maanantai 23. heinäkuuta 2012

maanantainen kavalettitreeni

Hei vaan pitkästä aikaa teille lukijoille, tosiaan olin viikon lomailemassa Savossa mummolassa, joten en päässyt postauksia kirjoittelemaan. Ratsastamaankaan en siellä päässyt sillä koko viikon ajan lukuunottamatta perjantaita satoi vettä ja eräänä päivänä oli raju ukkosmyrskykin.
Eilen olin juhlimassa kaverini Jutan konfirmaatiota ja kävimme myös hevosten kera ottamassa muutamia "juhlallisia" kuvia ;) Laitoin teidänkin nähtäville muutaman kuvan Bohemiasta ja minusta.


me bloggaajat <3
Bohemia pääsi myös tandem-ratsuksi Meten kera ;) (terveisiä vaan!)

Tänään treenailin taas Bohemian kanssa, teemana vähän kavalettihyppyjä ja sileällä ratsastusta. Ensiksi noin puolisentuntia ratsastin koulua, laitoin ponin kunnolla hommiin ja erityisen nöyrästi tamma kuunteli! Se oli oikein hyvä ratsastaa eikä lainkaan laiska, heti alusta lähtien liike lähti takajaloista ja etuosa oli kevyt. Tein ihan vain pääty-ympyröitä ja muutamia suunnanmuutoksia, välillä vähän käyntipätkää, välillä kootumpaa ravia ja välillä eteenpäinpyrkivää. Laukat olivat myös varsinkin oikeaan kierrokseen oikein hyvät, laukka pyöri, mutta silti täytyi olla todella napakka ettei muuttunut rikkonaiseksi.
Välikäyntien jälkeen hyppäsin muutaman kerran molempiin suuntiin johteiden yli, jotka toimivat kavalettien sijasta. Alkuun Bohemia oli taas sitä mieltä että nyt tuo este syö pienen viattoman ponin, mutta napakassa laukassa hyppäsi lopuksi oikein hyvin. Laitettiin vielä 'kavaletit' sarjaksi ja hypättiin muutamaan otteeseen. Bohemia rentoutui täysin eikä kyttäillyt yhtään; siispä hyvät lähestymiset ja hypyt.

Välillä poni imi esteelle liiaksikin..!
Jäi todella hyvä mieli tunnista, sillä Bohemia toimi tänään jotenkin erityisen hienosti. Ei vängännyt missään asiassa vastaan vaan oli "okei, mä teen"-fiiliksellä kokoajan :) Toivotaan että samanlainen tunne jatkuu tulevilla tunneilla.

Tein huvikseni reilussa tunnissa koosteen kesän estetunneista, harmiksi materiaalia oli vain kolmelta tunnilta joten mitään pitkää videota en päässyt tekemään. En panostanut videoon ollenkaan, joten ethän odota että video on tämän tasoinen teos (; Heh, huomaa kyllä kuinka inspiraatio on kadonnut kuin tuhka tuuleen editoinnin suhteen..




Mitä muuten pidätte tästä tyylistä, että olen vaakatasoiset kuvat laittanut blogin leveyden mukaan, eli ne näkyvät nyt hieman isompana kuin ennen, tarkoittaen kuitenkin sitä että kun klikkaat kuvaa, et saa sitä tuon suurempana. Moni on nimittäin kommentoinut että on rasittavaa klikata kuvat aina suuremmiksi. Toivottavasti nyt tämä on käyttäjäystävällisempi tapa että kuvia ei tarvitse klikata suuremmiksi? Kiitos jos kommentoit mielipiteesi!

29 kommenttia:

  1. mun mielestä on ihan sama minkä kokosina kuvat on, kunhan niitä on :''D onhan se tietenkin kivempi katoo isompia kuvia, mutta mielipiteensä kullakin ;)
    kiva video! Ootte hieno pari <3

    VastaaPoista
  2. Mikä musiikki tuossa videossa on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista kenen remix, mutta alkuperäinen biisi "if i die young".

      Poista
  3. Kuvat oli mun mielestä sopivan kokoisia, tosin hyppykuvat hieman tummia.. Mut kiva postaus ja kiva video! Kui pitkä sä oot& kui korkee bohemia on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen 175cm ja Bohemia noin 140cm, mutta leveän ja massiivisen rungon vuoksi ihan sopiva :)

      Poista
  4. parempi noin noi kuvat :) tosi kiva video:) kuka toi mette on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoissa juhlissa ollut youtube-kanavani seuraaja ja kai myös blogin lukija :)

      Poista
  5. noi kuvat on kyllä ihan kivat noin :)

    VastaaPoista
  6. Kuvat on kivat noin. Video oli hieno, vaikka siinä olikin yksinkertainen editointi. Bohemia on ihana♥

    VastaaPoista
  7. Mielestäni kuvia on nyt mukavempi katsoa isompina :)

    VastaaPoista
  8. Kuvat oli ihan hyvät noin (: Videokin oli hyvä!

    VastaaPoista
  9. Kuvat on tällein isompana kivempiä :)

    VastaaPoista
  10. Kuvat ovat mielestäni kivemmat isompana. Hieno pari kyllä ootte, Bohemia on tosi suloisen näköinen :)

    VastaaPoista
  11. Ihana video. :)
    Kuvat ovat kivat isompana, mutta ei edellisessäkään järjestelyssä mitään vikaa ollut. ;D

    VastaaPoista
  12. Oi ku ihana blogi sulla! <3 :) Millä ohjelmalla oot tehnyt ton bannerin :)?

    VastaaPoista
  13. musta nää kuvat on kivempia näi isompina!

    VastaaPoista
  14. on ne kuvat kivoja miten tahansa :) mut kysyisin vaan että miten ne kuvat saisi isommiksi kun omassa blogissa tahtoisin ne juuri blogin leveyden mukaan ? oon yrittäny hakea tällästä tuolta asetuksista mut en oo viel onnistunu saamaan niitä kuvia suuremmiks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ne täytyy ihan kuvaa muokatessa kuvanmuokkausohjelmassa laittaa sen kokoisiksi kun blogi on leveydeltään. Leveyden pystyt katsomaan mallin muokkausohjelmassa, kohdassa "säädä leveyksiä" :)

      Poista
  15. Kenen kaa sä istut tossa yhessä kuvassa? :D Näyttää Kaktulta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Jännä, en osannut arvatakaan, että te tuntisitte toisenne jostain! :D

      Poista
  16. Mä tykkäsin kyllä klikkailla niitä isommiksi, mutta onhan tää kiva näinkin. :3 Ihania kuvia, ensimmäinen oli suosikki.

    VastaaPoista
  17. Sä oot tosi hyvä ratsastamaaan! :) Tee taas joku videopostaus, vaikka tallipäivä tai jotain sellaista.käykää kattomassa mun blogi, ninajamustikka.blogspot.com

    VastaaPoista
  18. hienosti meette! Ja kiva kun ei tartte enää klikkailla kuvia suuremmaksi ;)

    VastaaPoista
  19. Onko nuo suojat Hööksin suojat? Ite oon kuolannut noitten perään jo pitkään, onko olleet hyvät? Ja onko ihan normikokoa? Noista kun ei oo muita kokoja kuin M ja L, ja poni käyttää S-kokoa. Tosin takasiin nuo M-koot voisi sopiakin :)

    Ja ihanat kuvat, varsinkin tuo sivusta otettu iso kouluratsastuskuva!

    VastaaPoista
  20. Aww, ootte ihana pari Bohemian kaa <3 Kuvat on tollee hyvät ;)

    VastaaPoista
  21. Ääh! Ei video mennyt ollenkaan pieleen, se oli just hyvä! Ite en ees tiiä mite editoidaan videoita xD! Ihania kuvia :)

    VastaaPoista