sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

kuluneiden viikkojen kuvia

Noniin, viimein sain muokattua ja valittua kuvasatoa edellisiltä viikoilta toukokuun puolestavälistä lähtien. Kuten viime postauksessa kerroinkin, olen siis ratsastanut kaikkia kolmea hevosta esteiden ja kouluratsastuksen parissa. Hyvin vaihtelevasti on mennyt ja tällä hetkellä hevosrintamalla sujuu vähän niin ja näin. Kertoilen lyhyesti kuulumiset ja annetaan kuvien puhua loput :)

Vaikka tuntuu niin oudolta kertoa enää Viksusta, niin mainittakoon että kolmanneksi viimeisellä Viksun liikutuksella hyppäsin sillä itsekseni muutamia esteitä. Aika mukavasti meillä sujui ja Viksu oli kuuliainen sekä energinen. Ponnisti vauhdikkaasti ja askeleissa ei suurempia ongelmia. Hypättiin vähän erilaisia linjoja pääasiassa kaarevilla teillä, koska ne olivat Viksulle hankalimpia. Jäi tosi kiva fiilis lopuksi!Teemulla käväisin toukokuun alkupuolella Adan tunnilla, mutta tunti jäi lyhyeen kun hevonen ei toiminut yhtään. En halua mainita Teemun tilanteesta tarkemmin, mutta ongelmakohtia on osittain löytynyt ratsastettavuuteen liittyen ja Teemulla noudatetaan tällä hetkellä tarkkaa "liikutusohjelmaa". Ruoissakin on muutoksia. Teemu on tosi kuivassa kunnossa, mutta josko Teemun lihaskunto saataisiin taas kuntoon ja ratsastettaessa toimimaan.


Dimman selässä olen käynyt kolme kertaa sekä hypellen että kouluratsastuksen merkeissä. Olen nyt käynyt tamman selässä useammin sillä se muuttaa ihan lähiaikoina pois ja luonnollisesti tämän mainion ponin kanssa yhteistyö päättyy. Saa nähdä milloin seuraavan kerran pääsen esteratsastuksen pariin :(

Vaihtelevasti on esteet sujuneet, edelliskerralla pari viikkoa takaperin Dimmalla ei ollut yhtään intoa ja energiaa hypätä ja hyppääminen tuntui tylsältä. Hyvät hypyt olivat harvassa. Eilen kuitenkin kaikki oli toisin ja Dimma tuntui tosi hyvältä! Se oli energinen, kuuliainen ja nöyrä. Nätisti mentiin ryhdikkäänä ja jopa normaalisti vaikeasti nouseva oikea laukka nousi hienosti!


Hupsista.. Oma moka!

Tämän takia vatsapanssari on hyödyllinen kapistus ;)Ja pohjaan! Kuskia naurattaa.Tulipa Dimmavoittoinen postaus! Pidemmittä puheitta näihin kuviin, videoihin ja tunnelmiin. Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommenttia laittaneille, päädyin tulokseen että Viksua elämää-nimi saa pysyä Viksun muistolle, blogin maskottihan se oli.. :) Mietin ja katson millaista postaussisältöä täällä Teemun lisäksi tullaan näkemään, palaillaan taas!

21 kommenttia:

 1. Hyppäsitte eilen kyllä tosi kivasti Dimman kanssa :) ! Täytyy katsoa joku päivä niin hyppäät vaavilla, vähän vaihtelua ja erilaisuutta Dimmaan ja Viksuun verrattuna ;D

  VastaaPoista
 2. sullaan on dimmalla noi freejumpit väärinpäin jalassa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarkotan siis noita jälkemmäisii kuvii

   Poista
  2. Millä tavalla väärinpäin?

   Poista
  3. Totta kyllä, niissä sen "aukeavan" osan kuuluisi olla ulospäin ja näkeehän tuon jalustin hihnastakin joka kiertyy väärään suuntaan. Kovin isosta virheestä ei kyllä ole kyse :)

   Poista
  4. En oikein ymmärtänyt, että aukeavan (tarkoittanet tarroja) kuuluu olla ulkopuolella. Niinhän ne ovatkin vai ymmärsinkö jotain väärin? :o Mutta tosiaan pikkuvirheitä, ei olla kuoltu niiden takia ;)

   Poista
 3. Vaikka blogi ei nykyään kerrokaan Viksusta, olisi joku muistosivu ihana, ja selitys uusille lukijoille, kun ruuna oli kuitenkin iso osa blogia ja blogin nimikin juontuu siitä. :) Tai mahdollisesti sivu, jossa esiteltäisiin vanhoja blogissakin esiintyineitä hevostuttavuuksia.

  Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, mutta tuskin tulen muistosivua tekemään, kerron sitten kommentilla jos joku kyselee blogin nimeä.. :)

   Poista
 4. Oon samaa mieltä edellisen anon kanssa ^ !:)
  Ja tää oli taas tosi kiva postaus, ihania kuvia! Tykkäsin varsinki noista kuvista missä olit teemun kanssa ja noi hyppykuvatkin oli makeita :> Harmi että dimma muuttaa, oli tuo nyt niin ihana heppanen että olisin mielelläni lukenu lisää postauksia liittyen dimmaan!:(

  VastaaPoista
 5. Olisi mahtava lukea sulta esim. mielipidepostauksia ja ihan tavallisia päivän kuulumisia / tekemisiä :p

  VastaaPoista
 6. https://www.youtube.com/watch?v=QFaV9tYFpLs

  onks tää viksu tosa videos? tosi kiva postaus ja harmi et sun ja dimmankin yhteistyö päättyy :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viksuhan se siinä v.2009, hieman erilaista menoa.. :')

   Poista
 7. Oi, ratsastat super hyber hyvin! Ja hienoja kuvia on! Onko Dimma Irlannin cob?

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 8. moi! kun laitat esteitä niin mittaatko ne välit jotenki ja jos mittaat niin miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan jaloilla ottaen metrin mittaisia askeleita :)

   Poista
 9. Mikä tuon biisin nimi on tuossa Dimman osiossa? :) Hienolta näyttää kyllä teidän meno! :)

  VastaaPoista
 10. Kuinka usein käyt viikossa tallilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä harvoin, ehkä kerran viikossa.. Ennen kävin noin 4 kertaa viikossa.

   Poista
 11. Minkä rotunen heppa? Kävin ennen itse ratsastamassa tutussa paikassa Irlannin copilla, menin myös esteitä, mutta enimmikseen koulua. Ja sen nimi oli Bosse! Bosse oli kyllä super kiltti ratsastaessa kuin hoitaessakin! Rakastin Bossea niinkuin nytkin, mutta sen omistaja muutti juuri kauas.( Ennen asui samassa kaupungissa.) Joten unohdan ne ja alotan muualla :) Hienosti menit ;)

  VastaaPoista