perjantai 29. marraskuuta 2013

päiväni kuvina

Jälleen kuvapostausta perjantaisesta vapaapäivästäni, kun päivään sisältyi niin Helsingissä pyörimistä kuin hevosteluakin :) On nämä vapaapäivät vaan niin kivoja, ja onneksi mulla onkin nyt jokainen perjantai vapaa joululomaan asti, ihanaa! En laita yhtään vastaan, sillä tämä lumeton ja pimeä sää saa kyllä niin vedon pois, että "ylimääräinen" nukkuminen on enemmän kuin tervetullutta.

Tässä vähän kurkkausta siitä, miten päivä pääpiirteittäin meni..

Herätyskello soi 8:15, mutta kuvan sain otettua pari minuuttia myöhemmin, koska ei sitä aina heti kellon soidessa jaksa ponnahtaa sängystä ylös..
Perus aamutoimet!
Heräsin nälkään, koska olin edellisiltana syönyt tosi kevyesti, joten leipä hyvillä päällysteillä + vaniljajogurtti jäisillä vadelmilla ja soijarouheella teki terää! Namnam.
En oikeastaan koskaan kuvaa itseäni ilman meikkiä, mutta ajattelin nyt ottaa myös ihan omaksi iloksi ennen-jälkeen kuvat kasvoistani. Näin meikkaan joka päivä (meikkivoiteet + ripsiväri), eli aika kevyesti. Sen verran että on itsevarmempi olo!
Noin 9:20 olin käymässä Hyrylässä hakemassa vanhasta tietokoneestamme kopioidut tiedostot muistitikulle. Onneksi kovalevy ei ollut hajonnut, joten saatiin kaikki vanhat kuvat pelastettua koneelta!
Adalle saavuin noin 9:40, sillä tarkoituksenamme oli lähteä Helsinkiin sovittamaan Adan wanhojentanssimekkoa ja muutenkin hengailemaan. Löysin Adan suoristamassa hiuksiaan ja hetken sainkin odotella.. ;)
Odotellessa kuunneltiin iPadilta musiikkia, ja olihan se pakko laittaa Robinin Erilaiset -biisi soimaan. Se vaan on niin ihana!!
Keravan asemalla odottamassa 10:49 lähtevää junaa!
Helsingissä hetki pyörittyämme kävimme syömässä Picnicissä, itse otin vakituisen aterian eli kanaceacar-salaatin, Ada valitsi kanaBBQ-patongin.

Tallille saavuimme tasan kello kaksi, hain Teemun tarhasta jossa kävelikin kiltisti vastaan, ja laitoin noin viidessätoista minuutissa sen kuntoon.
Mars matkaan hieman ennen puolta kolmea!
Kävimme kukkulalla ottamassa muutamia kivoja kuvia hevosten kanssa ja katselemassa Keravan maisemia. Ihana ilta-aurinko oli!

Takaisin tulimme puoli neljän aikaan ja menimme vielä ratsastamaan maneesiin hetkeksi. Otin gramaanit pois ja työstin Teemun pyöreäksi ja hyväksi vähän pidemmässä muodossa. Sillä on ihan järkyttävästi energiaa ja saa ihan kunnolla pidätellä ja komentaa, ettei kuskaa miten sattuu. Lopetin heti, kun se kunnioitti pidätteitä ja ravasi rentoa ja rauhallista ravia.

Tallissa hoidin Teemun noin 15 yli neljä ja laitoin sille iltaämpärin valmiiksi. Teemun ruokintaa on vähän muutettu ja se saa nykyään puoli litraa greenlineä peacemakerin sijaan.
Tallilta lähdettyäni en tehnyt muuta ihmeellistä kun söin, kirjoitin tämän postauksen ja hengailin poikaystäväni kanssa. Viikonloppuna ei ole tiedossa mitään ratsastettavaa enkä tiedä vielä ensiviikosta, joten en osaa luvata milloin seuraava postaus ilmestyy. Hyviä pikkujouluaikoja kaikille teille lukijoille!

~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*

Sitten vielä ilmoitusasiaa kaikille kiinnostuneille!

Keskiviikkona 4.12 klo 18 eteenpäin olet tervetullut Zarppu Productsin joulumyymälän avajaisiin / joulumyyjäisiin Keravalle Aleksis Kiven tielle Kotipizzan viereiseen liikkeeseen. Paikalla myyjänä olen sekä minä että Saara, samalla voi tulla moikkailemaan :) Avajaisissa tarjolla pikkupurtavaa ja myynnissä paljon hevostuotteita sekä ratsastajalle että hevosellesi. Joulumyymälä on auki koko joulukuun ajan.
Mikäli asut Keravalla tai sen läheisyydessä, tule ihmeessä piipahtamaan ja kutsu kaverisikin mukaan!


25 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja ihania kuvia susta ja Teemusta <3

    VastaaPoista
  2. Ai että mä vaan tykkään näistä postauksista! Tykkäsin tosi paljon ja smaan malliin!

    VastaaPoista
  3. Oletko muuten töissä vai koulussa?

    VastaaPoista
  4. Mä tykkään tosi paljon lukea näitä päiväni kuvina -postauksia ja kivasti olit tän toteuttanu ! :-)

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus ja hienoja kuvia!:)

    VastaaPoista
  6. Kai turvotatte greenlinen? Kiva blogi kyllä!! :)

    VastaaPoista
  7. Eei mä haluisin noihin joulumyyjäisiin! Harmi et kolmen tunnin ajomatka sinne :/
    Voitko tehdä siitä jotain postausta tai kuvia ym? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä teen postauksen ja laitan kuvia, joten näet millaista siellä oli mikäli et pääse paikalle :)

      Poista
  8. Ihana postaus, näitä sun päiväni kuvina postauksia on aina yhtä ihana lueskella! <3

    VastaaPoista
  9. On näitä sun postauksii kyl aina kivaa lukee! Oot tosi nätti ja harmi ku asun nii kaukana Keravalta et en pääse mut muuten tulisin, houkuttaa ku ajatteleekin sitä kauppaa :D Koska teet seuraavan videopostauksen niiku itestäs, tai myDayn? olis kiva saada sellanen ja nähä mitä kaikkee teet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä milloin tulee seuraava videopostaus, hirveästi aiheita kun ei ole mielessä.. MyDaytä en tule tekemään, koska en halua kuvailla ns. tallin ulkopuolista elämää blogiin :)

      Poista
  10. Ihana postaus! Milloin tulee kulisseissa 8 ? :D Ne on vaan nii parhaita! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Materiaalia ei ole ollenkaan tarpeeksi kun emme ole hirveästi kuvailleet mitään ylimääräistä (lue: sekoiluja!), joten saa nähdä koska tulee seuraava :)

      Poista
  11. Hei ihana postaus! Voisitko mitenkään auttaa tietämätöntä ja kertoa, että käykö NikonD40 sama objektiivi, kuin nikon D5100? :) Kun itselläni olisi uusi kameran rungon osto edessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, Nikon -objektiivien pitäisi käydä kaikkiin Nikon kameroihin :)

      Poista
  12. Toi erilaiset on kyl ihana biisi ! (: ihana postaus

    VastaaPoista
  13. onko adalla blogia ? :)

    VastaaPoista
  14. Mahtavia nää sun kirjotukset!! Ja harmi ku on 3 tunnin matka sinne myyjäisiin olisin muuten tullu:(( ;)) ja ookko sä siellä KOKO JOULUKUUN siellä kaupassa? Ku voisintulla ehkä moikkaamaan! ;) mutta on vaan niin harmillista ku on 3 tunnin ajomatka! D: ! Muuten tulisin! Ja varmaan ostaisinkin jotain minulle ja huippu hevoselleni! (ei pahalla muille) !!! Ja mikset kuvaa vain tallin sisältä jos tekisit mydayn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koko joulukuuta, silloin tällöin kun kerkeän,mutta kauppa on auki 10-18 joka päivä joulukuun 24.-26.12 lukuunottamatta :)

      Ns. myday-tallipostauksia olen kyllä silloin tällöin tehnyt, katsotaan milloin teen seuraavan samantyyppisen!

      Poista
  15. minkä ikäinen ada on? :)

    VastaaPoista