torstai 1. toukokuuta 2014

iloista vappua!

Toivottavasti kaikilla on vappu sujunut rauhallisesti iloisissa merkeissä tämän päivän sateesta huolimatta :) Allekirjoittanut ainakin vietti vapun hyvin rauhallisesti, sillä sain silmätulehduksen tiistaina ja sen jälkeen olenkin aktiivisesti tiputellut antibioottitippoja silmiin yrittääkseni parantua. Tämän lisäksi on esiintynyt flunssan oireita jo pidemmän aikaa, joten kunnon urheilu on saanut siirtyä sivuun. Harmittaa suunnattomasti näin vapun alla, kun kaikenlaista kivaa olisi ollut tarjolla. Noh, ei auta kun sairastaa rauhassa ja kyllähän näitä kivoja tapahtumia tulee vielä mielin määrin!

Alkuun meinasin tosiaan jättäytyä kokonaan vapun vietosta, mutta en olisi kestänyt neljän seinän sisällä olemista joten mars grillaamaan tyttöjen kanssa! Meillä olikin hauska ilta hyvän ruoan merkeissä ja käväistiin baarissakin tanssahtelemassa. Itse piilottelin silmätulehdustani joko aurinkolasien tai hupilasien takana..Sitten hevosasioihin. Teemua hoitelen jälleen koko loppuviikon ja sunnuntaina olisi tarkoitus vähän hypätä Dimmalla. Kaksi ensimmäistä päivää Teemu on saanut ottaa rennommin käyntimaaston ja juoksutuksen merkeissä. En halua rasittaa itseäni liikaa, varsinkin kun Teemun kanssa rasitusta tulee jo melkein käyntimaastossakin (kyllä, kaiken energian saa käyttää siihen että Teemu kävelee eikä steppaile ja juoksentele!).
Tänään otin vähän kuvia kun päästin Teemun vapaaksi kentälle liinajuoksutuksen jälkeen. Herra oli hyvin rauhallinen ennenkuin maneesista tuli ratsukko pihalle. Tästähän Teemu otti kipinää ja sit juostiin pää kolmantena jalkana! Kyllä se hetken päästä rauhoittui ja jäi poseeraamaan komeana.

Kuvia verratessa edellisiin, huomaan pientä lihomista Teemussa vaikkei se vielä läheskään ole pyöreä. Pikkuhiljaa parempaan päin..
P.S Muokkasin kuviin tarkoituksella paljon kontrastia ja saturaatiota, koska olivat niin tylsän värisiä alkuperäiseltään!

on se niin komea <3


18 kommenttia:

 1. Jälleen kerran hyvä postaus (:

  VastaaPoista
 2. Selvästi parempaan suuntaan on mennyt! Mahtavaa, että saitte asian kuntoon, näytti nimittäin aika rajulta... :)
  Ihania kuvia oot saanu jälleen kerran! Omaa silmää miellytti eniten 4, 9 ja 13.
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ja hyvä jos edes pientä lihomista huomaa! :)

   Poista
 3. Ihana postaus ja ihania kuvia! ;)

  VastaaPoista
 4. Ainakin omasta mielestäni Teemu näyttää selkeästi jo paremmalta, kun vertaa edellisten postausten kuviin! Ja ihan mielettömän kivoja kuvia, taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja hyvä että huomaat lihomista :)

   Poista
 5. Ihana Teemu! Myös minunkin silmään Teemu näyttää paremmalta kun aikaisemmin ! :)

  VastaaPoista
 6. mahtavaa että teemu on saanut lisää luitten ympärille! :) saakos kysyä, että mistä tämä laihtuminen sitten johtui ja kuinka hoidatte asiaa kuntoon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teemulla on ollut paljon varusteiden kanssa ongelmia :/

   Poista
 7. tosi hieno hevonen toi Teemu onki! kauhee vaa toi sen selkäluu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkäranka siis ;) Se tosiaan on tällä hetkellä aika näkyvä, kyllä se selkälihasten palautuessa piiloutuu.

   Poista
 8. Mun mielestä Teemun muoto on ihan kamala... Se on niin raskas edestä ja kunnon laiheliini koko takapuolestaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on kun lihakset kadonneet takaosasta ja hevonen on normaalisti suhteellisen jykevä puoliverinen ;)

   Poista
 9. Tosi kiva postaus, Teemu on tosi komea ja noi kuvat on ihan mahtavia! :)

  VastaaPoista
 10. Miten Teemu on pääsytkään tuommoseen kuntoon O.O näyttä pahalta toi selkä tos yhes kuvas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylemmissä kommenteissa on kerrottu: Teemulla on ollut varusteiden kanssa paljon ongelmia, joka vaikutti sen ruokahaluun. Nyt kuitenkin kokoajan mennään parempaan päin.

   Poista