maanantai 4. kesäkuuta 2012

esteitä, ihanaa!

Hei vaan kaikille lukijoille ja erittäin hyvää alkanutta kesää! Itselläni kesäloma alkoi kuumeessa, joten päättäritkin vähän jäivät, mutta toivotaan että tästä kesästä muutoin tulee hieno, itsellä on ainakin paljon kaikkea kivaa suunnitteilla kesäksi ja kesätöitäkin sain viimetingassa, joten ei tarvitse ihan pennitön olla :) Ja kuitenkin joku kysyy; olen töissä Rusutjärven kioskilla.

Mutta nyt asiaan, eli eiliseen estetuntiin Bohemian kanssa! Olen viimeksi hypännyt tammalla marraskuussa, joten ei ihmekkään miten kivaa oli päästä pitkästä aikaa vähän pomppimaan. Tunti meni taukoon nähden erittäin loistavasti, eikä Bohemia rynnännyt tai kuumunut yhtään, kuten sillä on yleensä tapana innostuessaan. Oli siis leppoisa paluu esteratsastukseen, ja tunnista jäi kaikin puolin tosi hyvä fiilis :)
Alkuun verkkailtiin pitkään ja käynnisteltiin ponin moottoria, joka oli kuitenkin jo aika vireessä sillä edellisenä päivänä sillä oli ollut vapaata. Välillä kyttäiltiin kentän nurkkia, välillä katseltiin kaukaisuuteen (siellä ilmeisesti näkyi Bohemian mielestä vihreitä miehiä) ja muutaman kerran poni säikähtikin ja meinasi juosta alta!
Aloitettiin ihan 30-40cm pienestä pystystä jota tultiin molemmista suunnista. Sen jälkeen keskihalkaisijalla muutamaan otteeseen sekä ravista että laukasta kolmoissarjaa ja lopuksi pientä rataa. Bohemia oli kokoajan pehmeän tuntuinen ja hyvin hallittavissa, laukka pyöri eikä sillä ollut mitään aikeita kieltää! Ei kyllä usko että kyseessä on sama poni jolla viime vuonna hyppäsin :) On se vaan niin hieno <3







Loppuun ratsastin vielä vähän koulua, ja poni oli hyvinhyvin rento ja letkeä. Ei tarvinnut kun istua kyydissä ja pitää tuntuma poniin. Se on jännä miten hevonen muuttuu aina esteiden hyppäämisen jälkeen rennoksi ja pehmeäksi (tosin löytyyhän niitä poikkeuksia jotka tuntuvat vain innostuvan ja kuumuvan enemmän ja enemmän lopputunnista!). Bohhella on kuitenkin tunnilla harvoin kiire mihinkään.. (;



Sain perjantaina koneeni takaisin, joten nyt videoidenkin tekeminen ja lisääminen tänne blogiin onnistuu. Lisään tähän väliin laukanvaihtovideon Bohemiasta, johon olen siis koonnut kaikki onnistuneet vaihdot (joku tällaista joskus toivoi) :) Lisäksi laitoin videon loppuun estepätkiä tästä eilisestä estetunnista.

21 kommenttia:

  1. Kiva postaus ! ♥
    Mikä tää videon musiikki on? Musta tuntuu, että mä oon kuullut sen jossain ennenkin, mut ois kiva saada tietää mikä sen nimi on ja kuunnella sitä vähän lisää sitten silleen. :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä on Secret stereon biisi (en muista nimeä), jonka otin Youtuben valmismusiikeista, koska alkuperänen biisi oli laiton :/

      Poista
  2. Missä sä muuten opiskelet? :)

    VastaaPoista
  3. ihana postaus, tosi hyvin meette!♥

    VastaaPoista
  4. apua mua jäi häirittee ku sul on tossa onnistuneet laukanvaihdot mut eks bohemia tuu ristilaukal alas tos toisessa:D

    Mut joo kiva postaus:) ! ja oww sul on niii ihanat hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sinne tais livahtaa yksi ristilaukkapätkä. Kiitos!

      Poista
  5. Voi ihanat noi suojat Bohella, just tommosia erikoisia oon ettiny omalle ponille. Onko sulla mitään tietoo mistä noi on hankittu? :))

    Kiitos vastauksesta jo etukäteen

    /Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole valitettavasti mitään tietoa, ne on saatu ponin omistajan kaverilta :/

      Poista
  6. Voi kun täälläkin ois noin hyvä ilma,että vois hypätä! Täällä vaan sataa :(. Mut tosi kiva postaus + osaat ratsastaa tosi hyvin!

    VastaaPoista
  7. Whiii, ihana pari ootte! :) Tää oli kiva postaus, oli kiva kattoo tota videoo. <3 :D Ratsastat hyvin :))))

    VastaaPoista
  8. Mua häiritsee hirveästi, että kuvat on tollein pieniä, ja niiden avaaminen kestää tosi kauan. Ois kiva jos voisit laittaa kuvia isommiksi tai jotain? Mutta muuten tykkään sun blogista aivan hirmusesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, itselläni lataa ihan nopeasti, johtunee varmaan sun koneesta? Voinhan mä vähän niitä koettaa suurentaa, mutta alkaa mennä sitten jo blogin reunasta yli mikä on ruman näköistä.

      Poista
  9. Moi!
    Mulle on jäänyt monta monituista kertaa epäselväksi toi laukkavaihto..Miten sen siis voi vaihtaa ja milloin se on oikea/väärä laukka kierrokseen nähden? Ja voiko sitä vaihtaa laukassa?
    Kiva kirjoitus muuten! Oon aloittanut tämän blogin lukemisen. :)
    ootko sinä värjänyt sun hiukset vai onksne normisti tuollaset?
    Ne on oikeesti tosi hienot!
    -sanni
    p.s. en ole vielä lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.kolumbus.fi/carata.akerlund/artikkelit55.html Täältä kun lukee niin saat tietoa laukanvaihdoista :) Ja siis laukanvaihdot tehdään nimenomaan laukasta.

      Hiuksia olen värjäillyt ja raidottanut.
      Kiitos jos ryhdyt lukijaksi!

      Poista
  10. Teillä menee hienosti!:))
    Bohe näyttää nauttivan hyppäämisestä ja sä myös! :D

    VastaaPoista
  11. Millä muokkaat nuo kuvat tuolleen vierekkäin ym?

    VastaaPoista
  12. Olen miettinyt,kun bohemia on aika pitkä nimi, kutsutko sitä tuttavallisesti vain bohemia vai lyhemmillä "lemipinimillä"? :)ihana video ja postaus!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bohemiaa sanotaan ihan Bohemiaksi, välillä myös Bohe :)

      Poista