maanantai 21. huhtikuuta 2014

kuvapostaus; teemu

Hyvää pääsiäistä minunkin puolestani, vaikka viimeisiä lomanrippeitä tässä vedelläänkin! Kyllä täytyy vielä kehua viikonlopun säätä vaikka jokaisen suusta sitä on jo riittämiin kuullut. On niin mageeta ratsastaa ja olla ulkona pelkällä t-paidalla!
Mun lomani on kulunut leppoisasti kotona ja aktiivisesti ratsastaen jokaisena päivänä. Teemun omistaja on matkoilla, joten hän antoi hevosensa jälleen minun hoiviini. Teemun kanssa ollaan käyty maastossa, hölläilty ilman satulaa ja treenattu otsa hiessä koulua. Se on ollut hyvin vaihteleva, ajoittain tosi kiva ja rauhallinen mutta mm. tänään ihan jotain muuta, kyllä on jo toinen rakkula kädessä herran ansiosta >:(

Tänään maanantaina on ollut hulivilipäivä, olen ollut puoli yhdeksästä asti ulkona ja nyt seitsemältä astuin sisään ensimmäisen kerran kunnolla. Päivään mahtui aamutallia, sitten kävimme Santran kanssa Viksun luona (tästä tulossa oma postaus, koska kuvia on niin hirveästi päivältä ettei ne mitenkään mahdu tähän postaukseen), sen jälkeen kodin kautta Mäkkäriin ja sieltä takaisin Nybackaan jossa kuvailin kavereita ja olin itse Adan koulutunnilla. Tämä koulutunti onkin postauksen aihe.

Ajatuksena oli Teemun kanssa mennä alkuverryttely pellolla, mutta ohjat käteen ottaessani alkukäyntien jälkeen räjähti ratsuni täysin. Se näki kaikkialla vihreitä miehiä, kuumui kun kentällä irtojuoksutettiin hevosta ja tästä alkoi pomppiminen, steppailu ja apujen välttäminen. Sain kovasti tehdä töitä että hevonen pysyi hanskassa, mutta ajoittain sain sen kuulolle ja hitusen rennoksi. Meno oli kuitenkin aikamoista joten suosiolla siirryttiin kentälle treenaamaan.Ada siis piti meille tunnin ja laitettiin Teemu heti hommiin. Teetettiin sille monenmoista tehtävää ja ympyrää laukassa, jotta saatiin sitä väsytettyä ja hyvin takaosaa töihin. Teemu oli muutoin aika hyvä, mutta pysyi vähän vahvana suusta. Jatkettiin kuitenkin ahkerasti työskentelyä ja vihdoin lopussa se naksahti niskasta ja alkoi liikkumaan superkivasti! Isoa, rentoa liikettä eteenpäin; hyvä..
On se niin äijä, voikun Teemulla pää kestäisi eikä sekoaisi joka kerta, sillä kun on niin hiton hienot liikkeet muttei osaa käyttää niitä ennenkun on väsytetty ja työstetty ihan loppuun asti..! Ihana asia oli kuitenkin kuvista huomata, että se on saanut jo vähän massaa ympärilleen. En tiedä huomaatteko te, mutta omasta ja tallilaisten mielestä herra on jo vähän paremmassa kunnossa.Kylläpäs huomaa eron rentoudessa verratessa alku- ja loppupään kuvia. Oli kyllä taas työvoitto, onneksi Teemu palkitsi :)
Viksusta kuvapostausta tulossa parin päivän päästä samaiselta päivältä, siihen asti kuulemiin!

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja Teemu on kyllä tosi hieno hevonen! Valitettavasti puhelimella en näe videota, mutta katson sen sitten huomenna koneella:) odotan jo innoll viksu postausta:)

  VastaaPoista
 2. Noi oli kivoi missä oli tekstii kuvissa tee niitä lisäää

  VastaaPoista
 3. Moi, onko Ada ratsastuksenopettaja (siis muullakin tallilla kuin Nybackassa)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole edes opettajana Nybackassa? :) Ainakaan tietääkseni.

   Poista
  2. eikös aadan vanhemmat omista kyseisen tallin, ja aada kisaa koulua?

   Poista
  3. Ada ei ole ratsastuksenopettaja Nybackassa kuin muuallakaan, mutta pitää silloin tällöin epävirallisia tunteja tallilaisille :)

   Poista
  4. Olisiko Adalta mahdollista saada tunteja, kun ainakin tosi hyvältä opettajta kuulostaa aina videoissa! Ja muutenkin ratsastaa tosi hyvin ja siististi.

   Poista
 4. Kiva postaus ja hienoja kuvia. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä mun silmään Teemu on saanut massaa ja kokonaan sen liike näyttää paljon paremmalta kuin ennen! :)

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia taas kerran! Kyllä näyttää munkin silmään jo paremmalle teemu! hienolta näyttää teijän meno :)

  VastaaPoista