maanantai 22. joulukuuta 2014

jouluksi kotiin!

Näin kävi että kahden kuukauden Thaimaan reissu lyhenikin puolella ja lentokone suuntaa kohti Suomea jo huomenna 23.joulukuuta! Lentolippuani ei saatu vaihdettua, sillä se ei sisältänyt vaihto-oikeutta ja tammikuun alussa lennot olisivat maksaneet lähemmäs tonnin, joten ainoa vaihtoehto oli ottaa paluulento joulun aikoihin. Toisaalta ei harmita yhtään, sillä ikävä kavereita ja hevosia on tässä kuukauden aikana kasvanut suureksi ja näin vannoutuneena suomalaistyttönä kaipaan asiointikielenä Suomea (;

Tätä postausta kirjoittelen siis vielä Thaimaasta ja luvassa on kuvapostaus koko reissulta. Viimeksi näitte kännykkäkuvia, mutta nyt pääasiassa kuvat ovat järkkärin muistikortilta.
Ylläolevassa kattoaltaassa on kyllä tullut vietettyä pidempikin tovi.. Varsinkin iltaisin niin altaan kuin kaupungin valot näyttivät niin mageelta, että ilman viileää iltatuulta todennäköisesti olisin viihtynyt siellä yömyöhään asti!

Say hello to my new friend! Kävimme Hua Hinissä apinatemppelissä, joka vilisi jos jonkinmoisia apinoita vauvoista vanhuksiin. Osa oli todella ujoja kun taas osa ei pelännyt meitä ihmisiä yhtään. Lähimmäksi pääsin aidalla istunutta apinaa joka nakersi jätskipaperia niin tohkeissaan, ettei se noteerannut mua juuri yhtään. Nämä kaksi ylläolevaa kuvaa ovat Koh Changilta, tutummin Elefanttisaarelta. Ilta-aurinko muuttui punaiseksi siinä kuuden aikoihin ja onnistuin kerrankin nappaamaan siitä kuvan :)

Let me take a selfie with monkey!Noh, olihan sitä pakko päästä kerran Hua Hinin rannalle ratsastamaan ;) Reilu 30min ratsastus oli yllättävän halpaa, joten kipusin tämän ruskean ponin satulaan ja kävin ottamassa muutamat ravi- ja laukkapätkät rantaviivaa pitkin. Olihan se erilaista, mutta kävi vähän sääliksi joitain laihoja ja kyllästyneen näköisiä hevosraukkoja :SSuurimmilta kommelluksilta matkan aikana vältyttiin, mutta kerran vuokratusta skootteristamme tyhjeni kumi kesken ajon ja oli lähellä ettei kaaduttu asfaltille. Onneksi kilometrin päästä löytyi pieni korjaamo, joka ilmaiseksi täytti renkaamme :) Vuokrasimme siis Koh Changilla skootterin ja kiersimme puoli saarta läpi viidakkojen!
Suurimman osan reissustamme nukuimme majataloissa, joiden kunto ei ollut parhain mahdollinen. Yhdestä majatalosta saimme päätäitä, jotka onneksi huomattiin parin päivän sisällä ja heti palattuamme Bangkokiin lähdimme kiireen vilkkaa etsimään täishampoota! Sen jälkeen boikotoimme majataloja ja nukuimme hienommissa hotelleissa. Ylläoleva hotelli oli ihanan idyllinen ja rakennuksia sekä uima-allasta ympäröi ihanat puutarhat.


Kuvailin pitkin reissua videoita GoProlla, joten video tästäkin Thaimaan reissusta on tulossa (; Saatte sitä kuitenkin odotella jonkin aikaa, sillä en ole vielä aloittanut editoimaan videota. 

Mitäs olette pitäneet näistä Thaimaan lifestylepostauksista? Joko kaipaatte tavallisia hevoskuulumisia? Sellaista on toivottavasti luvassa joulun tienoilla!

11 kommenttia:

 1. Aivan uskomattomat nuo maisemat siellä ja tuo kattoallas, wau! :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, pitääkin seuraavalla reissulla lähteä Thaimaaseen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vaan lämpimään! Oma suosikkini oli Krabi :)

   Poista
 3. ite en ainakaan vielä ikävöi heppapostauksia.. pikemminkin istun täällä kylmässä suomessa kadehtien noita ihania maisemia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, tästä eteenpäin ei ainakaan minun blogissani tarvitse kadehtia ulkomaan kuulumisia vaan pääset/joudut katselemaan taas heppapostauksia (;

   Poista
 4. täitä on nykyään muuallakin liikkeesä tällähetkellä kun vain täällä suomessa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ikävä kyllä niitä löytyy maapallon toiseltakin puolelta, yök!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No jos sinä sen näin haluat ajatella niin mikäs siinä!

   Poista
 6. Kyllä kelpais päästä tuonne, edes lomalle!

  VastaaPoista
 7. Niin ihana toi kattoallas! :O

  VastaaPoista