sunnuntai 28. syyskuuta 2014

aurinkoinen sunnuntai

Voi että miten upea sää ulkona! Kyllä nyt Suomen luontoäiti näyttää parastaan tarjoten ihanaa väriloistoa puiden lehdissä! Voin sanoa, etten pidä syksystä ollenkaan sillä suurimmaksi osaksi se tietää sateisia ja pimeneviä iltoja syysmyrskyjen kera. Kuitenkin näinä päivinä kun ruska alkaa olla kauneimmillaan, en näe mitään valittamista syksyssä ja ulkona tekisi mieli olla kokoajan.

Onneksi myös kameraan saa ikuistettua näitä hienoja syyspäiviä kaikkine väreineen. Otimmekin tänään ilon irti tyttöjen kanssa ja kuvailimme yhteiskuvia hevosten kera (ratsastusta unohtamatta).


Teemun kanssa käytiin ensin ottamassa "maastakäsin" -kuvia, jonka jälkeen kipusin selkään ja suunnattiin pellolle hetkeksi. Teemu yllätti tänään täysin ratsastettavuudellaan, se toimi kuin veitsenterällä ja kuunteli mitä pienimpiäkin apuja. Se ei yrittänyt juosta alta, vedellä sivuloikkia tai keksiä pelättävää. Mulla oli todellinen nautinto vain istua kyydissä. Harmillisesti Teemu vähän jännitti pellon pohjaa ja saimme vain hetken aikaa ravattua, kunnes siirryin maneesin puolelle tekemään vielä laukkatyöskentelyä.

Hyvä fiilis jatkui maneesissakin, mutta ajoittain Teemu tuli turhankin tyhjäksi edestä ja jäi ikäänkuin laukkaamaan paikallaan. Yleensä kun Teemua ei missään nimessä kannata ajaa eteen sillä moottori käy liiankin kuumana, nyt oli kova työ saada siitä reipasta ja isoa laukkaa irti! Olin kuitenkin tyytyväinen ettei se painanut edestä tippaakaan ja moottori kävi kerrankin rauhallisesti (;


Toivottavasti tämä hyvä fiilis (ja hyvät säät) jatkuvat pidempäänkin ja päästään treenailemaan jatkossakin hymyssä suin :) Mitäs pidätte kuvista?


13 kommenttia:

 1. Ihania nuo yhteiskuvat! Toinen ja viimeinen on mun lemppareita ☺

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, varsinkin tätmä viimeinen :3 Näyttääpäs Teemu isolta :D

  VastaaPoista
 3. Ihania syksyisiä kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia ja teidän meno näyttää hyvältä !

  VastaaPoista
 5. tosi kiva postaus ja aiva ihania kuvia, varsinkin noi yhteiskuvat! :) teemu on niin nätti :3

  VastaaPoista
 6. Tosi ihania ja onnistuneita kuvia ja hyvin menet Teemulla!:)

  VastaaPoista
 7. Todella upeita kuvia kaikki!

  VastaaPoista
 8. Teemu on oikee namupala :3 Todella upeita kuvia!

  VastaaPoista
 9. Kiinnitätkö huomita että hevonen menee kuolaimen alle monessa kuvassa? Mutta hienoja yhteiskuvia teistä :) <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kiinnitän, ja jos yhtään luit tekstiä niin mainitsin siinä Teemun kulkeneen ajoittain liiankin kevyenä edestä eli rullasi vähän päätä :)

   Poista
 10. Emmi ootko sä laihtunut? Hyvältä näyttää teidän meno, niinkuin aina!

  VastaaPoista
 11. On toi Teemu aikamoinen jättiläinen :D

  VastaaPoista