torstai 25. joulukuuta 2014

ihanaa joulua!

Mitä ihaninta joulua kaikille lukijoilleni, toivottavasti teidän jouluaikanne sujuu rauhallisissa merkeissä ja olette saaneet mieleisiä lahjoja! Tänä vuonna olin joulun kotona ensimmäistä kertaa 13 vuoteen ja ensimmäistä kertaa pääsin aattoratsastamaankin, nimittäin kävimme Teemun kanssa hieman ravailemassa ja laukkailemassa pellolla :) Herra käyttäytyi yllättävän fiksusti ja kuuliaisesti muutamia pomppimisia lukuunottamatta. Oli ihana päästä kuukauden tauon jälkeen tuon hölmöläisen selkään ja oli ilo huomata että se on saanut kasvatettua paljon enemmän massaa.

Loppuun vielä pieni tervehdys uudelta, 10 viikkoiselta kiinanpalatsikoirapennulta, joka saapui 2,5 viikkoa sitten ilostuttamaan meidän perhettämme :) Tämä lapsukainen on kyllä niin energinen ja iloinen pakkaus etten ole aikaisemmin vastaavaa tavannut. Pentu on oikealta nimeltään Mei Huan Marilyn, mutta olemme antaneet sille kutsumanimeksi Helmi!
14 kommenttia:

 1. Apua, mikä ihana pieni karvapallero! ♡

  VastaaPoista
 2. Ihana pentu <3 missä oot ollu viime joulut? Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 3. EN KESTÄ miten ihana pieni karvapallo :D hauskaa joulua!

  VastaaPoista
 4. Älyttömän söpö tää koiranpentu!! :3 ja hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
 5. Aivan Ihana Helmi! :3 Ja hyvää joulua! <3

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana koira! :')

  VastaaPoista
 7. Kuinka pitkä oot ? :)

  VastaaPoista
 8. eikä miten sulonen koiranpentu! :3

  VastaaPoista
 9. Ei vitsi miten söpö karvapallero ! :3

  VastaaPoista
 10. Apua mikä ihana karvapallo!! En kestä, kun itsellä kauhea koirakuume ja tuntuu että niin monessa blogissa esitellään uutta pientä söpöläiskarvaturria.. :D:

  VastaaPoista
 11. Kauheeta, kun pitää innostaa kasvattajia teettämään lisää noinkin sairaita koiria mitä kiinanpalatsikoira on ostamalla niitä.. :(

  Kiva postaus kuitenkin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaahan voisit sanoa muistakin sairasrotuisista koirista :) Toki kiinanpalatsikoirilla voi tulla mm. hengitystieongelmia, mutta niitä ei läheskään esiinny kaikilla joten ei kannata yleistää. Me satumme pitämään kyseisen rodun edustajista eikä se pitäisi olla sinulta pois :)

   Poista