perjantai 10. lokakuuta 2014

haastevideopostaus

Moikka!
Näin suhteellisen pikaiset kuulumiset tähän väliin haastevideopostauksen kera :) Kiirettä ja väsymystä on pitänyt taas kulunut viikko ja tuntuu ettei kaikkea ennätä tehdä tai nähdä vaikkei mitään ihmeempiä olekkaan ollut tehtävänä. Sunnuntainen lähtö Thaimaahan vähän takaraivossa jännittää, sillä näin kolme kertaa elämänsä aikana lentokoneessa istunut lähtee yksin lentämään 10h kohti tuntematonta.. Illalla en meinaa saada unta vaikka väsymys painaisikin, en tajua miten voin näin paljon stressata?!

Teemua olen käynyt lyhyen ajan sisään 3-4 kertaa ratsastamassa ja nyt on tapahtunut positiivinen käänne herran ratsastettavuudessa. Se liikkuu todella mukavasti ja kevyesti sileällä ja mulla on suorastaan nautinto ratsastaa. Olen ratsastanut ilman satulaa viime päivinä, sillä Teemu toimii huomattavasti paremmin satulatta. Toivotaan että oikeanlainen satula saataisiin pian ettei takapuoleni kulu kokonaan (;

Allaolevat kuvat otettu viime viikolla. En ymmärrä miksi Blogger muuttaa kuvien värejä ja laatua paljon huonommiksi ladattuani ne blogiin, vaikka tiedostomuotona on ihan .JPG tai .PNG. Tekeekö Blogger kenelläkään muulla tätä?
Ja tähän loppuun harvinaista herkkua.. Todella pitkästä aikaa teimme tyttöjen kanssa videopostausta ja tällä kertaa kerroimme itsestämme faktoja/outoja asioita. Saatte keksin jos jaksatte katsoa molemmat pätkät alusta loppuun, innostuimme höpöttämään paljon..! ;)

Jos ette jaksa katsoa videoita loppuun, sanottakoon tässä että pyysimme teitä laittelemaan haaste-ideoita kommenttiboksiin jotta jatkossa voisitte nähdä meidät erilaisten haasteiden parissa! Eikun ideoimaan :)
Mukavaa viikonloppua kaikille ja rentouttavaa syyslomaa niille, jotka sitä viettävät! Palataan Viksua elämää -blogin ääreen taas kolmen viikon kuluessa tullessani Thaimaan reissusta uuden, blogiinkin vaikuttavan uutisen kera.. :)

17 kommenttia:

 1. Tehkää kananmuna kysymys haaste

  Tai sit ihan tehtävä haaste et
  Tehtävii on esim
  -huuda pihalla kovaa meillä ei oo vessapaperia
  -juokaa nenällä vettä
  -peskää ketsupilla hampaat
  -soita 020202 ja kysy nallepuhin numeroa
  Siin ny muutama lisää noita tehtäviä löytyy netistä

  VastaaPoista
 2. Haaste ehdotuksia:
  -Totuus ja tehtävä! Vaikka illalla jossain kaupungissa ja teette kaikkea hauskaa tai jos kehtaa niin hiukan "noloakin" :D
  -Et uskalla -peli

  VastaaPoista
 3. Ihanan positiivisia videoita :D

  VastaaPoista
 4. Keksikää kaikkia "ratsastsuhaasteita" esim. takaperin ratsastus, vastakkain ratsastus (2pääl) yms. :Dd ja kaikkii muita haasteita mitä vois tehä tallilla::)

  VastaaPoista
 5. Kannattaa koittaa ettiä satulaa Hipposportin satulastudiosta :)

  VastaaPoista
 6. Tehkää jauhohaaste ja kanelihaaste. Jääsuolahaaste on myös hyvä.
  Soita jollekkin ystävällesi ja sano että olet raskaana. Soita jollekkin ja et saa sanoa muuta kuin "ole hiljaa". Mene jollekkin näkyvälle paikalle ja pidä koskettava puhe väärin ymmärretystä justin bieberistä. Tee älä naurahaaste. Tos oli nyt joitakin:-)

  VastaaPoista
 7. Kuvatkaa teijän leikkitunti tai sitte semmonen missä esitätte alottelijoita ja joku opettaa teitä xD

  VastaaPoista
 8. Miksei Vilja sanonut itsestään mitään "hassua" vaan muut puhuivat hänen puolestaan? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut näin myöhäisestä vastauksesta, nyt vasta Thaimaan lomani jälkeen pääsen tietokoneelle :) Mutta tosiaan meille tuli niin paljon itse juttuja mieleen Viljasta ettei Vilja juurikaan kerennyt puhumaan. Näin meillä käy usein kun puhetta riittää enemmän kun pitäisi!

   Poista
 9. Oli muuten tosi kivat videot mutta häiritsee kun huudatte tai puhutte toistenne päälle.. Ei meinaa välissä saada mitään selvää. Panostakaa siihen seuraavassa videossa :) jatkossakin tälläisiä ja muutenkin videopostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on meidän ongelma ihan arkipäivässäkin (; Kiinnitämme jatkossa huomiota!

   Poista
 10. Jälleen kerran liian ihana postaus :3 Ootte kaikki niin ihania, ja pakostakin teidän videoiden katseleminen saa hymyn huulille. Osaat ratsastaa tosi hyvin, ja munkin mielestä blogger pilaa joidenkin kuvien laadun... Erittäin hyvää matkaa sulle Thaimaaseen, itse olen ehkä liiankin koukussa tuohon maahan ! :D
  ♥: TIME FOR DREAMS

  VastaaPoista
 11. Tsekkaa sähköposti! :)

  VastaaPoista
 12. Mä löysin jostain asetuksista ton kuvanpaskannusasetuksen. Olisko ollut ihan peräti Google+ eli ekaks pitää tehdä se käyttäjätunnus ja sit jostain asetuksista poistaa se asetus. Sit kun poistaa G+ tunnuksen niin se jää kuitenkin voimaan. Ihan perseestä!

  VastaaPoista