keskiviikko 31. joulukuuta 2014

vuoden 2014 parhaimmat kuvat

Näin vuoden viimeisenä päivänä olisi taas aika katsella vuotta 2014 taaksepäin ja käydä läpi omasta mielestäni parhaimpia kuvia jokaiselta kuukaudelta. Olen tehnyt muutamana vuotena aiemminkin samanlaisen postauksen, joten jos haluatte käydä katselemassa aikaisempien vuosien kuvia, pääsette sinne tästä ja tästä :)

Tänä vuonna ei omaan silmään erityisen kivoja kuvia tullut räpsittyä muutamia lukuunottamatta. Joinain kuukausina on tullut kuvattua todella vähän ja joinain taas niin paljon, että olisin voinut laittaa samaiselta kuukaudelta vaikka kuinka monta kuvaa! Mitäs te pidätte näistä otoksista?

Rakastan tätä kuvaa <3 Ehdottomasti parhaimpia, ellei parhain Viksu-kuva, sillä harvemmin Viksu innostui juoksemaan vapaaehtoisesti näin paljon kuin kyseisenä päivänä. Pehmeä aurinko taustalla kruunaa tämän kuvan, tässä on ihanan lämmin ja maaginen tunnelma :)Helmikuulta ei löytynyt kuin tämmöisiä synkempiä otoksia, vaikka helmikuu yleensä on kaikista kaunein kuukausi. Tämä osottautui parhaimmaksi kuvaksi, sillä Teemulla on ihanan veikeä ilme ja kuva on kivan vauhdikas. Kuluneet loimikohdat eivät tosin näytä kovin kauniilta..Maaliskuulta halusin laittaa nämä molemmat kuvat, sillä kummatkin ovat hyvin onnistuneita ratsastuskuvia ja kivoimpia ratsastushetkiä vuodelta 2014! Muistan ikuisesti kyseisen tunnin Teemulla, kun sain sen liikkumaan täysin rentona ja kuitenkin aktiivisena sekä kuuliaisena. Pystyin muokkaamaan sitä miten halusin ja ruuna teki kaiken mitä pyysi.

Dimman kuva on otettu toiselta estetunnilta ja muistan kuinka se oikein lensi esteiden yli. Tämä Dimma-kuva on ihanan ilmava!


Jee, huhtikuu tarkoittaa ensimmäisiä peltoratsastuksia! Tämä on niitä ensimmäisiä ja muistan miten hauskaa oli laukata Dimman kanssa ilman satulaa kevätauringon alla. Tämä oli ensimmäinen kerta kun olin sen kanssa pellolla ja perus minä; heti satulatta laukkaamaan ;)


Toukokuun aikoihin Teemu alkoi laihtumaan silmissä, joten kovin hyviä kuvia siitä ei saanut. Tämä on kuitenkin omaan silmään onnistunut rakennekuva Teemusta eräältä irtojuoksutuskerralta. 


En osaa sanoa miksi, mutta rakastuin tähän kuvaan heti sen nähtyäni! Todella kaunis edustuskuva, jossa tausta ja ylhäältä tulevat auringonsäteet luovat kivaa tunnelmaa. 


Aikamoista söpöilyä! Tässä kuvakulma on mielestäni onnistunut hauskalla tavalla ja Teemu näyttää jättiläiseltä. Sininen taivas sopii kuvaan täydellisesti ja tässä on lempeä tunnelma.


Elokuulta ei löytynyt kuin peltokuvia tältä illalta. Näihin aikoihin Teemu alkoi pikkuhiljaa taas saada massaa ja tässä etuosa näyttää etenkin kaulan kohdalta jo mukavan lihaksikkaalta.


Syyskuussa Teemusta alkoi löytyä hienoa liikettä ja se liikkui paljon vapaammin ja kuuliaisemmin. Joka kerta ratsastelin hymyssä suin, kun ratsastaminen ei ollut ainaista taistelua ja onnistumisia tuli kerta toisensa jälkeen. Ylläoleva kuva on ehdottomasti paras ravikuva Teemusta, se on rento ja kulkee selän läpi :)


Ei ihan tavanomainen lokakuun kuva, sillä juuri tähän aikaan Suomessa vallitsi sateiset ja synkät ilmat ;) Vaan ei Thaimaassa, sillä sinne pääsin karkuun kahdeksi viikoksi Suomen synkkyyttä. Tämä Koh Boda Island oli äärettömän kaunis ja hyvin rauhallinen saari.


Marraskuussa emme kerenneet paljoa tallilla kuvaamaan, sillä lähdin Thaimaahan uudestaan. Päivää ennen lähtöäni otimme kuitenkin yhteiskuvia Teemun kanssa ja tämä on jotenkin niin söpö, molemmilla silmät kiinni!Joulukuun parhaimmistoksi valikoitui Teemusta pirtsakka laukkakuva sekä Helmistä veikeä tonttulakkikuva :) Joulukuussa palasin Suomeen juuri ennen jouluaattoa ja molemmat kuvat on napattu aattona. Jouluni oli todella onnistunut ja ihana, vaikkemme tänä vuonna kunnioittaneetkaan perinteitä ja olleet Savossa.

Loppuun haluan toivottaa teille kaikille mitä parhainta uutta vuotta, olkaahan varovaisia rakettien kanssa! ;)

6 kommenttia:

 1. Todella ihania kuvia! :) Hyvää uuttavuotta sullekin!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa uutta vuotta sulle!♥
  Tammi-,heinä- ja maaraskuun kuvat kolahtivat eniten, mutta muutkin olivat onnistuneita ja kivoja :)

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia varsinkin tammikuun, heinäkuun ja toi joulukuun kuva missä on tuo niin söpö karvapallero :3

  VastaaPoista