)

Näiden kuvien teema voisi olla Don't forget to smile, hymyä tuntuu piisaavan (; Mitä pidätte otoksista?

9 kommenttia:

 1. Punainen huulipuna sopii sulle älyttömän hyvin! :) Muutenkin tosi kauniita kuvia ♥

  VastaaPoista
 2. ootte kaikki tosi kauniita! :)

  VastaaPoista
 3. Oi että ootte nättejä! :3

  VastaaPoista
 4. Kaikki ootte niin kauniita naisia ja huulipuna sopii teille hyvin! :>

  VastaaPoista
 5. En oo koskaan ymmärtänyt tota että miks muokata 2 samaa kuvaa vierekkäin omasta naamaata? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole koskaan ajatellut että miksi siihen joku syy pitäisi edes olla? :) Itse teen sen joko sen takia, ettei postaus veny liian pitkäksi ja kaksi kuvaa vierekkäin lyhentää postauksen mittaa (jos laittaa eri kuvat siis) tai sitten ihan vaan koska haluan :)

   Poista
 6. Hei kerro mitä ihmettä teet sun hiuksille ku ne on noin paksut ja pitkät :D???!!!! Ihanan pirteitä kuvia oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän en valitettavasti voi antaa oikeastaan mitään vihjettä, sillä hiukseni ovat geenien puolesta paksut! Pituudesta voin sanoa vain sen, että yksinkertaisesti en leikkaa hiuksiani kuin 2 kertaa vuodessa jolloin ne pysyvät pitkinä. Välillä tupeeraan hiuksia tyvestä, jotta saan niihin kuohkeutta.

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista