sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

valmistujaiskuvia

Viimeinen kouluviikko ja valmistujaisrumba on nyt viimein ohi, ja viimein on aikaa kirjoitella kuulumisia tänne blogin puolelle.  Kaikenlaista mukavaa on viimepäivinä tapahtunut ja kuvia on tullu otettua senkin edestä. Tämä postaus olkoon nyt pääasiassa kuvapostaus.

Perjantaina otimme minusta ja Teemusta valmistujaiskuvia juhlieni jälkeen. Oli hieman kiire aikataulu joten mitään täydellisiä kuvia emme ottaneet, olisin halunnut jotain kukkia/ruusun kuvaan mutta ne unohdin kotiin joten mulla on vain mekko päällä eikä sen kummempaa. Ihan kivoja näistä kuitenkin tuli, mitä pidätte? :)









hiiop, ja selkään!







Kuvausten jälkeen lähdimme Adan, Santran, Viivin, Viljan ja Jutan kanssa piknikille, jossa söimme omatekemiä leivoksia ja kaikkea muutakin herkkua. Vietimme samalla Santran läksiäisiä, kun hän lähtee kuudeksi viikoksi New Yorkiin. Täällä yksi kateellinen..!








Lauantaina vietettiin valmistujaisjuhliani, valmistuin siis media-assistentiksi, jos joku ei vielä tiennyt :) Päivä oli aivan mahtava ja juhlin kello kahdesta lähtien yöneljään, joten nyt on lupa vähän väsyttää.. 





Yksi valmistujaislahjoistani oli tämä.. tuli täytenä yllätyksenä! Mutta tosiaan pitkää objektiivia olen toivonut ja nythän minä sellaisen itselleni sain <3

Ohhoh, kylläpäs tästä tuli nyt aika lifestylepostaus! No, tuskin teitä lukijoita haittaa (; Hevoskuulumiset videoiden ja kuvien kera on tulossa myöhemmin, luvassa jälleen paljon kuvia!

Kiitos muuten erittäin paljon jokaiselle viime postaukseen kommentoineelle, vastauksia tuli niin paljon etten millään jaksa vastata jokaiselle, mutta kiitän teitä kaikkia nyt tasapuolisesti! Ihana huomata miten otitte osaa mielipiteeseeni :)

43 kommenttia:

  1. YMMÄRRÄ JO ETTÄ ME LUKIAT HALUTAAN NIMENOMAAN ENEMMÄN LIFESTYLE POSTAUKSIA! ELI HYVÄ VAAN KUN OLI LIFESTYLE TYYPPINEN POSTAUS :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, selväksi tuli ;) Kyllä näitä silloin tällöin ilmestyy.

      Poista
  2. ihana postaus ihanine kuvinee :) <3

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja kiva postus :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia:) Pakko kysyä, että kun tuossa kuvassa, missä sinut nostetaan Teemun selkään, Teemulla on valkoinen satulahuopa niin muokkasitko satulahuovan pois noista kuvista?:p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muokannut, vaan otimme sen pois kun ei näyttänyt niin hyvältä :)

      Poista
  5. Kiva postaus, ihania kuvia, ja onnea valmistumisen johdosta! :)

    VastaaPoista
  6. Tosi kivoja kuvia! Itella on samanlainen objekti ja on ollu hyvä!:)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania kuvia ja sovitte Teemun kanssa järjettömän hyvin yhteen. Aluksi häiritsi tosi paljon ettei sinulla ollut minkäännäköistä kukkaa/kukkia, mutta lopulta siinä huomasi, että hyvä noinkin :) Onnea valmistumisen johdosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olis ollut vielä "virallisempi" kukkien kanssa :/ Kiitos!

      Poista
  8. Ihania kuvia! Ootte Teemun kanssa super hyvä pari c: Mulla on kans toi objektiivi ja oon tykänny c:

    VastaaPoista
  9. kiva postaus ja ihania kuvia :) ittellä on tuo tamronin putki, on kyllä ollut ihana

    VastaaPoista
  10. kivoja kuvia! ainoo vaan että sun "mekko" on aika oksettavan lyhyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisihan se voinut toki vähän pidempi olla, kiire vaan tuli mekon ostossa ja toi oli muuten niin kiva niin halusin sen :)

      Poista
  11. Kiva postaus ja ihana mekko!:)

    VastaaPoista
  12. Hassu että otit kuvat Teemun kanssa vaikka olet ollut Viksun kanssa pitemmin, tai siis itse kuvittelin että ottaisit Vikun kanssa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, en ajatellut itse asiaa tuolta kannalta, Teemu on vaan paljon kuvauksellisempi ja kauniimpi hevonen, niin sen kanssa halusin :)

      Poista
    2. Tottahan tuo hehe:)

      Poista
  13. Minkä pitunen oot? Ja toi aada? Ootte kaikki supersankareita :)

    VastaaPoista
  14. Tosi mahtavia kuvia!:)Ja omasta mielestäni mekkosi on myös todella ihana eikä yhtään liian lyhyt!

    Ja itse sain myös toukokuun lopussa tuon saman objektiivin ja ei voi muuta kuin kehua, sillä saa todella hyviä kuvia vaikka kohde olisikin vähän kaukana :)

    Onnittelut vielä valmistumisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla positiivista tuosta objektiivista :) Kiitos!

      Poista
  15. ihania kuvia ja nätti olet :)

    VastaaPoista
  16. Putkista menee herkästi tarkennusmoottori rikki joten heti kun alkaa pitää moottorisahan ääniä ja miettii kauan mihin tarkentaisi, niin korjaukseen. :-) itelläni meni kerran tarkennusmoottori rikki ja se meni takuun piikkiin , nyt meni toisen kerran mutta se jäi korjaamatta.. :/

    VastaaPoista
  17. tosi ihania kuvia, oot älyttömän kaunis!:)

    VastaaPoista
  18. minkä pituinen jutta on? :) todella kauniita kaikki ja onnea!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jutta on suunnilleen samoissa mitoissa kun minä.

      Poista
  19. aivan ihania kuvia ja ihana mekko, ei yhtään liian lyhyt?:o :)

    VastaaPoista
  20. Kiva postaus, vaikka oli lifestyle -tyyppinen! Tykkään aina sun lifestyle postauksista. :D Mistä nuo sun vaaleansiniset housut on ostettu? :) Mitä muuta sait valmistujaislahjaksi kuin putken?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vero Modasta on ostettu ja sain 3 Guessin korua sekä rahaa :)

      Poista
  21. Miten tutustuit Aadaan ja mistä tiesit, että sillä oli poni joka kaipasi vuokraajaa? Itselläni on tällä hetkellä yksi poni vuokralla 2kertaa viikossa. Talli on tosi kiva yksityistalli, mutta poni varmasti muuttaa pian sieltä pois ja en tiedä haluanko sille "uudelle" tallille enää, koska se on ratsastuskoulu. Ne eivät kuulu suosikkeihini, koska sielä arvostellaan riittämiin asti ja muutenkin porukka on sielä vähän erilaista.. Lisäksi haluaisin vähän erilaista ratsastettavaa. Mitä minä teen? Yritin kahlailla ht.nettiä, mutta mistään ei tunnu löytyvän sopivaa. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aada itse kertoi tarvitsevansa Bohemialle vuokraajaa. Kaikki vuokra/hoitohevoset ovat ikäänkuin kävelleet vastaan, mun ei ole koskaan tarvinnut etsimällä etsiä hevosia.

      Suosittelen laittamaan itse ilmoituksen ht.nettiin, ratsastuskoulujen ilmoitustauluille tai kyselemään kavereilta/tutuilta tietävätkö he ketään, joka kaipaisi vuokraajaa :) Tsemppiä etsintöihin!

      Poista
  22. Ootko lihonnut viime kesän jälkeen? :) kun näytät aina yhtä hoikalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omasta mielestäni olen lihonut vähän, mutta muut eivät sitä ole huomanneet.. Paino mulla on aina vaihdellut 0-3 kiloa, nyt kun viimeksi kävin vaa'alla, painan about saman verran kuin vuosi sitten :)

      Poista
  23. Aivan ihanan upeita kuvia <3 oot tosi nätti ja kiva postaus! Ja onnea valmistumisesta(:

    VastaaPoista
  24. Selailin tossa sun aijempia postauksia ja huomasin, että et kirjoittele enään Viksusta paljoa. Olis kivaa, jos kirjoittelisit Viksusta enenmän.

    VastaaPoista
  25. Aika mauton toi Santran mekko.. :p

    VastaaPoista
  26. Ihania kuvia <3!!!!!

    VastaaPoista