sunnuntai 21. syyskuuta 2014

pirtein mielin kohti syksyä

Aurinkoista syyskuun loppua kaikille!

Toivottavasti teistä kukaan ei ole täysin kaikonnut lukijakunnastani vaikka hiljaiseloa on ollut. Pieni tauko on kuitenkin tehnyt hyvää eikä ole tarvinnut kertaakaan miettiä mitä sitä blogiin kirjottelisi. Tämä kaksi viikkoa ei kuitenkaan pitkä aika taukoiluun ollut ja nyt on jo halu palata takaisin blogin ääreen kuulumisten kera :)

Syyskuun aikana on jollain tapaa ehtinyt tapahtua paljon muttei siltikään juuri mitään. Viimeksi kirjoittelin tosiaan syysväsymyksestä ja ikäänkuin pienimuotoisesta 'masennuksesta' joka oli vallannut mut kokonaan. Mikään ei kiinnostanut ja sänky ja peiton alle piiloutuminen kuullosti parhaimmalta ajatukselta ikinä. Siitä huolimatta työharjoittelussa täytyi jaksaa skarpata, olla aktiivinen ja innokas. Asioita masensi myös leukaleikkaukseeni liittynyt ongelma, jonka vuoksi aloin taas käymään sairaalassa ja kaksi toimenpidettäkin tehtiin. Näistä kuitenkin kerron kysymyspostauksessa tarkemmin, sillä siellä on kysytty leukani tilannetta.





















Nyt kuitenkin asiat ja mieli voivat paljon paremmin ja olen aloittanut taas urheilemaan juoksun parissa! Motivaatiopiikin on antanut peili, omien kuvien katselu ja tuleva 2 viikon Thaimaanmatka. Yritän saada hieman henkistä ja fyysistä kuntoa parannettua, silloin jaksaa paljon paremmin :) Kävin jo kolmen päivän sisällä juoksemisen aloitettua vetämässä 10km lenkin, eli jossain se alkukesän juoksukunto vielä piilee. Kyllä sen liikunnan heti huomaa kropassa ja mielessä!

Väriestejuoksu 2014

party friday <3
Ratsastamassa en ole kovin usein päässyt käymään, sillä kuume ja sitkeä flunssa ovat estäneet kunnollisen ratsastamisen. Muutaman kerran olen käynyt Teemulla ja Prinssillä, mutta niistäkin osa mennyt kevyesti hölkötellen. Hepat ovat liikkuneet mukavasti ja yhteistyönhaluisesti ja etenkin Teemusta olen iloinen. Täytyy koputtaa puuta, mutta se on ollut tosi hyvä viimeaikoina sileällä :)

Tähän postaukseen laittelen syyskuun alussa otettuja sänkkärikuvia Prinssin kanssa, kun Riikka Jäntti tuli kameroineen mukaan!




















Palaillaan kysymyspostauksen merkeissä! :)

13 kommenttia:

  1. Haha, jännää. Mäkin olen menossa Thaimaahan kahdeksi viikoksi lomailemaan.. Milloinkas sinä olet menossa?

    VastaaPoista
  2. Ihana koulumuhku toi Prinssi <3 värikin ihan 10+ kaikkea muuta paitsi kuvaamista ajatellen :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On valkeat tosiaan joitakin taustoja vasten vaikeita kuvattavia (sen lisäks että lika ja hiki näkyy helposti), mutta kauniitahan ne kuvissa on :)

      Poista
  3. oivitsi, tosi upeita kuvia! :) piristivät ihan iltaa

    VastaaPoista
  4. Kenen kanssa oot lähössä thaimaaseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksin lennän, mutta menen kaverini luokse asumaan :)

      Poista
  5. Kiva postaus ja hienoja kuvia ! Oo, lähet siis Thaimaaseen. Minne päin Thaimaata, ite kävin tammikuussa Krabilla ja on kyllä ihan käsittämätön hieno paikka, sinne pitäis jokaisen ihmisen ainakin kerran elämässä päästä ! ? ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menen pääasiassa Bangkokiin, mutta aiomme kiertää muutamat "paratiisit" kahden viikon aikana (; Thaimaa on tosiaan paikka jossa jokaisen kuuluisi käydä!

      Poista
  6. Ihana postaus sekä upeita kuvia.. oli muuten kiva pitkästä aikaan päästä lukemaan sun kuulumisia ;)

    VastaaPoista