keskiviikko 27. marraskuuta 2013

kaunis pakkaspäivä

Pakkanen on ihanaa varsinkin näin leudon alkutalven rinnalla, mutta maneesittomalla tallilla yllättävä pakkanen ilman lunta on erittäin huono yhdistelmä. Ainakin meillä Viksun tallilla kenttä on aivan kivikova ja pellotkin ovat jääntyneet koviksi ja liukkaiksi. Hokittomalla hevosella se siis tarkoittaa sitä, että askellajina mennään pelkkää käyntiä, tosi tylsää. Ajattelin tallille mennessäni, että ihanaa keretä vihdoin ratsastamaan valoisaan aikaan ja otinpa kamerankin mukaan ajatuksena kuvata kiva videopostaus tallipäivästä, mutta tajusinkin sitten että eihän missään ole mahdollisuutta ratsastaa kunnolla. No, tein jokatapauksessa videon, mutta tällä kertaa vähän eri tyylillä. Katsokaa ja kommentoikaa, mitä piditte tämäntyyppisestä videosta :)

Pellolla tein käynnissä muutamia väistöjä ja avoja sekä otin muutamia kuvia Viksusta, mitä nyt jaksoi muutamaan otteeseen nostaa korvat pystyyn. Se on niin vanha ja viisas, ettei maan rapsuttelut, sormien naksuttelut tai äänet hetkautakkaan vanhaa herraa. On hyvin harvinaista saada Viksusta nykyään onnistuneita ja pirteitä kuvia! Tuli siitä senkin sijaan pari hauskaa kuvaa, joissa juuri sopivasti sitä rupesi kutittamaan turvasta ja väänteli naamaansa vaikka miten!
Videolta puuttuu muutamia tekemiäni juttuja, kuten suitsiminen, ratsastuksen jälkeinen harjaus, kavioiden puhdistus ja kuolainten pesu, mutta kaikkea en pystynyt kamera kädessä tekemään ja syynä myös editointiohjelman kenkkuilu. Siksi videon jouduin kuvaamaan läppärin ruudulta, koska ei suostunut renderöimään videota valmiiksi. Toivottavasti saatte kuitenkin selvää!


Tähän loppuun vielä pari kuvaa aivan ihanasta uudesta Subscriben hupparista, jossa karvareunuksinen huppu. Mulla on todella harvoin mitään sinistä/vihreää tai muita ns. "poikien värejä", mutta tämä näytti niin ihanalta että päätinpä ottaa rohkeasti vähän uutta väriä. Yllättävän kivasti vihreä sopii mulle, vaikka en sitä olisi uskonut.
Huppari on Subscribe Nina -merkkiä ja Zarppu Productsista hankittu, >tästä< painamalla pääset verkkokauppaan kyseisen hupparin sivulle, mikäli kiinnostuit itse samasta vaatteesta :)21 kommenttia:

 1. haha vähän viksu näyttää höpsöltä nuissa joissakin kuvissa!!!! :D:D:D
  ihana tuo huppari, vaikken tosta väristä niin pidäkkää! o:

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Apuaaa kiitos paljon onnitteluista !! :) Haha, kyllä onnistu yllätys hyvin ja en edes aluks tajunnu että puhuit musta. Video oli tosi kiva ja ei oikeestaa edes haitannu että olit kuvannu sen koneen näytöstä + Ihania noi Viksun kuvat :3
  http://kavioidenkopsetta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia viksusta ja kiva tuo huppari :)

  VastaaPoista
 5. Niin söpö nenä Viksulla:)! Muuten jos oot saanu ton hupparin yhteistyönä, kuten ilmeisesti oot, kun eikös tuo ole se uusi yhteistyökumppanisi (onnea muuten siitä!). Niin kannattaa merkata johonkin että olet sen yhteistyönä saanut, muuten menee piilomainonnan puolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, ja ilmoitan kyllä jos jotakin saan yhteistyön kautta ilmaiseksi :)

   Poista
  2. Noniin hyvä, aattelin vaa ettet oo sitä tajunnut :)

   Poista
 6. sä oot ihan järjettömän kaunis!

  kauanko sulla menee yleensä kuvien muokkaamiseen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu kuinka monta kuvaa joudun muokkaamaan, mutta ei yhden kuvan muokkaamiseen ei mene kuin pari minuuttia, menee niin rutiinilla :)

   Poista
 7. voi ei kun viksu on niin älyttömän söpö! mitä rotua se on ? ja tosi hyvännäköinen toi subscriben huppari! ja oot aivan äly nätti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viksun tiedot löytyy Tosi-Viksu -välilehdestä. Kiitos kehuista :)

   Poista
 8. Ihana Viksu ja ookko kuvannu ton videon kypärä kameralla vai käsin järkkärillä tai muulla kameralla ja myös ihana huppari onko Viksu suokki? Ja ihania noi viksun ilmeet vähä niinku rölli:3 tai peikko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasin käsin järkkärillä, siksi olikin välillä aika hankalaa! On Viksu suomenhevonen.

   Poista
 9. Kiva postaus :-)
  Voisitteko taas tehä joskus sun poikaystävänkaa sellasen et hän menee Viksulla ? :) vaikka kun kelit vähän muuttuu .. ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla edelleen ne vanhemmatkin videot tallella, mutta en aio laittaa mitään tänne blogin puolelle :) En tiedä tuleeko hän ratsastamaan Viksulla enää/milloin seuraavan kerran.

   Poista
 10. Voitko laittaa linkin sen blogista, kenen synttärit oli? :) Kiva postaus!

  VastaaPoista
 11. Ihana toi 5. kuva! "swaaaag" :D

  VastaaPoista
 12. ihania kuvia viksusta :D asiasta toiseen, ootko osallistunu facebookin hevos kuvakilpailuun missä voi voittaa jonkun lahjakortin? sulla on mahtavia kuvia ja voisit hyvin voittaa sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole osallistunut enkä varmaan osallistukaan, siellä on jo niin paljon ihania ja hienoja kuvia jotka ovat saaneet hirvittävän määrän ääniä, etten koe enää järkeä osallistua :)

   Poista