sunnuntai 20. toukokuuta 2012

kevätflunssaa

Hei kaikille lukijoille!
Pääsin vasta nyt postailemaan, sillä olen ollut tämän viikon taas poikkeuksellisen kiireinen enkä ole koneella juurikaan istunut. Syynä tähän on myös nuo ihanat viimepäiväiset ilmat, kesä on jo ihan täällä! Hirveästi mulla ei ole tänään mitään kerrottavaa, sillä en ole hevosillakaan tehnyt mitään erikoista.
Keskiviikkona otin ilon irti kauniista ja lämpimästä päivästä ja menin Viksun kanssa kunnon maastoon hiekkakuopille. Hypättiin matkan varrella myös muutamia maastoesteitäkin, joita löytyy pitkin lähimaastoja, täällä kun on muitakin hevostalleja joiden ihmiset käyvät kasailemassa kaikennäköisiä esteitä. Viksuhan oli tavalliseen tapaan hyvin innoissaan ja muutaman kerran oli taas vauhtia sen verran että sai pelätä ettei herra menee kumoon. Muutoin oli kyllä oikein kiva maastolenkki ja molemmat nauttivat!


Perjantaina sain itselleni kevätflunssan, joten viikonloppu on vietetty rennosti kavereiden kanssa ja Buranan voimin. Inhottavaa saada flunssa näin alkukesästä, yleensä kun en ole koskaan kipeä tai ainakaan kesäisin! Tänään sunnuntaina oli tarkoitus mennä jälleen koulurääkkiä Bohemialla, mutta eihän siitä mitään tullut. Hengästyin heti kun siirryin ravailemaan ja tekemään vähän töitä. Kerkesin vain tekemään alkuverkan kun oli pakko päästä selästä pois. Ei kannata puolikuntoisena edes yrittää ratsastaa, ettei vain tule entistä kipeämmäksi. Aada ratsasti Bohemian "loppuun" ettei poni päässyt ihan pälkähästä (;




Ensiviikolla käyn ratsastamassa Bohemian ja Viksun lisäksi myös Hilariuksella pitkästä aikaa. Tästä tuskin on tulossa materiaalia, mutta kertoilen sitten kuinka meillä sujui.
Bohemian tallin laidunkausi on muuten jo avattu, ja voi että kuinka tyytyväisen näköinen poni oli vihreässä 'ruohoparatiisissa' !



Yritän kehitellä ensiviikolle vaikka jonkun erikoispostauksenkin, jahka tästä flunssasta pääsen eroon! Nyt eikun vilttiä niskaan ja levolle, palataan ensviikolla :)

19 kommenttia:

  1. Voi kun te näytätte suloisilta noissa ratsastuskuvissa kun sulla on vaaleenpunanen paita ja ponilla samanvärinen satulahuopa ja pintelit :----D Ihana tuo viimeinen kuva, ja koita parantua pian ! ;----)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, panostettiin noihin väreihin (; Ja yritän parantua :)

      Poista
  2. ihania kuvia! ♥ siellä on jo ihan kesä :(( Epistä :''D

    VastaaPoista
  3. Katsoppa blogistani arvonta kohdassa 66 arvonnan aika, mahdollisuus voittaa B vertigon lippis ;)

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. äskönen kommentti karkasi liian aikaisin :D eli siis aivan ihania kuvia ja oon edellisestä postauksesta asti käynyt joka päivä useamman kerran tsekkaamassa tän sun blogis, että olisko uus postaus jo tullu :) tätä sun blogias on vaan niin kiva lukee, lemppari blogini, jota seuraan :D

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia ja rakastan tota Bohemian vaaleenpunasta satulahuopa,pinteli yhdistelmää! :) Olis kivaa lukea useamminkin näitä sun postauksia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyrin kirjottamaan tänne aina kun on jotain asiaa, viimepäivinä on vain ollut kiireitä niin ei ole kerennyt kirjottelemaan :) Mutta vain kahdesti viikossa kun ratsastan niin en edes kovin usein pysty mitään postaamaan :/

      Poista
  7. vihdoin uus postaus ! :-) Siellä on jo ihan vihreetä ja tommosta kesästä, täällä sattaa vaan vettä kokoajan :D ! ihania kuvia ja ihana tuo pinkki yhdistelmä että sun paita, bohemian pintelit ja huopa on ton värisiä :-)!

    VastaaPoista
  8. Aattelin ihan mielenkiinnosta kysyy, kun viksu alkaa kumminkin olemaan jo aika vanha, kuinka usein sillä ratsastetaan? Entä kuinka usein hypätään ja miten korkeita?

    Tykkään sun blogistas tosi paljon ja varsinkii kaikki kuvat on aina tosi ihania (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä kuinka usein sitä käydään liikuttamassa, muttei joka päivä kuitenkaan. Minä olen ainoa joka sillä "kunnolla" ratsastaa, muutoin käy tapahtumissa talutusratsuna tai on maastokäytössä. Viksulla hypätään hyvin harvoin ja korkeintaan 60cm.

      Poista
  9. hei tuli muuten mieleen ku sanoit postauksen lopussa tekeväsi jonkun erikoispostauksen, niin minulla olisi siihen hyvä idea! ;D voitkos tehdä sen kynsi makeup:in?? (: tai siis kun olen odottnut sitä toooooodella kauan :D

    ja ootte kyllä viksun kanssa hyvä pari! ja sovittekin hyvin yhteen noiden värien suhteen! (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhden kynsitutoriaalin olen tehnyt jo sekä ulkonäköpostauksen :)

      Poista
  10. ihana huopa ja pintelit ! ;) ja ps. munkin mielestä olis kiva jos tekisit jonkun postauksen kynsienlaitoistas, vaikka ootki ulkonäköpostauksen jo tehnyt (:

    VastaaPoista
  11. Nyt tulee monta kysymystä..

    1. Onko sun kamera Nikon D5100 pelkkä vaan vai ootko ostanu siihen jonku objektiivin? Jos oot, niin minkälaisen?

    2. Millä sä muokkaat kuvia?

    3. Millä editoit videoita tällä hetkellä? siis minkä nimisellä ohjelmalla ja maksaako se?

    4. Käytätkö sä fleecepinteleiden alla pintelipatjoja?

    5. Kuinka monta satulahuopaa sulla on Bohemialle (about)?

    6. Mistä oot ostanu ton harmaan hupparin joka on sulla tossa viimeses kuvassa?

    Nyt on vielä ihan pakko sanoa että: Oot tosi kaunis! :) ~Hyvää jatkoa sulle, Bohemialle & Viksulle! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Mulla on kameraan 18-100mm objektiivi.
      2 ja 3 Lue UKK-välilehti!
      4. Bohemian kanssa nykyään käytetään myös fleecepinteleiden alla patjoja, joten kyllä.
      5. Itse en ole ostanu Bohemialle yhtään huopaa eikä Bohemialla tietääkseni ole ihan omia huopia, mutta on niitä varmaan ainakin kymmenen huopaa mitä sillä käytetään.
      6. Se on tilaushuppari, joten en tiedä saako tuonmallista hupparia mistään :/

      Ja kiitos!

      Poista
    2. Kiitos kun vastasit! :) Mutta kakkoseen en löytänyt UKK -välilehdestä vastausta :o kelasin sen monta kertaa läpi eikä siellä näkynyt siihen vastausta millä muokkaat kuviasi, mutta voi hyvin olla että olen tullut ihan sokeaksi..

      Anteeksi kun nyt vielä vaivaan :D

      Poista
    3. Joo, muistelin väärin, siinä "millä teet bannerin" -kohdassa löytyy vastaus, luonnollisesti muokkaan myös kuvani sillä samalla ohjelmalla (;

      Poista