keskiviikko 23. toukokuuta 2012

täydellistä!


Heippa :)
Tänään oli jälleen päivä, jolloin kävin ratsastamassa Viksun. Oli ihanan lämmin ja kaunis, aurinkoinen ilma, ja sellainen fiilis että tänään halusin tehdä Viksun kanssa jotain hyvin rentoa ja hauskaa! Kääräisin tallille lähtiessä ratsastushousut capreiksi ja laitoin kangaskengät jalkaan ilman sukkia. Päätin mennä ilman satulaa, kuten yleensä on tapana jos haluaa "leikkiä" hevosen kanssa (;
Harjasin Viksun pitkästä aikaa ulkona, ja annoin Viksun samalla syödä ruohoa maasta. Vähän myös yritin saada herraa poseeraamaan mutta eihän nyt voi olettaa että Viksua kiinnostaisi mielummin poseerata kun syödä!
Aluksi ajattelin mennä pellolle, mutta kiersinkin vain laitumet ja menin kentälle. Päätin kasata kolme puomia ja ratsastella niiden yli rennosti. Alkuravien jälkeen Viksu olikin todella hyvän tuntuinen, joten innoistuin jäädä tuuppaamaan sitä oikein kunnolla! Heti alusta lähtien ruuna oli pyöreä, hyvin aktiivinen ja rento. Tein alkuun vähän väistöjä jonka jälkeen välillä pyysin vähän lisätympään raviin, välillä kokoamaan. Viksu oli täysin kontrolloitavana ja otti erittäin hyvin puolipidätteet vastaan! Yleensä se temmonvaihteluiden siirtymisissä nostaa pään ylös, mutta nyt nenu pysyi kokoajan alhaalla.
Siirryin laukkaan ja ruunahan oikein syöksähti eteenpäin! Jo käynnissä kokosi itseään ja yritti ennakoida laukkaa, aivan kuten Bohemia välillä tekee. Nostettuani laukan Viksu pyöristyi heti ja oli todella hyvä, laukkakin pyöri selästä läpi ja selässä oli mukava istua. Tultiin sitten loppuun vielä puomeja eri järjestyksissä, ja askeleet sujuivat nappiin ilman laukkaravi-räpellystä tai epäsopivia välejä.

Siis tuntuu hassulta kirjoittaa jokaiseen kohtaan, miten Viksu oli joka asiassa hyvä ja hieno, mutta jostain syystä tänään oli vaan aika täydellinen päivä Viksun kanssa! Kaikki ratsastuksessa sujui ilman minkäännäköisiä ongelmia ja päivä sai vielä mukavampaa jatkoa :) Ja jos jonkun hevosen kanssa on tullut kehitystä, niin Viksun. Tätä tunnetta, jonka tänään sain, olen hakenut jo 2v 10 kk (vuokra-aika)!

Tähän loppuun vielä kuvia, jotka olen kaikki tänään siis ottanut. Valitettavasti aina herra ei jaksanut näyttää järkevältä tai iloiselta kameran edessä, mutta julkaisin kuvat silti (;

Viksu ja tarhakaveri Karkki (2v)


22 kommenttia:

 1. Mun Masi hepalla on ihan samanlainen häntä kun karkilla :D Se on vielä samanlailla hinkattukkin tyylikkäästi xD

  VastaaPoista
 2. ooi miten söpöjä kuvia ! :D milloin oot tekemässä jotain videopostausta?, kun ois taas kiva saada jotain videomuodossa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä videopostauksesta vielä, ei varmaan ihan vähän aikaan tulossa kuitenkaan.

   Poista
 3. Ihana postaus! Oisiko mahdollista, jos tekisitte sellaisen videopostauksen, jossa kävisitte Aadan ja Kaktun kanssa maastossa tai tekisitte estekisat tai leikkikisat. Olisi tosi kiva saada vähän ns. kisasäpinää. Tämä oli vain ehdotus, eli jos joskus jaksatte/haluatte/voitte niin tehkääpä tälläinen. Olisi ainakin katsojia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy katsoa, voi olla että jotain noista jossain vaiheessa voitaisiin toteuttaa :)

   Poista
 4. Kivoja kuvia:) Olis tosiaan kiva jonkinlainen videopostaus kiva;)

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania kuvia :3 Viksun alahuuli on tos yhes kuvas tosi oudosti, ite en oo koskaa törmänny tollaseen :0

  Ja se onnistumisen tunne on niin ihana ;D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on mustakin toi huuli on tosi oudosti, piti kamerasta alkuun kattoa pitkään et miten se huuli oikein siinä on (;

   Poista
 6. Ihanapostaus!♥ Tyksin ihan eniten näistä Viksu-postauksista mutt kyll muuutkin tulee luettua pariin otteeseen:3♥
  Viksu on kyll superman!:D
  Ihania kuvia ja rakastuin Viksun ihaniin silmiin ♥_♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viksu on kyllä aika superman, ei voi muuta sanoa! Kiitos :)

   Poista
 7. Harmi kun sinulla ei ole kuvia kun ratsastat Viksulla. :/ Mutta noi kuvat on ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin harmittelen samaa, Viksulla saan harvoin ratsastuskuvia. Täytyy taas yrittää hommata joku kuvaamaan meitä tässä kesällä :)

   Poista
 8. Sinut on haastettu!
  http://lottaad.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Ratsastaisitko muitten heppoja/poneja jos pyydettäis?

  VastaaPoista
 10. ihania kuvia?
  ootko joskus käyny valmennuksessa viksulla tai bohemialla? jos joo niin kenen valmennuksessa?

  VastaaPoista
 11. mistä löysit viksun kun etsit vuokrahevosta? kävitkö tallilta vai kysymässä vai löysitkö ht.netistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viksun löysin läheiseltä tallilta, pääosin suhteiden kautta.

   Poista