maanantai 29. joulukuuta 2014

pellolla + kooste thaimaasta

Säät ovat viime päivinä suoneet mahtavia kuvauskelejä kovine pakkasineen ja kuuraisine puineen! Kovin kauaa ei ulkona viihdy, sillä etenkin näin reilusta +30 asteesta tullut jäätyy melkein samantien tämän hetkisissä pakkasissa.. hrr. Viime viikon lauantaina mittari ei kuitenkaan kivunnut kuin -5 asteeseen, joten päätimme Adan ja Santran kanssa ottaa heppakuvia toisistamme.

Tytöt pitivät hevosillaan vapaapäivän, mutta itse nousin kuvien jälkeen Teemun selkään ja suuntasin pellolle. Siellä on nyt kiva määrä lunta ja pohja on pitävä, joten olen viihtynyt siellä paremmin kuin maneesissa. Teemu yleensä hullaantuu pellolla ratsastamisesta kovasti ja siinä saakin olla ratsastamista että ruuna pysyy nahoissaan.
Jouluaattona se olikin mukava ratsastaa, mutta tällä kertaa otti kuumaa kaikesta eikä ratsastamisesta tullut hirveesti mitään. Ajoittain kivoja ja rentoja pätkiä mahtui mukaan kunhan Teemu malttoi keskittyä ja rauhoittua, mutta pääasiassa takapää oli turhan pomppuisa ja liikkuminen oli enemmänkin poukkoilua. Tällä kertaa oli parempi lopettaa rauhoitteluiden kautta kesken, olin kuitenkin tyytyväinen niihin rentoihin pätkiin mitä saatiin.

On muuten häiritsevää etten omista kuin punaisen talvitakin, nimittäin jos haluan laittaa punaiset ratsastushousut kuten tällä kerralla, näytän enemmänkin joulutontulta kuin ratsastajatytöltä..! Ehkä olisi aika ostaa kaveriksi toisen värinen talviratsastustakki (;

Tähän loppuun lisään teille katseltavaksi videokoosteen Thaimaasta, jonka viimein sain valmiiksi :) Melkein kaikki videoista ovat kuvattu GoProlla, joten siksi se näkyy eritavalla mihin olette blogissani tottuneet. Toivottavasti saatte videosta jotain irti!

17 kommenttia:

 1. Tuli kyllä itelle lämmin fiilis videota katsellessa!

  VastaaPoista
 2. Olitko poikaystäväs kans siellä :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole poikaystävä vaan kaverini joka asuu Thaimaassa :)

   Poista
 3. Oi vitsi, ihania talvisia kuvia! :-) Ja tuo videoki oli tosi kiva, toi vielä enemmän todentuntua ku oli just kuvattu goprolla.. :p

  VastaaPoista
 4. Hinkkaako Teemu päätänsä johonkin, vai miksi karvat puuttuu osasta kohtaa päätä :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muakin kiinnostaisi tietää? ;)

   Poista
  2. Joo, Teemulla on ollut monta vuotta jo samainen ihottuma (tai joku sen tapainen) päässä, joka ei ole yrityksistä huolimatta lähtenyt pois. Eihän se kaunis ole, muttei se haittaa Teemua mitenkään :)

   Poista
 5. Kelpaisi nyt edes pieni matka johonkin lämpimään... Meinasin eilen jäätyä pystyyn, vaikka oli "vaan" -13 astetta...Hyrrr :-(

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Mikä GoPro sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GoPro on kaverini, mutta se on HERO3 Black edition :)

   Poista
 7. oon vasta nyt sun blogista huomannut miten kivalta paikalta thaimaa näyttää ja olis kiva itekkin päästä sinne joskus! varsikin noi vesilukumäet näytti tosi hauskilta :D

  heppakuvat oli ihanan talvisia ja tosi hyvälaatusia, mikä kamera sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi vesipuisto oli avattu vasta 1.joulukuuta joten se oli ihan uusi ja tosi magee! :)

   Mulla on Nikon D5100 :)

   Poista
 8. oih itekki haluis nyt päästä thaimaaseen! Tosi kiva video ja hienoja kuvia Teemusta. Ootko kuvannu jotkut klipit sellaisella selfie-stickillä, vai mikä sen nimi nyt olikaan :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kuvattu ihan GoProhon tarkoitetulla "kepillä", joka toimii vähän samalla idealla kuin nämä puhelimen selfie-kepit!

   Poista