perjantai 18. lokakuuta 2013

päiväni kuvina

Pitkästä aikaa ajattelin tehdä teille päiväni kuvina -postauksen, joka on aina yhtä kiva tehdä ja josta te pidätte kovasti :) En ole muistanut näitä tehdä, vaikkei ole kovinkaan vaikeaa ottaa tilanteista kuvia, muutenkin kun kannan oikeastaan aina kameraa mukana. Torstaille mahtui paljon kivaa heppatekemistä, kävimme aamupäivällä 2,5 tunnin maastolenkillä kavereiden kanssa ja sen jälkeen vielä sain Aadan mukaan kuvailemaan Putella ratsastusta.
Maastolenkillä meillä oli mukana kypäräkamera GoPro, joten saimme paljon vauhdikasta materiaalia. Tästä kuitenkin materiaalia tulossa seuraavassa postauksessa, joka tulee viikonlopun aikana ;)

9:15 herätys
9:20 aamutoimet; kasvojen ja hampaiden pesu
9:30 aamupala; ruisleipää, vadelmamyslikerrosjogurttia ja appelsiinimehua
9:50 hieman ehostusta meikkivoiteen ja ripsivärin avulla
10.00 aikataulussa ja valmiina tallille!
10:10 tien päällä tuulilasin raaputuksen ja auton moottorin lämmityksen jälkeen. Kylmä aamu!
10:30 hain Teemun tarhasta, jossa se seisoskeli kauimmaisessa nurkassa eikä millään suostunut tulemaan vaikka huutelin, senkin laiska!
10:50 hevoset ovat kuntoonlaitettavana/laitettu ja kypäräkamera asennettu ensimmäisen kantajan, Roosan, kypärään. (Pahoittelut Roosa, tää oli vaan niin söpö kuva että pakko julkaista, mitäs pelleilit.. ;))
11:05 hevoset ja ratsastajat lähtövalmiina!
Maastossa noin 11:10 - 13.30
15:00 saavuimme tallille Puten ja Viksun luokse. Siivosimme karsinat ja laitoimme hevoset kuntoon.
15:20 selässä ollaan! Viksu alkoi ontumaan keskiviikkona maastossa, joten sen kanssa täytyy vain kävellä. Kävelytyksen hoiti Adan pikkusisko Vilma.
Puten kanssa treenailimme ravilisäyksiä lävistäjällä, avotaivutuksia ympyrällä sekä raviväistöjä uraa kohden. Putte oli koko tunnin vähän hidas ja epäaktiivinen ja sitä sai kokoajan kannustaa eteenpäin. Energisyyttä olisi saanut olla siis enemmän, mutta poni parani paljon loppua kohden. Se teki kovin yritteliäästi avot ja väistöt, mutta lennokkuus ja voima jää jonkin verran uupumaan. Tosi hyviä askelia se kyllä väläytti ja oli kaikenkaikkiaan mukava, kuuma kyllä tuli sekä itselle että ponille!












Videomateriaalia sekä maastosta että Putesta on tulossa seuraavassa postauksessa. Tänään perjantaina ratsastin myös Teemun ja hyppäsimme vähän ristikoita. Tästä myös pari videopätkää tulossa ensipostaukseen. Yritän saada videot viikonlopun aikana, mutta voi olla mahdollista etten ennätä tekemään, sillä huominen kuluu HIHS'ssä ja illalla syntymäpäivillä. Pitäkää kiva viikonloppu!

10 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä jotain postaudta hihsistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin teen mitään, en ajatellut ottaa ollenkaan kameraa mukaan.. :)

      Poista
  2. Kiva postaus ja ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Teet aina niin ihania ja kivoja postauksia! Kuvat on tosi kivoja ja laadukkaita, blogiasi on ihana lukea!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tällaisia kommentteja on ihana lukea! :)

      Poista
  4. tosi kivoi nää tälläset postaukset ! :)

    VastaaPoista
  5. Sulla on aivan mahtava ja ihana blogi! Nyt vasta muistin liityä lukijaksi, vaikka seuraillu jo kauan aikaa... Noh parempi myöhään kuin ei milloinkaan;) Tosi kiva postaus, on ihanaa lukea postauksia joissa on hyvälaatuisia kuvia&kivaa tekstiä! Rakastan täysin tätä blogia<3 Säkin vaikutat tosi kivalle tyypille, hauskalle ja sellaiselle pirteälle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi ja kiitos ihanasta kommentista! :)

      Poista
  6. Meiltäkin löytyy tuollainen gopro. olisi kiva joskus testata ratsastaessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti käyttämään ratsastaessa! :)

      Poista