sunnuntai 3. marraskuuta 2013

kännykkäkuvia & video teemusta

Hengissä ollaan, vaikka Viksua elämää on ollut heitteillä muutaman viikon! Se on vaan niin jännä huomata syksy toisensa jälkeen kun valoisat päivät lyhenevät, että materiaalinpuute valtaa suurimman osan blogeista ja postaukset jäävät vähemmälle. Ainakin allekirjoittanut voi laittaa syyksi juurikin tämän; pimeä tulee niin nopeasti ettei kerkeä kuvailemaan valoisalla, ja täytyy sanoa että se pimeys väsyttää myös mielen. Mitään ei jaksaisi tehdä eikä inspiraatiota tai motivaatiota ole, pöh. Hevosritamallakin on kyllä ollut hyvin hiljaista viimeiset kaksi viikkoa. Viksu on ollut epäpuhdas ja Teemu taasen ei vain ole tarvinnut liikuttajaa. Siispä en ole käynyt ratsastamassa kahden viikon sisään kuin kerran tiistaina, kun Viksu on taas käyttökunnossa.

Edellämainitun inspiraationpuutteen vuoksi olisi ihana saada postausehdotuksia teiltä lukijoilta, mikäli ette ole ihan unohtaneet minua, Viksua ja Teemua! Kaikenlaiset ehdotukset käyvät laidasta laitaan (videoita, mielipidepostauksia, kuvapostauksia, varustepostaus, jotain erikoispostauksia?), katsotaan mitä niistä pystyn/haluan toteuttaa :) Mitään Teemuun liittyvää en ihan heti pysty tekemään, sillä ensiviikolla kun se olisi tarvinnut liikutusapua, olen (viimeisessä) leukaleikkauksessa. Osa varmaan muistaa ne postaukset joissa kerroin leukaoperaatioistani, ja lupauduin näyttämään tämän kaiken päätyttyä teille röntgenkuvat taipaleesta. Ne saan kuulemma ja toivon mukaan joulun aikoihin, joten ei ole enää pitkä aika!

Näiden pienten kuulumisien jälkeen voisi olla aika taas kännykkäkuvien, niitä kun napsin paljon ja niissä on jotenkin ihan erilainen tunnelma. Tässä parhaimmat kuvat.

laitumelta haku. viksu uteliaana tutkii kameraa!

on se niin kaunis, kun vaan haluaa olla <3

stadikalla tähtihevosen kisahoitajana (;

"oliskos sulla lisää herkkuja?!"

kuin arabialainen ;)

pusuhetki tarhassa

pusuhetki maneesissa (teemua on ihana pussata, se tykkää siitä kovasti!)

loren kanssa lähdössä käyntimaastoon


ennen koulutreeniä pakollinen alkukäyntikuva. olisi kiva minustakin tietää miksi tuollainen ilme? ;D

tämä silta oli teemun mielestä liikaa. maastoreissumme meinasi tyssätä tähän, sillä jumitimme kyseisessä kohdassa varmaan kymmenen minuuttia. loppujenlopuksi sain kun sainkin teemun uskomaan, ettei sillassa ole mitään pelottavaa, ja pääsimme turvallisesti yli!

pitkälle maastolenkille lähdössä kavereiden kera

nauttimassa ihanasta ja lämpimästä syysilmasta


Kirsikkana kakun päälle uusi editoitu video Teemusta. Tällä kertaa hieman menevämpi pätkä, joka on toteutettu halloween-fiiliksissä. Sen vuoksi halusin värimaailmasta synkemmänvihreän ja teksti on erikoisempi. Varmasti jakaa mielipiteitä, joidenkin mielestä saattaa pilata videota, mutta itse olen kaikenkaikkiaan ihan tyytyväinen tulokseen. Laitelkaahan kommenttia ja ennenkaikkea postausideoita!


38 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus ja upee video! :)

    VastaaPoista
  2. Te ootte vaan niin kadehdittavan hyvännäkönen pari! :-)

    http://essi-bltn,blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Tosi söpöjä kuvia:3 Ja ihana video! Tee huoneen esittely-postaus:)

    VastaaPoista
  4. varustepostaus ois kiva miksei molemmistakin hevosista jos jossain vaiheessa ehtisit tekemään.

    VastaaPoista
  5. mielipide postaus varusteratsastuksesta olis kiva(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaisen olen jo tehnyt: http://viksujaemmi.blogspot.fi/2013/05/mielipidepostaus-varusteratsastus.html :)

      Poista
  6. sun videot on vaa nii mahtavia!:)

    VastaaPoista
  7. Tosi upeesti toteutettu toi video, ihailen! Mahtavaa nähä tälläsiä videoita missä biisiä ei ole vaan lätkästy videoon, vaan materiaali on oikeasti rytmitetty ym. biisiin sopivaksi :)

    VastaaPoista
  8. toivekuvapostauksii ei ikinä voi olla liikaa ;)

    VastaaPoista
  9. Ihana video!! Ja muutenki kiva postaus! Oon seurannu sun blogia kohta varmaa kaks vuotta ja täytyy sanoo et oot yks parhaista bloggaajista! Ja musta joku sellane video ois kiva ku ootte sillä talliporukalla jossakin(tehkää siinä vaik joku haastexD) Ja ois myös kiinnostavaa jos kuvaisit vaikka mydayn iha ilma hevostelua nii näkis mitä teet vapaa-ajalla(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ja ehdotuksista! Kuitenkaan myday-videota en aio toteuttaa, sillä en halua tuoda julki henk.koht. elämääni hirveästi :)

      Poista
  10. semmonen pitempi videopostaus sitten kun käyt teemun luona ! (: myöski varuste postaus ois kiva! (:

    VastaaPoista
  11. Kiva postaus ja upee video!! :)
    Tee joku lifestyle video tai kuvapostaus? :)

    VastaaPoista
  12. Sairaan kiva toi video, tossa oli just sitä jotain mitä en osaa pukea sanoiksi mutta mikä on sun videoissa jo sillon kaaauuuan sitten kolahtanu!

    Joku mielipidepostaus olis jees! En osaa kyllä ehdottaa mitään aihetta koska parhaat mielipidepostaukset on yleensä jostain aiheesta mikä kirjottajaa itse koskettaa :-)

    VastaaPoista
  13. Tuo video ois ollu kivempi ilman tekstejä, mä ainaki jäin vain tuijottaan niitä, enkä edes ajatellut mitä taustalla on.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sitä ajattelinkin että osan mielestä teksteittä video olisi toiminut paremmin :)

      Poista
  14. Yhteisvideopostaus jossa esiintyisi sinä, aada, jutta, santra..jne :D

    VastaaPoista
  15. Kiva postaus! :-) Olis kiva jos tekisit mielipide postauksen varusteratsastuksesta/varusteista ylipäätänsä yms, videopostaus omista varusteistasi (ellei sellaista lähiaikoina ole ollut) ja sitten toivoisin vielä valokuvaus postausta, jossa kertoisit vähän mitä asetuksia missäkin tilanteissa käytät ja muutamia esimerkkikuvia?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielipidepostauksen varusteratsastuksesta olen jo toteuttanut: http://viksujaemmi.blogspot.fi/2013/05/mielipidepostaus-varusteratsastus.html . Valokuvauspostausta tosta aiheesta en aio tehdä, sillä kuvaan suunnilleen aina samalla sport-asetuksella, sillä kun saa niin hyvät kuvat joka tilanteesta :)

      Poista
  16. Mulla meni oikeen kylmät väreet kun katsoin tota videoo! <3 Ihania kuvia! Varustepostaus olis tosi kiva! :)

    VastaaPoista
  17. Varustvideopostaus molempien hevosten tavarat :)

    VastaaPoista
  18. Oletko sä yhdessä videossa minkä nimi on Will funk for friday - Finnish party boy
    Party boy levittämässä perjantaifiilistä! Näytät ainakin ihan yhdeltä niistä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, oot ollut tarkkasilmäinen! Mutta kyllä, olen videolla ja kyseessä on isoveljeni tempaus... Toivottavasti kävit äänestämässä (;

      Poista
    2. Noni ajattelinkin;D äänestin toista videota, koska se on mun ystävien tekemä ja musta se mun ystävien video oli muutenkin parhain, kun siihen oltiin nähty kunnolla vaivaa ja pidin siitä muutenkin kaikista eniten!

      Poista
  19. Sun ratsastus kehitys?

    VastaaPoista
  20. VIDEOPOSTAUSVIDROPOSTAUSVIDEOPOSTAUS!!!! ::):):):):)

    VastaaPoista
  21. http://www.hevostalli.net/markkinatnew/viewone.php?ctgr=37&ilmnro=1047299
    Viksu ? :)

    VastaaPoista
  22. tosi kivoja kuvia tässä sun blogissa :)!

    http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  23. mielipidepostaus ois kiva jostain sellasesta aiheesta mikä sua ittees koskettaa ja mistä haluut kertoo omia näkemyksiä :--)

    VastaaPoista
  24. Talli myday? Jokin tuon kaltanen voisi olla kiva, tai toivekuvapostaus :)

    VastaaPoista
  25. Ja uutta postausta saa oottaa mihkä asti ? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti viikonlopun aikana, valitettavasti mulla on tällä hetkellä taas niin kiireiset päivät ja pimeä tulee niin aikaisin, etten ole esim. varustepostausta kerennyt tekemään. Ratsastettavaa ei myöskään ainakaan tällä viikolla ole, Viksu alkoi ontumaan uudelleen ja Teemu ei ole tarvinnut liikuttajaa joten en ole edes päässyt ratsastamaan kunnolla :/

      Poista
  26. Odotelaan sitä sitten :) !

    VastaaPoista
  27. Heippa, mulla olisi sulle haaste omassa blogissani : nepsuhepsu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  28. Tee joku niiku my day tai elokuva tai joku niiku myday kuvina! Ja ihana toi video

    VastaaPoista