sunnuntai 3. elokuuta 2014

hyppyjä putella

Loppuviikosta pääsin pitkästä aikaa vähän pomppimaan Puten kanssa ja voi että oli piristävää! Vaikkei kuumuuden ja kentällä olleiden hiekkakasojen vuoksi hirveästi hypätty, saatiin monta onnistunutta hyppyä alle kunhan sain säädettyä välit sopiviksi. Ei sitä muistakaan kuinka pieni laukka pienellä ponilla voikaan olla kun on tottunut ratsastamaan isolaukkaisella Teemulla!

Ihana viikko ponin kanssa on takana ja kyllä sitä tulee aina nostalginen fiilis kun pääsee viettämään aikaa vanhan ja tutun ratsun kanssa.. Voikun jostain saisi lisäpituutta Putelle niin liikuttaisin sitä enemmän kuin mielelläni säännöllisesti. Niin hieno kun se osaa ollakaan ja hyppääkin niin taitavasti :)

Tässä liuta kuvia kyseiseltä hyppypäivältä sekä parit hypyt videolla. Video on tarkoituksella mustavalkoinen sillä kontrastia ja jyrkkiä varjoja tuohon aikaan päivällä oli paljon, mustavalkoisuus ehkä auttaa saamaan selvää paremmin :)


24 kommenttia:

 1. minkä kokoinen putte on? :)

  VastaaPoista
 2. kivoja kuvia ja video oli kanssa kiva! :---)

  VastaaPoista
 3. minkäs rotunen tää on? hienosti menitte

  VastaaPoista
 4. Eikö sulla ole mahdollisuutta käydä kisoissa Puten kanssa? Ruotsissa ainakin on tapana laittaa taitavat ratsastajat pienempien hevosten selkään kisoihin ja satunnaisiin treeneihin. Vai etkö halua kisata tai poni ei kaipaa kisauttamista? Kiinnostaa muuten yleensäkin ajatuksesi kisaamisesta, kun et sitä harrasta. Etkö kisaa, koska et halua vai vain koska ei ole mahdollisuutta? Olisi kiva kuulla vaikka postauksen muodossa ajatuksiasi aiheesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole tullut moista ajateltua, kyllä sen kanssa parit koulukisat kävin neljä vuotta sitten muttei enempää, se ei oikein sovellu kisaponiksi kovan luonteensa takia (heittelee selästään kisoissa). Tiedä tosin nykyään jos olisikin kiltisti, mutta Putte tosiaan ei tarvitse kilpailemista kun ihan harrastuskäytössä vain on :)

   En varsinaisesti tykkää kisailla, kyllä seurakisat silloin tällöin ovat piristäviä mutta tavoitteelliseen ja vakavaan kilpailemiseen en halua ryhtyä, hevostelu saa pysyä mukavana harrastuksena :)

   Poista
 5. ihania kuvia ! sellasta ihmettelen että mistä ostit Puten? Muistan vaan että ratsastuskoulussa, missä ennen ratsastin, oli Putte niminen poni, näyttikin ihan tältä ponilta !? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putte ei ole omani, vaan hoitoponi jolla ratsastin neljä vuotta sitten :) Putte on ollut ratsastuskouluponina monia monia vuosia sitten, voi hyvin olla sama poni kyseessä.

   Poista
 6. Putte näyttää ihan suokilta :D Teillä näyttää menevän todella hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, suomenhevoselta? :D Itse en saa siitä suokkia millään!

   Poista
 7. Itseasiassa myös minä luulin puttea suomen pienhevoseksi, tiedä sitten hämääkö lempinimi vai suokkimainen ulkonäkö :)..

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. etkö tee enää videoita youtubeen :/ :( oikeesti sul on niin parhaat videot ja rakastan sun kulisseissa videoita <3 :) ne on niin hauskoja. Jos teet viel videoita ni millon ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä teen mutta tällä hetkellä ei ole motivaatiota eikä materiaalia mistä tehdä.. :) Vaikea sanoa milloin tulee uusi video!

   Poista
 10. Oho, etkös ole jo vähän iso noin pienelle ponille......?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole ilmeisesti lukenut blogiani aiemmin.. Putte on siis entinen hoitoponini reilun kolmen vuoden takaa ja lopetin juuri kyseisen asian takia sen hoitamisen. Olen kuitenkin silloin tällöin harvoin käynyt sitä edelleen ratsastamassa omistajan tarvittaessa liikutusapua ja nyt oli kahden viikon hoitoputki :) En tietenkään ratsasta noin pientä ponia vakituisesti.

   Poista
 11. ihana poni! ja eise haittaa jos menee erittäin harvoin itseään pienellä ponilla :)

  VastaaPoista
 12. Jotenki koomista toi että juuri siksi lopetit HOITAMISEN kun kasvoit isoksi :D miten se hoitamiseen liittyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, hoitamisella tarkoitin kuitenkin lähinnä ratsastamista jos nyt pilkkua haluat viilata ;)

   Poista
 13. Hienooo varsinki hypätä iso ratsastaja kyydissä

  VastaaPoista