torstai 31. heinäkuuta 2014

lomakuulumisia

Ihan huippua, nyt on tämäkin tyttö päässyt kesälaitumille pariksi viikoksi ennen opiskeluiden jatkumista! Viimeiset kolme viikkoa ovat olleet kiireistä aikaa, pari niistä kului tiukasti töiden parissa vain yhden vapaapäivän voimin ja nyt loman alettua tekemistä on kokoajan. Vaikka lomalla kuuluisikin rentoutua, en ole harmissani vaikka tekemistä on lomalla kokoajan. Kyllä siinä ohessa olen kuitenkin mukavan rusketuksen saanut jo pintaan (rypsiöljyn voimin...) ;)

Hevostelut eivät menoista huolimatta ole jääneet pois, nimenomaan osittain niiden vuoksi olen joutunut aikatauluttamaan päiväni. Olen nimittäin ratsastanut sekä Teemua että Puttea viimeiset pari viikkoa. Omistajien lomaillessa olen enemmän kuin mielelläni käynyt hevosia liikuttelemassa kouluratsastuksen ja juoksutuksen parissa. Valitettavasti mitään uutta materiaalia en ole saanut kummastakaan ratsusta, joten päivittelenkin nyt hieman vanhempia kuvia sekä viimeaikojen puhelinkuvia teille :)<3Alkuun kovin jännittynyttä laukkaa..


.. ja lopuksi rento ja pyöreä hevonen


Nämä kuvat parin viikon takaa kun kävimme tyttöjen kanssa pellon puolella ratsastelemassa. Teemu oli tuttuun tapaan todella kuumana ja voi että oli kädet sekä takapuoli kipeänä tunnin jälkeen! Töitä sain tehdä kunnolla jotta Teemusta sain rennon ja istunnan alle, mutta loppujenlopuksi se onnistui hienosti ja muutenkin Teemu oli kuumuudesta huolimatta vastaanottavainen ratsastaa.

Tähän loppuun vielä puhelimen kautta räpsyjä kesältä..


# syöttelemässä
# kauniit kesäyöt
# kesän ensimmäinen varsa
# hello there!
# loppukävelyt
# viimeinen ratsastuskerta Dimmalla
# bikinikelit
# heppatyttöselfie
# ruisrockiin
# iltalenkillä
# kesäautolla rannalle
# long time no see roosa <3
# rennosti pellolla

# hevosenhoitaja

# illanviettoa kaivohuoneella
# uima-altaalla
# auto ja omistajansa
# veden päällä
# yritin soutaa, soudin n. 100 m ja kyydissä olijat tulivat merisairaaksi..

# tunti ylläolevan soutukuvan jälkeen.. ei enää veneilykelit :)

Mainiota viikonlopun alkua kaikille lomalaisille sekä työtä tekeville, palaillaan taas toivottavasti pian!

19 kommenttia:

 1. Liityin vasta blogisi lukijaksi, enkä ole vielä oikein perillä kaikista hevosista ja silleen, mutta tosi kivan oloinen blogi jo näin kättelyssä! C: Noi kuvat on ihania ja heppaset, joiden kuvia täältä löytyy on tosi söpöjä <3 Tässä postauksessa toi seitsemäs kuva on ihan superupea, ihan niinkun jonkun ammatti kuvaajan ottama :o *.* <3

  VastaaPoista
 2. Auttaako tuo rypsiöljy oikeesti jos sitä laittaa iholle ja sitte mennee aurinkoon makaamaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä auttaa, terveellisyydestä en tiedä mutta iho ruskettuu puolet nopeammin :)

   Poista
 3. Tosi ihana ja kiva postaus!
  Ja noi kuvat on niin ihania !! :D

  VastaaPoista
 4. Oi, Teemu! Ratsastat ihan sikahyvin sillä! Kertoisitko minulle pienen vinkin, miten ns. liian reippaan saisi menemään hiljaa esteelle? Uitatteko ikinä hevosia? Oot paras. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi tehokas keino on tehdä voltti aina ennen esteelle tuloa, mikäli hevonen alkaa ryntäämään sen saa käännettyä voltille ja rauhoitettua tahtia. Toinen keino on tehdä pysähdyksiä esteen eteen, eli ei päästä hevosta hyppäämään, mutta tämä on rynnivällä hevosella haasteellisempaa ja vaatii keskittymistä sekä päättäväisyyttä. Kannattaa olla valvovan silmän alla ainakin alkuun!

   Haluaisimme kovasti uittaa hevosia, mutta lähellä ei ole paikkoja jossa hevosten uitto sallittaisiin :(

   Poista
 5. ratsastat tosi hyvin teemulla :)! onks teemua yritetty nyt yhtää lihottaa? meinaan et sillä näkyy ikävästi joissain kuvissa noi luut :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vertaa parin kuukauden takaisin kuviin, niin ne luut ei näy enää lainkaan niin selvästi. :)

   Poista
  2. Teemun laihuus on todennäköisesti selvinnyt, mutta se ei ole ihan heti parannettavissa ja saa nähdä kuinka hyvin Teemun lihaskunto saadaan takaisin. En halua kommentoida Teemun laihuutta blogissani, sillä se ei ole ihan yksinkertainen juttu. Toivottavasti saan ymmärrystä asiaan :)

   Poista
 6. Oon pitkään miettinyt, että millä tavalla muokkaat sun kuvat? Sun kuvissa on aina samanlainen teema, ne on kirkkaita ja värit on selkeitä, onko sulla joku tietty tyyli millä aina muokkaat ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muokkaan aina samalla kaavalla; värikylläisyyttä, terävyyttä, kontrastia... Ihan perusjuttuja siis :)

   Poista
 7. Vaude mitä kuvii taas, varsinkin toi mustavalkoinen Teemusta!

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia! Teemu näyttää toisessa ja kolmannessa kuvassa tosi isolta :D

  VastaaPoista
 9. Käytätkö aina kypärää?

  VastaaPoista
 10. Tää oli ihan huippu postaus, hienoja kuvia ja oot Emmi niin kaunis, sekä söpö Teemu ;) mitä Dimmalle käy, kun kirjotit, että "vika ratsastus" tohon kuvan alapuolella??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Dimma muutti tuolta tallilta pois, siksi viimeinen ratsastus.

   Poista