keskiviikko 5. syyskuuta 2012

syksyiset terveiset ja uusi ulkoasu


Syksyiset terveiset!
Postauksia ei ole valitettavasti tullut viikkoon, mutta siihen on hyvä selitys, sillä nettimme ei ole toiminut viime torstaista lähtien koska joku nosturiauto oli mokannut ja katkaissut sähkölangat tältä pikkukylältämme. Tiedä sitten kuinka tämä on mahdollista mutta asia on sitten näin! Nyt kuitenkin pääsin veljen mokkulan kautta nettiin ja päivittämään vähän blogia, mm. vaihtamaan hieman blogin värejä syksyisempään, suklaanruskeaan sävyyn. Banneri ei ole vielä vaihtunut, mutta se tulee vaihtumaan uuteen heti kun kerkeän sen tekemään. Lisäksi voi olla että tulen vielä hienosäätämään ulkoasua, mutta tässä on kuitenkin se värimaailma jota haluan käyttää.

Hevosrintamalla menee oikein kivasti, sunnuntaina kävin Bohemian kanssa pellolla ilman satulaa vähän ravailemassa ja laukkailemassa sekä lopuksi vähän kentällä tekemässä ravityöskentelyä. Edellisenä päivänä poni oli ratsastettu perusteellisesti läpi ja sen kyllä huomasi. Bohemia liikkui tajuttoman hyvin ja mun ei suoraansanoen kun tarvinnut vain istua kyydissä ja nauttia :)

Viksun kanssa olen ottanut vähän rennommin tämän viikon, eilen nautimme yhdessä upeasta, aurinkoisesta syyssäästä ja kävimme tekemässä vajaan kahden tunnin lenkin ilman satulaa peltojen ja hiekkakuoppien lävitse. Lopuksi ravasin ja laukkasin Viksun läpi että teki vähän töitäkin eteen-alas. Ruuna oli vallan mainio ja laukka oli ehkä parasta laatua koskaan! Kerrankin sain juuri sen fiiliksen, jota olen siltä laukassa halunnut. Hevonen oli rehellisesti pyöreänä selästä asti, laukkasi selvästi kolmitahtista tarmokasta laukkaa ja oli kevyt edestä. Myös ravi oli letkeää ja sulavaa. Ihanaa kun hevonen toimii juuri niinkuin toivoo :)
Tänään keskiviikkona kävimme baanaamassa pienellä sänkipellolla ja sen jälkeen jälleen kaikissa askellajeissa pyöreäksi ratsastus. Ei ollut taaskaan sen suurempia ongelmia, Viksulla oli menohaluja ja lopuksi sain siitä irti erittäin hyvää ravia.

Valitettavasti mitään materiaalia viime päivistä ei ole, nyt siis pääasiassa kuvaton postaus ja ilmoitus tosiaan netin katkeamisesta. En tiedä milloin täällä saadaan netti taas toimimaan, mutta älkää huoliko, en ole kadonnut kokonaan!

EDIT: Uusi ulkoasu on nyt valmis banneria myöten, vastailkaas kyselyyn vasemmassa yläkulmassa :) Toki ihan kommentitkin ovat enemmän kuin tervetulleita!

29 kommenttia:

 1. Kiva tää ulkoasu vaikka kesken :)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä tää ulkoasu on nyt hieman synkkä, mut eikös syksy nyt yleensäkin ole aika synkkä, kun tulee kylmät kelit ja pimeet yöt:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sitä nimenomaan hainkin että ulkoasu on vähän synkempi mihin olette blogissani tottuneet :) Lisäksi tämä on vielä kesken joten on synkempi mitä tulee olemaan.

   Poista
  2. Oikein tyylikäs ja hieno ulkoasu, tykkään! (:

   Poista
 3. Tosi söpö ulkka, odotan innolla uuden bannerin ilmestymistä. (: ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdinkin päivittää sivun, ennen kuin rupesin kommentoimaan ja yläkuva olikin jo ilmestynyt. Mutta hieno on ! <3

   Poista
 4. toi banneri (ja koko ulkoasuki) on ihan sairaan upee!

  VastaaPoista
 5. Ihana banneri mutta olisi kiva jos kuvat olisivat kokonaisia mutta tuokin on kyllä todella hyvä!

  VastaaPoista
 6. tosi hieno ulkoasu!

  VastaaPoista
 7. Todella hieno tää uus ulkoasu!! Jos sulla muuten joskus on aikaa ja tekemisen puutetta, niin mulle saa väsätä mun & ponin blogiin bannerin. Itellä sano photoshop itsensä irti tuolta vanhalta koneelta ja tähän uuteen koneeseen en sitä enään saa...

  VastaaPoista
 8. Oi, tosi tyylikäs ulkoasu, itse ainakin tykkään juuri tälläisistä väreistä ja sopii juuri tähän vuodenaikaan. :)

  VastaaPoista
 9. Ihana ulkoasu, mutta taustan kuvioinnista en tykkää. Muuten hieno banneri ja kivat värit (:

  VastaaPoista
 10. ihaaana ulkoasu! ihanan syksynen ! :)♥

  VastaaPoista
 11. muakin vähän häiritsee ettei bannerin kuvat oo kokonaisia, mut muuten tosi ihana ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 12. millä fontilla sulla on tehty toi teksti viksua elämää, sun banneriin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pineapple Delight. ei löydy fonteista vaan pitää ladata erikseen.

   Poista
 13. AIVAN MAHTAVA TOI BANNERI JA ULKOASU MUUTENKI!!!!! Tää on tosi makee ja ihan hirveen kiva. Ois toooooosi mukava jos Tekisit pian taas videopostauksia. Sellasii et söpötät kotua asti ku meet tallille ja yrittäisit saada siellä jonkun kuvaamaan..:D ja leffa ois TOSITOSI kiva juttu mut joo ei sit oo mikään pakko!!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämäntyylisiä videopostauksia on joskus taas tulossa, en usko kuitenkaan että ihan heti :) Elokuvia tuskin tulemme enää tekemään.

   Poista
 14. törkeen hieno banneri ja koko ulkoasu ihan muutenki :)

  VastaaPoista
 15. Aivan upea ulkoasu, ihanan syksyinen!:) Banneri on tosi ihana, ihanat kuvat oot valinnu. Tuntuu et viksu katsoo tuolta suoraan silmiin. :)

  VastaaPoista
 16. tosi upee ulkka, tykkään :)))

  VastaaPoista
 17. Moi!
  Ihana blogi sulla mutta kyselisin josko voisit tehdä minullekkin bannerin?
  Voisin lähettää kuvat ja kertoa vähän minkälaisen haluan.

  VastaaPoista
 18. ihan super hieno tää uus ulkoasu!! <3

  VastaaPoista
 19. Ulkoasu on todella kaunis ja hienostunut :D Ja minulla olisi myös yksi toive: nimittäin olen todella ihastunut tähän Emmi&Kaktu&Aada video postaukseen, ja nyt Kaktun muutettua, voisitko Sinä ja Aada tehdä yhdessä videopostauksen?

  VastaaPoista
 20. Ihan super upee tää uus ulkoasu! Niinku kaikki ovatkin jo toitottaneet ;)

  VastaaPoista
 21. Hieno uusi banneri! Hei mistä olet ostanut nuo punaiset ratsastussukat mitkä sulla on päällä esim tossa synttärirata videossa? :) olisi kiva jos vastaisit :)

  VastaaPoista
 22. Tää uus ulkoasu on tosi hieno! Mut ootko tulossa kattomaa horse show:ut? (:: Jos oot mikä päivä?

  VastaaPoista
 23. Mkä kamera sulla on? :)

  VastaaPoista