keskiviikko 24. syyskuuta 2014

vastaukset kysymyksiin

Heippa!
Luvassa viimein kysymyksiin vastailua lähettämiinne kysymyksiin, kaunis kiitos kaikille niistä :) Kuten ennenkin, jätin usein kysytyt ja 'itsestäänselvät' kysymykset pois ja valitsin tärkeimmät ja parhaimmat mukaan.
Ajattelin alunperin tehdä kysymykset videon muodossa, mutta jostain syystä olen skeptinen höpöttelyvideoita kohtaan ja ne vaikuttavat niin tylsiltä..! Katsotaan rohkaistunko taas jossain vaiheessa videoiden tekoon..

[Teemun ilman satulaa-kuvat viimeviikonlopulta]


Millainen olet ratsastajana mielestäsi?
- Rohkea, rauhallinen ja päättäväinen, mutta samalla rento enkä halua ottaa ratsastamista liian tosissaan. Jos jokin asia ei heti onnistu, en menetä malttiani vaan pysyn rauhallisena. Saatan mielessäni kirota vaikka kuinka paljon ja vaikka tekisi mieli kohdistaa ärsytys hevoseen, pysyn tyynenä. Uusien hevosten kanssa olen ehkä liiankin varovainen ja kiltti enkä aina muista vaatia tarpeeksi, mutta jos minua rohkaistaan, päättäväisyys tulee esiin (kuten tutuilla hevosilla). Haluaisin kehittyä eleettömäksi apujenkäyttäjäksi ja päästä eroon tietynlaisesta malttamattomuudesta.


Jännittääkö sua ikinä hevosen selässä?
- Hyvin harvoin. En pelästy vaikka hevonen yrittäisi temppuilla, riekkua tai karata avuilta, kunhan se on kytkettävissä pois. En hätäänny helposti hevosten kanssa ja se on mielestäni tärkeä asia hevosten kanssa toimiessa.

Esteet ratana vai yksittäisenä?
- Kuten estetunneilla yleensä, tykkään ensin hypätä yksittäisiä ja lopuksi pari kertaa rataa. Eli molemmat ovat mieluisia, mutta jotenkin ne yksittäiset ovat kivempia :)

Miten vanhempasi suhtautuivat ratsastamiseen?
- Äitini on itsekin ollut koko elämänsä hevosihmisiä, muttei ole ratsastellut kuin hyvän mielen vuoksi. Hänen kauttaan oma innostumiseni hevosiin on alkanut ja aikoinaan äitini vei minut talutusratsastukselle naapurin ponilla. Siispä hän mielellään sponssaa harrastustani silloin tällöin. Isälle hevoset ovat ok, mutta valittaa aina leikillään jos ja kun rahaa palaa hevosiin/varusteisiin (;


Pystytkö muistamaan ensimmäisen tippumisesi?
- Kyllä! Se tapahtui ollessani noin viisivuotias ja ratsastaessani edellämainitulla ponilla. Olimme maastossa hiekkakuopilla, kun poni varoittamatta heitti valtavan pukin ja lensin kaaressa maahan. Sinä hetkenä itketti, jälkeenpäin huvittaa ja muistan kuinka äitini oli tukehtua nauruun..

Haluaisitko käydä ratsastustunneilla?
- Jos tällä tarkoitetaan ratsastuskoulun tunteja, niin en. Muutoin ratsastustunnit ovat enemmän kuin tervetulleita, sillä ikinä ei voi oppia liikaa. Tällä hetkellä olen tyytyväinen päästessäni silloin tällöin kaverini silmän alle, harvoin kun on mahdollista päästä esimerkiksi Teemulla kunnon valmennuksiin (omistaja menee itse).

Minkä takia et hyppää Teemulla?
- Omistaja haluaa hypätä hevosellaan itse.


Haluaisitko kilpailla Teemulla?
- Tätä mahdollisuutta tuskin koskaan tulee, sillä omistajan on tarkoitus alkaa kilpailemaan kouluratsastuksessa kunhan Teemu on täysin "kunnossa". Ajatuksena se olisi kieltämättä kiva, kun ensin saisi sileällä työskentelyn tarpeeksi hyvin pelaamaan.

Kuuma vai rauhallinen hevonen?
- Kuuma ehdottomasti, tykkään omalla moottorilla liikkuvista hevosista joilla on pilke silmäkulmassa ja ovat kiinnostuneet ympäristöstä. En kuitenkaan pidä ns. villeistä hevosista, haluan pystyä kaikesta huolimatta luottamaan että pysyn kyydissä ja hevosella on turvallista ratsastaa. Teemu on muuten aika ihanteellinen hevonen, mutta vähän jos sitä kuumuutta kuitenkin sais pois ;)

Kuinka monesti viikossa käyt tallilla ja ratsastamassa?
- Nykyään  vaihtelee hyvin usein, ennen kävin noin neljä kertaa viikossa ratsastamassa. Nykyään 1-2 kertaa viikossa, joskus en kertaakaan :( Joskus saatan olla tallilla ihan vaan kuvaamassa muita.

Alatko jo heti käynnissä taivuttamaan hevosta tms?
- Alkukäyntien jälkeen kyllä. Haluan heti saada hevosen skarpiksi ja kuuliaseksi alleni ja etenkin Teemun kanssa taivuttelu ja jumppaaminen on tärkeää heti alussa.

Miten pitäisi ratsastaa kädelle painavaa hevosta?
- Itse ratsastan pohkeella pitäen hevosen kuitenkin kasassa. Irrotellen, taivutellen ja nostaen hetkellisesti kättä ylöspäin jos pää painuu liian alas. Volttien ratsastus ja se, että keksii hevoselle kokoajan tekemistä auttavat yleensä (suunnanmuutokset, temponvaihtelut, pysähdykset, siirtymiset jne..)

Mitä muuta voisi tehdä kuin voltteja ja taivutuksia?
- Ihan mitä ikinä keksiikään omien taitojen rajoissa! Yllämainitut temponvaihtelut, pysähdykset ja siirtymiset, lisäksi avo-ja sulkutaivutuksia, taka- ja etuosakäännöksiä, pohkeenväistöjä..

Mielestäsi tärkein asia ratsastuksessa?
- Hevosen kunnioittaminen ja oikeanlainen kohtelu, rauhallisuus ja päättäväisyys. Tykkään tavoitteellisista ratsastajista jotka osaavat kuitenkin ottaa rennosti ja tekevät hevosen kanssa monipuolisesti kaikkea.


Montako ruusuketta sulta löytyy?
- Ihan muutama vaan lähinnä leirikisoista, tätä kisauraa kun ei juurikaan ole :D

Ensireaktiosi kun kuulit Viksun laukkaavan vihreillä niityillä?
- Voi, taas ottaa vatsanpohjasta.. Tosiaan luin kyseisen tiedon kännykkäni Facebookista sattumalta. Olin odottamassa autossa kaveriani ja siinä odotellessa ajattelin vilkaista Facebookkia, jota teen puhelimella erittäin harvoin. Rullattuani muutaman päivityksen alas ruutuun ponnahti se, mitä en olisi ikinä halunnut nähdä. Katsoin moneen otteeseen päivitystä ja huusin ääneen ettei se voi olla Viksu. Lähdin samantien ajamaan kotiin kovan hädän vallassa, mikä ei tietenkään ollut fiksua..

Miten elämäsi on muuttunut Viksun lähdön jälkeen?
- Tavallaan paljon, sillä enää mulla ei ole sitä parasta hevoskaveria jonka kanssa sain tehdä mitä ikinä halusin. En pääse enää ratsastamaan niin usein ja eniten ehkä kaipaan niitä ihania maastoretkiä joita rennosti Viksun kanssa pystyin tekemään <3 Jollain tapaa hevosharrastukseni ei ole enää samanlaista ja siitä puuttuu jotakin, se on pinnallisempaa kuin ennen.

Kuinka paljon ikävöit Viksua asteikolla 1-10?
- Täysi kymppi, haluaisin niin paljon että se samettiturpa olisi vielä menossa mukana. Kaikki jäi niin kesken kun olla ja voi..Mikä oli Viksussa parasta?
- Voisi sanoa, että ihan kaikki. Siinä oli hevonen suurella sydämellä ja rakkaudella varustettuna. Parasta oli sen yritteliäisyys ja jokapäiväinen hyväntuulisuus joka tarttui myös meihin ihmisiin.

Paras muisto Viksun kanssa?
- Kaikki maastoretket ovat jotenkin jääneet parhaiten mieliin. Viksun kanssa pystyi ottamaan niin rennosti ja luottamaan sataprosenttisesti. Parasta ovat olleet kesäiltaisin kukkapellolla tai sänkkärillä laukkaaminen ilman satulaa ja päästäen kädet ilmaan :)

Jos saisit herättää Viksun eloon, herättäisitkö? Kuolema tulisi kuitenkin samalla lailla muutaman kuukauden päästä.
- Tämä oli jotenkin hassu kysymys jollaista ei olisi mieleeni tullut varmaan ikinä. Tavallaan haluaisin, koska silloin pääsisin elämään viimeiset ajat täysillä ja voisin päättää yhteisen aikamme niinkuin sen oli tarkoitus. Olin päättänyt, että olisin Viksun vierellä sen viimeisiin hetkiin asti eikä tämä toteutunut. Olen siitä ikuisesti.. no, vihainen. Tämän asian korjaisin heti. Kuitenkin kun tavallaan miettii, en haluaisi kokea sitä surua enää uudelleen :(

Kun avaat blogisi ja näet nimen "Viksua elämää", ajatteletko silloin Viksua?
- En ajattele tietoisesti, luen sen aina vaan "tekstinä", mutta kyllähän jos blogin nimen ajatuksella luen niin tulee siitä Viksu mieleen.

Oletko ajatellut vaihtaa blogin nimeä?
- Kyllä sitä ajattelin, mutta lukijoiden kannustaessa jättämään blogi alkuperäisellä nimellä ja tarkemmin itse ajateltuna en sitä tehnyt. Viksu tulee aina olemaan blogin maskotti :)

Käytkö enää tallilla missä Viksu asui?
- Käyn silloin tällöin ratsastamassa Putte-ponia ja usein ajan autolla/juoksen tallin ohi, sillä se sijaitsee vain kilometrin päässä kodistani.
Miksi aloit bloggaamaan?
- Silkasta mielenkiinnosta, silloin bloggaaminen ei vielä ollut näin iso juttu, mutta oli alkamaisillaan. Olen aina tykännyt kirjoittaa ja tarinoida, joten blogi oli hyvä vaihtoehto siihen. Lisäksi tykkään valokuvata ja sain syyn julkaista kuvia jossakin :)

Esikuvasi/idolisi?
- Mulla ei ole koskaan ollut tällaisia henkilöitä. En fanita ketään tai koe erityistä ylpeyttä kenestäkään (kuullostipa kylmältä!), joten tähän on vaikea vastata :/ Ihailen ihmisiä, joilla on todellinen halu haastaa itsensä ja joka on asettanut elämälleen tavoitteita kuitenkin nauttien elämästä täysillä. Ihailen niitä, joilla on rohkeus nähdä maailmaa ja elää kuten jokainen päivä olisi viimeinen. Kumpa itsekin pystyisi samaan! 

Mikä sun keskiarvo oli kun peruskoulu päättyi?
- 8.0

Millaista opiskelu nykyisessä koulussasi on?
- Lähihoitajakoulu on tavallaan tosi rentoa eikä se ole aiheuttanut mulle stressiä. Rennot opettajat varmasti vaikuttavat asiaan ja olen saanut ihania kavereita joiden kanssa jakaa kouluun liittyviä ongelmia jos sellaisia tulee. Koulu on vastannut aikalailla odotuksiani ja olemme päässeet tekemään paljon kaikkea näiden 1,5 vuoden aikana. Ylioppilaspohjaisessa tutkinnossa parasta on ollut se, että työharjoitteluja on monta. Opiskelumme on siis enemmän töissä käymistä kuin opiskelua ja tämä on hyvä juttu tulevaisuutta ajatellen. Tällä hetkellä opiskelen Lapset ja nuoret -koulutusohjelmaa ja olen parhaillaan päiväkodissa työharjottelussa.Aiotko jatkokouluttautua valmistumisesi jälkeen?
- En ainakaan lähivuosina, opiskelu saa hetkeksi riittää. Ajattelin sosionomiksi kouluttautumista, mutta tällä hetkellä en ole varma haluanko työskennellä lasten vai vanhusten kanssa..

Miksi työharjoitteluun meneminen tuntuu raskaalta?
- En osaa itsekään sanoa, jokin ei vaan ole kolahtanut kyseisessä paikassa. En tiedä onko syynä pienet lapset (1-3v), joiden kanssa en niin hyvin viihdy kuin vanhempien lasten. Päivät ovat niin rutiininomaisia ettei se tarjoa sellaista haastetta ja monipuolisuutta jota kaipaisin. 

Mikä on unelma-ammattisi?
- Sosiaaliala tuntuu mun jutultani. On ihanaa auttaa ihmisiä ja tuntea itsensä tärkeäksi ja hyödylliseksi :) En vielä tiedä mikä loppujen lopuksi ammattinimikkeeltä haluaisin olla.

Missä maassa haluaisit asua?
- Enpä osaa sanoa, olen niin vähän päässyt ulkomaille ettei ole vertailukohteita. Olisihan se ihanaa asua sellaisessa paikassa jossa on ympäri vuoden kesä :)

Mikä on ollut ihanin matkasi Suomessa ja ulkomailla?
- Näitä on tosi paljon, etenkin Suomen sisällä. Ihania matkoja ovat olleet etenkin Levin ja Naantalin reissut :) Ulkomailla en ole käynyt kuin Virossa, Ruotsissa, Espanjassa ja Kreikassa. Kreikka oli kaunis paikka ja meillä oli ihana hotelli!

Mitä pelkäät?
- Epäonnistumisia, kuolemaa, vakavaa sairautta, ystävien ja kavereiden menettämistä, sitä etten tule saavuttamaan elämässäni mitään isoa. Sitten näitä perus hämähäkkejä ja ötököitä yms ;)

Miten leukasi jakselee?
- Uusille lukijoille tiedoksi, että minulle on tehty iso leukaleikkaus neljä vuotta sitten leukaluussa olleen kasvaimen vuoksi. Multa poistettiin 6cm omaa leukaluuta ja sinne laitettiin kasvamaan keinoluuta tilalle. Tämä on ollut uusi menetelmä uuden luun kasvattamiseen ja olen ensimmäinen Suomessa kenelle tätä menetelmää on käytetty. Alunperin suuni piti olla kunnossa jouluna 2012, mutta koska operaatio on ollut uusi lääkäreillekin, hoidot saatiin valmiiksi vasta keväällä 2014. Neljä vuotta olin toinen puoli suusta (alapuolelta) ilman hampaita ja nyt keväällä sain hammasimplantit suuhun. Leikkauksen vuoksi puolet alahuulesta ja leuasta on tunnottomia katkaistun hermon takia.

Kesän kaikki oli kivasti ja totuttelin uuteen purukalustoon. Tässä syksyllä leikatun puolen ikenestä alkoi puskemaan luunpalasia läpi ja kävin näyttäytymässä kirurgilleni. Hän poisti yhden luunsirpaleen ja käski tulla uudelleen mikäli luunpaloja puskee lisää. Näin kävi heti seuraavalla viikolla ja ensimmäinen syyskuuta jouduin toimenpiteeseen jossa avattiin ien, porattiin ja hiottiin leukaluuta. Nyt kaikki on (kop kop) taas kondiksessa eikä toivottavasti tarvitse enää ikinä istuutua kirurgin penkkiin.

Olen kiitollinen Kirurgiselle sairaalalle hyvästä ja huolehtivasta hoidosta, avun sain aina heti eikä kertaakaan ollut luottamaton olo :) Lääkärit ja hoitajat osasivat työnsä moitteettomasti ja tukivat kun itsellä oli joskus paha fiilis.Mikä on pelottavinta mitä sulle on tapahtunut?
- Jokelan ampumavälikohtaus ja leukaleikkaus.

Entä ihaninta?
- Että olen saanut näin terveen ja hyvän elämän. Olen onnellinen ja tyytyväinen tähän astiseen elämääni ja ihanaa että musta on tullut näin iloinen haha x)

Miksi Facebookissa sinulla on niin vähän tykkäyksiä?
- Naurahdin tälle kysymykselle, mitähän tässä mahdetaan tarkoittaa! En hyväksy Facebookissa tuntemattomia kaveriksi ja lisäilen sinne niin harvoin mitään, ettei kaverini ole kovin aktiivisia suhteeni (;

Suosikkivuodenaikasi?
- Kesä ja talvi ovat ihanaa aikaa, ja talvella tarkoitan sitä helmi-maaliskuu -ajankohtaa jolloin Suomi on oikeasti kaunis ja on tarpeeksi pakkasta ja lunta.

Onko hiuksesi oikeasti blondit? Mitä väriä käytät hiuksiisi vai käytkö värjäämässä kampaajalla?
- Olen oikeasti blondi ja käyn luottokampaajallani värjäämässä ja leikkaamassa :) En värjää koskaan koko tukkaa, laitan leveitä vaaleita raitoja lähinnä tyveen.

Miten meikkaat, mitä tuotteita käytät?
- Alla kuva arkimeikkini tuotteista. Mukana kahta erilaista meikkivoidetta (vaaleaa ja tummaa sävyä joita sekoitan), ripsiväri, peitevoide ja poskipuna.


Koska rupesit meikkaamaan / milloin suosittelen meikkauksen aloittamista?
- Taisin ekan kerran meikata 5-6 luokkalaisena (jos ei lasketa pienenä esim. pääsiäisen meikkejä), mutta vakituisesti yläasteen puolessa välissä. Silloin meikkiin kuului vain ripsiväri, myöhemmin kasvoihin ilmestyneiden epäpuhtauksien vuoksi aloitin meikkivoiteen käytön ja sitä kautta tuli laitettua joskus vähän luomiväriä lähinnä testiksi. En tykkää käyttää silmämeikissä juuri muuta kuin ripsaria ja joskus kajalia.

Urheiletko paljon?
- Aktiivinen liikkumiseni on kausittaista, joskus liikun hyvin paljon lenkkeillen, ratsastaen ja kuntosalilla käyden, joskus liikkumiseni on ainoastaan ratsastamista. Haluaisin löytää sellaisen tasapainon urheilemisen välille, mutta motivaatiota on vaikea pitää yllä! Tällä hetkellä taas liikun enemmän ja olen käynyt joka päivä lenkillä, mutta maanantaina sääreni kipeytyi kunnolla enkä pysty enää juoksemaan tai kävelemään ilman kipua :( Penikkatauti..

Oletko pysynyt samassa kunnossa kuin esim. vuosi sitten?
- Kunnon puolesta kyllä, mutta ulkonäöllisesti pyöreyttä on tullut jonkin verran.
Kuinka usein käyt ns. viihteellä?
- Tämä vaihtelee paljon, joskus tulee oltua melkein joka viikonloppu, joskus taas pitkiäkin taukoja. En kuitenkaan läheskään joka baarireissu juo, sillä selvinpäin on ihanaa olla baareissa (kyllä, mua ei haittaa ympärilläni pyörivä humalainen kansa!). Silloin ei tule krapulaa ja pysyy freeshimpänä ;)

 Toimitko usein kuskina?
- Joskus, mutta yleensä muut kaverit tykkäävät ajaa.

Onko sulla parasta kaveria?
- Ei ole ollut moneen vuoteen, mutta läheisiä kavereita on muutamia.

Kaikki ei Nybackan tytöillä taida olla kunnossa (;
Kuinka monta kertaa olet seurustellut?
- Kunnolla (enemmän kuin puolivuotta) kaksi kertaa, sitten on muutama ollut niitä parin kuukauden säätöjä.

Jos saisit päättää minkä ikäinen olisit loppuelämäsi, minkä ikäinen olisit?
- Hmm, paha sanoa kun elämää ei ole takana kun vasta 19 vuotta. Nämä 16-18v ikävuodet on ollut mukavaa aikaa, sillä silloin on tapahtunut niin paljon kaikkea eikä elämäni ole tuntunut tylsältä :) Oishan se kiva pysyä koko loppuelämä nuorena ja rypyttömänä ;)

Lempiblogisi / lempivlogisi?
- Lempiblogeja ovat mm. Uino ja Annika O. Vloggaajista seuraan vain ZoneVD:tä, Mentaalisavuketta ja mmiisas:ia.

Oletko ikinä ajatellut aloittavasi vlogaamaan?
- Tavallaan se voisi olla ihan kivaa, mutta en jaksaisi joka viikko keksiä uutta aihetta ja vloggaajia (kuten myös bloggaajia) löytyy niin hirveästi että musta se tuntuisi jotenkin hölmöltä :D

Millaista musiikkia kuuntelet?
- Laidasta laitaan ihan kaikkea.. Muiden muassa Avril Lavignea, Juha Tapiota, David Guettaa ja Kygo Remix -biisejä.

Mitä sovelluksia käytät päivittäin ja mikä puhelin sulla on?
- Mulla on iPhone 4 ja päivittäin käytän Facebook Messengeriä, Instagramia ja Whatssappia. Lisäksi pelaan paljon Free Fall - peliä (ihan paras!).

Puhelimen taustakuva?Oletko koskaan käynyt tallini.fi -sivustolla?
- Silloin kun se oli vielä suht uusi paikka niin oli mulla talli siellä (; En vaan oikein osannut käyttää sivustoa ja joistain jutuista täytyi maksaa, joten lopetin kesken.

Teetkö enää höpöttelyvideoita tai muita kuin ratsastusvideoita?
- Kyllä tulen tekemään mutta aika harvoin into, jaksaminen ja aika riittävät. Jostain syystä ei ole enää niin luonnollista tehdä videopostauksia samaan malliin kuin ennen ja musta tuntuu, että etenkin höpöttelyvideoita ei kukaan jaksa katsoa! Onks ne tylsiä? :/

42 kommenttia:

 1. Siis niin ihana 3mmmi <3 Hauskaa lukea sun blogiasi ja kiva kuulla, että leukasi on parantunut :)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus, jaksoin ihme kyllä lukea kaikki kohdat, oli muuten hyvin kirjoitettu ;)

  VastaaPoista
 3. olitko jotenkin ulkopuolisena mukana ampumavälikohtauksessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä tarkoitat ulkopuolisena? Olin kyseisen koulun oppilas ja juuri matikantunnilla tapahtuman sattuessa. Ikkunasta hypättiin ja juostiin ampujaa karkuun.

   Poista
  2. Hui... Saanko kysyä, että miten toimitte kun olitte päässeet ulos rakennuksesta? Menehtyikö ketään sinun tuttua ja oliko ampuja sinulle tuttu mitenkään? Kuuluiko laukaukset luokkaan vai miten tajusitte, että nyt on hätätilanne..?

   Poista
  3. Rehtori kävi kuuluttamassa kovaäänisistä että luokkien ovet lukkoon ja luokan perälle odottelemaan. Tämän jälkeen hypättiin ikkunasta ulos kun tajuttiin mitä on tapahtunut (käytävillä juoksuääniä, kirkumisia ja muutama kuuli laukauksia) ja juostiin läheiselle ala-asteelle. En ollut koskaan nähnyt (tai noteerannut) ampujaa ja kyllä siellä kuoli tuttuja, mutteivät olleet kavereitani.

   Poista
  4. Olisi kiva jos tekisit jos vain pystyt kirjoittamaan..

   Poista
  5. Siis postauksen tosta ampumajutusta..

   Poista
  6. No täytynee varmaan jotakin kirjottaa jossain postauksessa kun se näin monia tuntuu kiinnostavan :)

   Poista
  7. Hui kauhea! En voi edes kuvitella kuin kamalaa se oli, hirveää että tällaista tapahtuu. Joo nämä on kyllä aina mielenkiintoista luettavaa kuitenkin.

   Poista
 4. Miten saat tollaset vaaleat haaleet reunukset kuvien ympärille? itellä tulee vaan sellaset tosi näkyvät valkoiset, enkä ole asetuksista muita löytänyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sulla malli Yksinkertainen? Silloin kun menet Lisäasetukset -> Kuvat -> Reunuksen väri ja vaihdat sen läpinäkyväksi, reunojen pitäisi näkyä kuten mulla :)

   Poista
 5. Oletko tehnyt postausta koskaan tuosta ampumajutusta? jos olet voitko linkata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tehnyt, tuntuisi oudolta kirjoittaa ja palauttaa kyseinen tapahtuma taas esille :/

   Poista
 6. Saisinko peiteaineen koko nimen ja mistä löysit? Tosi kiva postaus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merkki on Viva la Diva ja se on ostettu Kicksistä :)

   Poista
 7. Hui kauheeta toi ampumajuttu :o mutta tää oli tosi kiva postaus ja ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 8. Tätä postausta lukiessa tuli todella hyvä mieli, vaikka Viksu aiheisissa vastauksissa meinasi tulla tippa linssiin..! Kirjoitat todella hyvin ja kuvatkin ovat aina ihania ja kaikkia videoitasi voi aina katsoa uudestaan ja uudestaan ilman, että niihin kyllästyy! :) Olet todella taitava tekemään niitä!
  Oikein hyvää syksyä sinulle ja Teemulle!

  P.s Olisiko sinulle mahdollista kirjoittaa sähköpostissa viestiä, koska olen jo monta vuotta meinannut, mutta en ole sähköpostiasi löytänyt mistään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :)

   Tottakai voi laittaa sähköpostia, osoitteeni on emmi246@luukku.com !

   Poista
 9. mä ainakin jaksaisin katsoa niitä videopostauksia oli miten pitkiä vaan se on vaan niin mukavaa ja saa hyvälle tuulelle😊:)

  VastaaPoista
 10. oletko uskovainen jollain tavalla?:)

  VastaaPoista
 11. Saitko koskaan traumoja siitä ampumakohtauksesta? Että et uskaltanut mennä kouluun tai muuta vastaavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kirjoittaa tästä ihan postaukseen..

   Poista
  2. Olisi kyllä tosi mielenkiintoista kuulla tästä tapahtumasta enemmänkin.. Eli olisi kyllä kiva, jos sellaisen pystyisit toteuttamaan.

   Poista
 12. sun höpöttely videot ei oo yhtään tylsiä! niitä jaksaa katella vaikkei niissä mitään tapahtyisikaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla, ehkä niitä sitten tulee jatkossakin! :)

   Poista
 13. Millä luokalla olit kun toi ampuminen tapahtu?

  VastaaPoista
 14. Millon oot aatellu muuttaa kotoa pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun opiskelut on saatu päätökseen ja on rahaa muuttaa ja maksaa vuokraa :)

   Poista
 15. Miten sun kasvain todettiin? Et huomasitko ite jotain epänormaalia ja menit lääkäriin vai miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se huomattiin oikomishoidossa, kun yksi rautahammas ei millään noussut. Röntgen- ja magneettikuvista huomattiin, että kasvain on osittain kietoutunut hampaan ympärille.

   Poista
  2. Mitkä oli sun ekat ajatukset kun kuulit, että sinulla on kasvain? Säikähditkö asiaa pahasti? Ajattelitko sitä koskaan kauheampana esim. että sinulla olisi muuallakin kasvain tms?

   Poista
  3. Säikähdin tietysti paljon ja itkin monet kerrat. Tietysti päässä rupesi pyörimään että entä jos tämä on kuolemavakavaa ja mitä nyt tapahtuu, mutta en tainnut koskaan ajatella että onkohan se levinnyt muualle. Oli kuitenkin pakko vaan jaksaa ja olla rohkea :)

   Poista
 16. Sun höpöttely videot ei oikeasti ole koskaan tylsiä! Oon kattonut niitä aina vähintään miljoona kertaa uudelleen ;)!

  VastaaPoista
 17. Arvostan sua kun jaksat hymyillä ja olla pirteä ja vastailla kysymyksiin vaikka oot kokenut vaikeita asioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ja tämä mun hymyily ja pirteys on niin luonnollista ettei se itsestäni tunnu mitenkään erikoiselta :)

   Poista
 18. Onko sulla poikaystävää? :)

  VastaaPoista