maanantai 21. toukokuuta 2012

haastepostaus / 7 faktaa

1. Kiitä bloggaajaa jolta sait haasteen (kiitos Milla!)
2. Lisää the Versatile Blogger Award -kuva postaukseesi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Nimeä 15 bloggaajaa (tehköön ken haluaa)
5. Ja kerro heille haasteesta
---------------------------------------------------------------------------------

1.Yksi oudoista tavoistani on jättää aina yksi tomaatinpala syömättä. Yleensä meillä kotona laitetaan jokaiselle kurkunsiivuja, paprikansiivuja sekä tomaatinpaloja, jos ei jaksa erikseen kunnon salaattia tehdä. Syön lautaseltani aina kaiken muun, mutta yhden tomaatin jätän. En tiedä, mistä tämä outo tapa on tullut, mutta sen teen joka kerta!

2. Rakastan käydä juhlissa ja erilaisissa tapahtumissa. Itseasiassa kaikki asiat/tapahtumat, joissa on paljon ihmisiä, miellyttävät mua. Yleensähän se on niin että ihmiset ahdistuvat väenpaljoudesta, mutta itse pidän siitä. Tietenkin, jos on esimerkiksi ahdas konserttihalli tai vastaava, saattaa vähän ahdistaa. Fiilistäni pilaa se, jos tapahtumissa on vähän ihmisiä, tai ei niin paljoa mitä olen kuvitellut. Täydet leffateatterit on parasta, tai uimarannat joista ei meinaa löytää itselleen paikkaa! Onko muita kaltaisiani, vai ahdistuvatko kaikki paljosta ihmisjoukosta?

3. Lempihedelmiäni ovat omena, kiivi, viinirypäleet ja vesimeloni. Lisäksi pystyn syömään ihan mielelläni mandariineja ja päärynöitä. Banaaneista ja appelsiineista en välitä, mutta ne menevät jos ei muuta ole tarjolla. Tykkään paljon kaikesta raikkaasta, ja joka päivä syön ainakin omenan tai viinirypäleitä, nam! Nykyään pyrin siihen, että jos mieleni tekee jotain makeaa, otan mielummin kuitenkin hedelmän tai muutaman, jotta makeannälkä lähtee. Suosittelen tätä muillekin, niin turha makean syöminen jää pois!

4. Puhun ratsastaessa todella paljon. Välillä saatan puhua hevosille jopa ruotsiksi tai englanniksi jotain. Tätä teen paljon, jos ratsastan yksin! Lisäksi kehun hevosta todella paljon, jos se tekee vähänkin jotain oikein. "Hyvä Viksu, super!" "Hieno Bohemia, hyyyvä!". Esteitä hypätessä suustani kuuluu usein myös "oho", "hups", "oijoi", "hyyvää", "jaaaa...".

5Lempikarkki: Remix-karkkipussi, irtokarkit (kirpeät ja kovat karkit on parasta). Lempisuklaa: Fazer Omar ja Marianne, Pätkis, Tupla-suklaapatukat. Lempijäätelö: Maxibon, Ingman Creamy -jäätelöt. Lempikeksi: Jaffakeksit

6. En takerru usein pikkuasioihin, jos jokin asia menee esimerkiksi ratsastaessa huonosti, unohdan sen pian ja jatkan eteenpäin. Olen aika optimistinen, ja ajattelen aina että kaikki kyllä menee paremmin. Olen saanut siitä myös kiitosta kavereiltakin, että jaksan tsempata ja kannustaa. Myönteinen elämänasenne pitää mielen virkeämpänä :)

7. Olen päiväkoti-ikään asti ollut polkkatukkainen ja omistanut otsatukan, mutta ala-asteella kasvatin itselleni pitkät hiukset ja halusin otsatukan pois. Sen jälkeen olenkin ollut koko ikäni pitkähiuksinen, enkä usko, että tulen leikkaamaan enää koskaan otsatukkaa tai edes lyhyitä hiuksia.

15 kommenttia:

  1. ihana tuo vikakuva! kiva kun joku viitsii tehdä tämän haasteen kunnolla :)

    VastaaPoista
  2. Haha, mä ainakin ahdistun isoista tilaisuuksista jos olen yksin, mutta jos mulla on seuraa vaikka yksikin henkilö jonka tunnen niin ahdistus on poissa. :D

    VastaaPoista
  3. super kiva postaus! :) just tämmönen kunnolla tehty, kun yleensä muilla on vaan ihan tylsiä kuvattomia ja hutastuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yritän aina panostaa kaikkiin postauksiini :)

      Poista
  4. Kiivit ja viinirypäleet ♥ Söpö toi viimeinen kuva, ootko sä siinä? Tosi suloinen !

    VastaaPoista
  5. Hei, niin ootko päättäny et myykkö sitä kameran objektia :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä myyn, sekä kameran että objektiivin :) Laitatko mulle sähköpostilla osoitteesi niin voidaan sopia asioista ja muusta tarkemmin :) S-posti: emmi246@luukku.com

      Poista
  6. Kiva postaus! Hyvä kun luin tälläsen( oli tää sama haaste ) jo jostain toisesta blogista:) Söpö kuva viimeisenä mullakin oli tuollaset hiukset joskus.

    VastaaPoista
  7. Millon teette uuden lyhytelokuvan??!! Tehkää mahdollisimman pian!!!

    VastaaPoista
  8. okei.jos vaa on aikaa nii ois tosi kiva! :)

    VastaaPoista