sunnuntai 20. lokakuuta 2013

videomateriaalia

Viikonloppu alkaa olla loppusuoralla ja tämänvuotinenkin Horse Show tuli lauantain osalta koluttua läpi vaikkei minun sinne alunperin pitänyt lähteä ollenkaan. Olen kahtena edellisellä kerralla ollut vain lauantain iltanäytöksessä, joten oli kivaa vaihtelua olla aikaisemmassa näytöksessä. Se osoittautuikin paljon kivemmaksi!
En koskaan osta hevostapahtumista mitään, mutta tällä kerralla tarttui mukaan uusi fleeceloimi Teemulle sekä ne pitkään halutut punaiset pintelit. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja raahasin ne kassalle, onneksi! Olisi kojuista löytynyt vielä vaikka mitä ihanaa, hyviä alennuksia kun oli niin paljon, mutta osasin hillitä itseni hyvin (;
Tämän postauksen ideana ei kuitenkaan ollut HIHS, vaan tulin lisäämään perjantaina luvatut videot maastosta sekä Putesta ja Teemusta. KATSOKAA VIDEOT HD-LAATUISENA!


Videosta halusimme yhteistuumin tehdä sinertävän/utuisen kauniilla musiikilla, ja kiva idea mulla olikin mielessä ennen editoimista. Editointiohjelmani ei kuitenkaan jaksanut pyörittää hyvin isoja videotiedostoja, joten olin todella haasteellista saada edes näinkin yksinkertainen pätkä aikaan. Siksi olenkin vähän pettynyt lopputulokseen, mutta ihan kelvollinen siitä tuli. Meillä oli todella hauskaa maastossa ja voi että miten lujaa mentiin!
Tähän alas halusin laittaa yhden raakaversion Teemun ja Loren laukkaskabasta, jossa ratsastajilla vedet valuivat silmistä ja tuuli humisi korvissa! Vauhtia oli todella paljon etenkin alkuvaiheessa kun Teemu lähti kiihdyttämään Loren kiinni. Hetken aikaa Teemu päihittikin Loren, mutta ei loppujenlopuksi pärjännyt kestävyydessä kenttähevosen kanssa, ja oli pakko ruveta jarruttelemaan mäissä ja myös sen takia, että saisin Teemun kiinnikkin joskus, sillä kun on niin vauhti päällä! Toivottavasti saatte edes vähän fiilistä tuosta vauhdista :)Ja tässä vielä pari klippiä Putesta sekä Teemun hypyistä. Teemua ei tullut perjantaina kuvattua juurikaan, sillä keskityimme enemmän kunnolla treenaamaan ja kuvaaminen unohtui. Mutta parilla lauseella kertoen kyseisestä tunnista; Teemu oli todella mukava ja kuuliainen, vaikka se kävikin taas aivan ylikierroksilla. Se innostuu ihan pienistäkin esteistä hirveästi ja itse olen aina kädet hellänä tunnin jälkeen! Se liikkui kuitenkin hyvin selästä läpi eikä ollut lainkaan jäykkä tai väsynyt torstain maastosta.


24 kommenttia:

 1. oih aivan ihana tuo megapitkä laukkapätkä ! :)

  VastaaPoista
 2. aivan mahtavaa videomateriaalia :-) !

  VastaaPoista
 3. Ihania videoita, oon jo kauan haaveillut itselle tuollaista kypäräkameraa..! :)
  Mistä sait sen/ se siis ilmeisesti on sun oma?

  VastaaPoista
 4. Missä noin mahtava maastopätkä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. missä päin keravaa :o asutaa keravan ratsastuskoulul ja pakko päästä tonne baanaaa!

   Poista
 5. Ihana tuo pitkä laukka video! Ja hienon näköset maastot teillä :)

  VastaaPoista
 6. Aivan I-H-A-N-A-T laukkapätkät teil päin!! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat maastot siel :3
  voitko tehä sitten joskus teemun päivä videopostauksen?

  http://kilttijattilainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sellaisia muutamia tehnyt, ja ne ovat aina niin samanlaisia joten saa nähdä tuleeko sellainen milloin seuraavaksi :/ :)

   Poista
 8. Tää oli tosi ihana postaus! Mä jotenkin "ihailen" teidän talliporukkaa, ootte tosi positiivisen oloisia kaikki, ja teillä näyttää olevan siellä niin kivaa! Meidän tallilla käy vaan pelkkiä aikuisia 20 --> ja 10-vuotias tallinomistajan tyttö. (itse olen 14) niin aika ankeeta käydä siellä kun ei ole oiken sellasia 'kavereita' siellä... Ja teilläkin on tosi kiva porukka jonka kanssa voi lähteä esimerkiksi tuonne hihsiin, multa se jäi tältäkin vuodelta väliin kun ei löytynyt kaveria jonka kanssa lähtisin sinne... Katson aina noita teidän kulisseissa-videoita ja huomaan kuinka hauskaa teillä on aina tallilla ja kun teillä on niin tiivis yhteishenki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ihanasta kommentista :) Meillä on kieltämättä todella ihana ja läheinen porukka joiden kanssa pääsee reissaamaan ja tekemään yhteisiä juttuja paljon. Ja jännä sattuma kyllä miten samanikäistä porukkaa tallilta löytyy, vaikka kyllä siellä on paljon aikuisiakin.

   Poista
 9. Tosi kivoja videoita. Ihana kun teiltä löytyy tollaset maastot, missä noin pitkiä laukkasuoria, kun meillä ei oo ollenkaan noin pitkiä ja rauhallisia teitä missä voisi noin pitkään päästellä! :)

  VastaaPoista
 10. Mistä oot ostanut takin, joka sulla oli niissä kuvissa missä oli aada, kurre, Teemu ja sinä, niissä yhteiskuvissa? Sellainen musta, jossa oli karva? Oot muuten niin kaunis! :)

  VastaaPoista
 11. Tein omaan blogiini lempiblogit-postauksen, tää sun blogis pääsi sinne joten jos haluat kurkata niin http://morttiandmylife.blogspot.fi/2013/10/erikoispostaus-nro-4-lempiblogini.html ;) Siellä vähän omaa milipidettä ja miksi tykkään blogistasi yms, olis kiva jos tsekkaisit:)

  VastaaPoista
 12. Lisää tämmösiä!

  VastaaPoista
 13. anteeks että kysyn sulta mutta missä Bohe on? Miksi sen ratsastaja ei oo kirjottanu bohemiasta mitään ku eiks sil ollu blogi :(

  VastaaPoista
 14. Millon tulee uus postaus ! Sul on näköjää jääny pieni tauko :/

  VastaaPoista
 15. Tuli niiin hyvä filiisis ja ikävä menneitä aikoja! Mun hevonen jouduttiin reilu kuukausi sitten lopettamaan (oli jo 27 vuotias) vanhuuden vaivojen takia ja muistelen lämmöllä niitä hetkiä kun käytiin kiitolaukkaamassa ja se vauhti oli niin uskomatonta! Vaaratilanteiltakaan ei vältytty, kun mentiin toisen hevosen kanssa laukkaamaa ku ne pääsi vierekkäin vahingossa ja niille tuli niin kova kilpailuvietti (entisiä ravureita) ettei kumpaakaan saatu pysähtymään ja autotie näkyi mihin oli juuri ajamassa rekka, mutta just ja just saatiin pollet pysäytettyä! :D Mutta silti vaan nauratti! Ja vielä kerran, kun laukattiin isoa mäkeä ylöspäin niin tämä mun herrani, olisko sillon ollu 22v voitti vauhdillaan 15 vuotiaan isomman hepan! se oli kanssa hienoa! :)

  VastaaPoista
 16. ihan paras toi maastovideo!!!!!!

  VastaaPoista