maanantai 18. elokuuta 2014

syysfiiliksiä

Olenpa ollut epäaktiivinen bloggaaja viimeaikoina, jotenkin koko blogimaailma on unohtunut lemppariblogejani myöten ja aikaa on tullut vietettyä enemmän ulkona ja kaupungilla! Vähän on huono omatunto kolkutellut teidän lukijoiden vuoksi, mutta kyllähän sitä kesällä täytyy nauttia ja tehdä niin paljon kun voi... kerätä voimavaroja pimeää syksyä ja talvea varten. Kamala edes ajatella sitä perinteistä pimeää ja märkää syksyä joka jälleen kolkuttelee ovella :( Mihin se kesä taas kului?!

longboardilla liikenteessä (kuva on lavastettu)

Toisaalta, kyllä syksystä löytyy paljon hyvääkin. Silloin voi hyvällä omatunnolla kääriytyä sängyn nurkkaan peiton sisälle, katsella leffoja ja syödä suklaata teetä juoden.. Ainakin oma syksyni kuluu perinteisesti näin ;) Kynttilät luovat tunnelmaa, saunassa jaksaa taas käydä ja saa mahdollisesti vaatekaappiin uutta täytettä syysvaatteilla.. Näitä hyviä asioita keksii syksytäkin paljon vaikkei se ole lempivuodenaikani ollenkaan.
Vaihdoin ulkoasuakin vähän rauhallisempiin ja syksyisempiin väreihin. Ei tuosta bannerista taaskaan täydellinen tullut ja muutama pikkuvirhe häiritsee, mutta antaa olla!

kiinalaista <3

Mitä minulle kuuluu näin muuten? No, opiskelut senkun jatkuvat vielä vuoden ja on aika aloittaa opinnäytetyön miettiminen. Pitkät työharjottelut painavat päälle päiväkodissa ja saa taas lisää työkokemusta, mikäpä sen parempaa tulevaisuutta ajatellen. Opiskelujen osalta kaikki on siis kunnossa, ainoastaan pahuksen lääkelaskut stressaavat jälleen, mikä siinä on kun ei osaa..! Ei vaan sitä matemaattista fiksuutta (kuten fiksuutta yleisesti) ole tämän tytön päähän lyöty.

vesi-ilmapallosotaa!

Ajokoulun kakkosvaihekin pitäisi käydä.. Kumma kun sitä on helposti tullut lykättyä jo melkein vuodella, aina löytyy "tärkeämpää" tekemistä. No, on tässä sentään 3 kuukautta syntymäpäiviini, enköhän ole jo siinä vaiheessa saanut sen käytyä, muuten lähtee kortti ja autokoulu alusta :|

juhlimassa
naantali- ja raisiopojat pääsivät heppailun makuun ;)

Hevosrintamalla on hiljaista, siinä suurin syy vähäiselle bloggaamiselle. Teemulla käväisin pellolla viikko sitten lauantaina, siihen se jääkin. Teemu toimi kivasti kuumuudesta huolimatta, mutta vähän kevyempi olisi voinut olla edestä. Tein suht nopean perusratsastuksen laukaten ja ravaten rauhallisella temmolla ympäri peltoa.
Hiki vai hiki?!

Tällä viikolla ratsastan Teemun kahtena päivänä ja molempina päivinä luvassa tehokasta koulutreeniä. Torstaina valmennus ja perjantaina Adan silmän alla. Kuulemisiin!

10 kommenttia:

 1. Onko teemulla kimblerit?:o mun hevosella on kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on, Teemu toimii niillä paremmin pellolla ja maastossa :)

   Poista
 2. Mun mielestä toi banneri on ihan sikakiva ! :) Hauskaa kun siinä ei ole vaan heppakuvia, vaan kaverikuvia myös :) Kyllä tosiaan se syksy koputtelee jo oven takana, tänään jo vähän hytistiin ponin kanssa maastossa järkyttävässä kaatosateessa ja viimassa..:/ Mutta on syksyssä onneksi hyviäkin puolia, ainakin nuo mitkä mainitsit :D

  Toi vika kuva susta ja Teemusta on aivan ihana :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja hyvä jos pidät bannerista!

   Poista
 3. miten pitäisi ratsastaa jos hevonen painaa kovasti kädelle? ja välillä voi heittää pukkeja? On tosi raskasta ratsastaa jos hevonen painaa kädelle .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon puolipidätteitä ja pieni sormilla leikkiminen ts. kuolaimen liikuttelu voi helpottaa, myöskin irrottelu ja eteen ratsastaminen sekä volttien tekeminen voi auttaa. Pukittelussa nimenomaan eteenratsastaminen (vaikka saattaa pelottavalta tuntua) auttaa sekä pienten volttien tekeminen, tällöin sen on vaikea nostaa takaosaa kääntyessään.

   Muita vinkkejä en tähän hätään keksi, yleensä yllämainitut ovat ainakin Teemulla auttaneet :)

   Poista
 4. Miten upee banneri ja hienoja kuvia huolitelluilla asetelmilla koko blogi täynnä, tykkään!

  VastaaPoista
 5. Vähänkö hieno banneri taas! Oot kyllä taitava tekemään bannereita:) oot myös tosi nätti ja täää blogi on ihan paras:)

  VastaaPoista
 6. Tuli vain mieleen että yleensä kun vuokraat hevosia, maksatko niistä jotain? :) Maksatko Teemusta jotain vai saatko ratsastaa ilmaiseksi? Ja Teemu näyttää jo nyt paljon paremmalta, ei paista kylkiluut enää ainakaan näissä kuvissa, hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osasta maksan, osasta en :) Joo, Teemu tosiaan on alkanut saamaan enemmän massaa!

   Poista