lauantai 19. heinäkuuta 2014

viikonloppu naantalissa

Parin viikon takainen viikonloppu oli yksi odotetuimmista. Luvassa oli aurinkoinen, tekemisentäyteinen ja rento reissu Naantaliin osan tallityttöjen kera :) Matkasta tuli kuin tulikin odotetun arvoinen ja haikein mielin taas lähdettiin pois sunnuntaina, osalla meistä kun jatkui maanantaina arki.

 Perjantaina auto starttasi iltapäivällä ja suuntasimme Naantalin kautta Ruisrockiin, jossa fiilistelimme Cheekin, Sannin sekä David Guettan tahtiin. Söimme makkaraperunoita, näimme kavereita ja kiertelimme.. Perus festarimeininkiä siis! Lähdimme väsyneinä mutta onnellisina puoli kahden aikaan yöllä kävelemään autolle ja Naantaliin nukkumaan.






Seuraavana aamuna pakkasimme vähän kimpsuja ja kampsuja laukkuihin ja lähdimme Kustaviin mökille. Luvassa oli rentoa palautumista edellisyön tamppaamisesta ja monen kilometrin kävelystä. Kävimme Santran kanssa viime vuoden tavoin kumiveneellä seilaamassa keskelle merta, otimme aurinkoa, teimme herkullista texmex-salaattia ja juorusimme rantakalliolla ilta-auringon alla. 







Palasimme takaisin Naantaliin iltaseitsemän aikaan ja nopeiden päikkäreiden jälkeen lähdimme kuvaamaan toisiamme keskustaan. Kuvia kertyi monta sataa ja oikeastaan kaikki olivat onnistuneita, vaikka alkuun manasimme väsyneinä ettei tänään näytetä hyvältä (;









Sunnuntai kului edelleen leppoisissa tunnelmissa, sillä lähdimme aamupäivästä Nunnalahteen palvomaan aurinkoa. Uskaltauduimme myös uimaan, vaikka vesi olikin aika kylmää. 

Päivä kului ja kävimme ennen lähtöämme Hesburgerin kautta moikkaamassa muutamaa kaveria. Vietimme heidän kanssaan aikaa pari tuntia jonka jälkeen auto starttasi kotia kohti. Matka oli aivan mahtava ja kiitos vielä kaikille tytöille seurasta <3







Ja viimein tähän hermoja raastaneeseen videopostaukseen.. Ette arvaakkaan kuinka monesti mulla meni hermot tätä julkaistessa! 
Youtube siis poisti alkuperäisestä ja täydellisesti toimineesta videpostauksesta äänet David Guettan uusimman kappaleen vuoksi, tämän jälkeen muokkasin ääniä ja editoin videota monella tapaa eikä siltikään video toiminut normaalisti. Jouduin sitten pätkäisemään tämän kahteen osaan ja muuttamaan kyseisen biisin + säätämään leikkeiden kanssa ja lopputulos on mitä on. Kyllä ärsyttää, sillä nyt äänet taas alkavat muutamissa videoissa uudelleen eikä kaikista selostuksista saa selvää. 

Joka tapauksessa toivottavasti saatte jonkinmoista fiilistä reissustamme! :)


48 kommenttia:

  1. Ahahahahahahhahahaha ihana sensurointi peitonvetäsyssä!! Mut miten mä voin olla noin awkward oikeesti en kestä! XD kalanaama iskee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja aivan ihana video vaikka olikin ongelmia! :)<3

      Poista
    2. Halusin selvitä hengissä ja sensuroida pahat paikat ettei lukijatkaan järkyty ;) Haha, kiva jos pidit <3

      Poista
  2. Nää teidän videopostaukset on aina vaan niin parhaita! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana Emmi, kiva postaus, oot tosi kaunis kaikissa kuvissa ja nää videot piristää aina kummasti päivää :3

    VastaaPoista
  4. Näitä sun videoita ei voita mikään, niin parhaita!! :)

    VastaaPoista
  5. Paras videopostaus ikinä! Mut tuli sellai kysymys mielee, et onks toi tummahiuksinen tyttö raskaana? Ku varsinki tos 2. osas ku makaatte rannal niin näyttää :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EN OLE RASKAANA! :'DDDD Siinä videossa pullistan yleisön pyynnöstä masun niin että näyttää siltä. Se on mun talentti.

      Poista
    2. Ai kauhee näytänkö mä oikeesti noissa muissa videoissa sitten raskaana olevalta? XD pikku kolaus itsetunnolle, jos näin on.

      Poista
    3. Hahaha Viivi-raukka! Tosiaan, Viivi ei ole raskaana vaan haluttiin että pullistaa vatsansa videota varten ;)

      Poista
    4. Ei kylllä näytä todellakaan siltä, että olisi raskaana :D itse ainakin tajusin, sen olevan vaan pullistus! :)

      Poista
  6. Ihan huippu, sai tosi hyvälle tuulelle. Teillä on mahtipoppoo!

    VastaaPoista
  7. Nää sun videot on ihan parhaitaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja ooot tosi nättii ja kaikki muutkin ketkä tässä videossa näky:)

    VastaaPoista
  8. Oli kyllä huippuvideo, näet selvästi vaivaa niiden eteen! Ihan superkivan olonen porukka teillä:)

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva postaus ja videot oli tosi hyviä ja kesäsiä kaikin puolin :)

    VastaaPoista
  10. mikä ton vikan biisin nimi on?:)

    VastaaPoista
  11. Tuli jo kyyneleet silmiin kun katsoin videot! Ihanaa katsoa kun teillä on iso porukka mukana ja menette kaikki yhdessä pitämään hauskaa. Mulla ei ole oikeastaan yhtään kavereita.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule, mä katsoin itse viime vuonna haikealla fiiliksellä toisten videopostauksia hauskoista ystäväpiirin kanssa tehdystä retkistä ja toivon, että edes kerran pääsisin itsekin reissuun. Silloin mulla ei ollut juurikaan kavereita, vaan kesän mittaan tutustuin uusiin ihmisiin ja älysin kuinka kaukaisemmatkin ystävät voivat olla oikeasti tärkeitä.

      Se toteutui tänä vuonna, sillä lähdimme kaukaisen ystäväni kanssa reissuun ja vietimmekin huippu kivan reissun. Lähdimme ilman sen suurempia suunnitelmia ja reissusta tuli ikimuistoinen. Toivon, että saisin saman kokea joskus muulloinkin, koska se vaan vahvisti ystäväsuhdetta ja samalla toi tähänkin kesälomaan jännitystä ja onnellisuutta.

      Toivon vilpittömästi, että saisit kokea sen ystävän / ystävien kanssa reissuilun, sekä pidämme peukkuja, jotta saisit ystävän elämääsi tuomaan onnellisuutta! :)

      Pää pystyyn vuan ja katse tulevaisuuteen!

      Poista
    2. Kiitos kannustuksesta ja tämä piristi paljon!<3 :)

      Poista
    3. Kovasti tsemppiä molemmille anonyymeille jatkoon, yksinäisyys on todella kurja ja harmittavan yleinen ongelma, mutta onneksi se on korjattavissa mm.keskusteluavulla ja vertaistuella. Netistä voi löytää uusia tuttavuuksia ja mahdollisesti ystäviä, nimimerkillä kokemusta on :) Avoimin mielin juttelemaan, uskon että kaikille ihmisille löytyy edes yksi tärkeä ystävä :)

      Poista
  12. Ihan mielettömän hauskaa näytti teillä olevan ja ihana videokin! :) Kiva että jaksat muistaa meitä lukijoita näillä videoilla <3

    VastaaPoista
  13. Teillä on näköjään aina aika hauskaa :) Tuli ihan kylmätväreet kun katsoin tuota ensimmäistä videota ja siellä näkyi Cheek! :) Monta kerta olet käynyt festareilla?

    Pahoittellen jos teksti on epäselvä :)

    VastaaPoista
  14. Onko Santra syntynyt -95 vai -96 :)

    VastaaPoista
  15. Ooks jossaki välissä leikannu hiuksia vai näyttääkö vain? :D

    VastaaPoista
  16. Ihana porukka teillä! Varmaan on ollu kivaa, ootte kaikki ihan sika nättejä! Aadan ilme viidennessä kuvassa! :D
    Mutta toivottavasti teillä oli hauskaa ja hyvää kesää, ihana blogi sulla!

    VastaaPoista
  17. vieläkö seurustelet? :)

    VastaaPoista
  18. polttaaks teist kukaa tupakkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei polta, turhaa semmoinen :)

      Poista
    2. Älä muuta sano, itse en ikinä polttaisi, se vaarantaa hengen! :(

      Poista
  19. Missä Se 2 osa? Mulla näkyy vaan kaks noita 1 osia :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuossa molemmat osat mulla ainakin näkyy :)

      Poista
  20. Onks santralla oma hevonen?

    VastaaPoista
  21. Hei!

    Katselin noita ja ihmettelin, että oletteko Santran kanssa siskoksia? Näytätte ihan samalta. :o Ihana blogi muuten, ja ootte ihan sika nättejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla siskoksia, hauska jos jonkun mielestä näytetään samalta, kummatkaan ei nähdä toisissamme mitään samaa :D!

      Poista
  22. Ei pahalla Santra mut sun ulkonäkö tekee susta ärsyttävän ihmisen vaikket oo ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Santra on just tosi nätti!

      Poista
    2. en tykkää sen kulmakarvoista ;D

      Poista
    3. Ensimmäinen anonyymi taitaa ihan tosielämässä tuntea Santran viimeisten sanojen perusteella, olisit vain omalla nimelläsi rohkeasti tullut kirjoittamaan tai kerro suoraan Santralle! :)

      Poista
  23. Kuka on toi joka on tossa 10. Viimeisessä kuvassa aadan vasemmalla puolella? :) ootte kaikki tosi nättejä ja hauska videopostaus !!

    VastaaPoista
  24. Anteeksi, vastaan Emmin puolesta. Hän on Viivi, jos oikein muistan, sano vielä Emmi onko hänen nimensä Viivi! :)

    VastaaPoista
  25. Viiviä näkyy täälläkin: http://massejacreo.blogspot.fi

    VastaaPoista