tiistai 27. maaliskuuta 2012

väliaikainen ulkoasu!

BLOGI NÄYTTÄÄ VÄLIAIKAISESTI TÄLTÄ, MUTTA SUUNNITELMISSA TEHDÄ SUUNNILLEEN SAMANLAINEN. Mitä pidätte? Saatte heitellä täysin vapaasti ehdotuksia mm. värien suhteen, haluan tehdä ulkoasun joka miellyttää mahdollisimman monen silmää.
Tämä on siis ulkoasu keväälle, kesällä tulee jälleen uusi ulkoasu.

Banneri tulee vielä muuttumaan !!!!!!


Blogissa oli jotain häikkää, jonka vuoksi blogi ei toiminut vähään aikaan :( Nyt asia on kuitenkin korjattu ja toivottavasti kaikki taas pääsevät vierailemaan täällä!

PS. Jos joku tietää/muistaa, kuinka kommenttilaatikoiden väriä pystyi muuttamaan, voisitteko neuvoa? :)

51 kommenttia:

 1. en tiedä .. jostain syystä vanha miellytti silmää enemmän :D tai sitten tämä vain tuntuu liian rajulta muutokselta , mutta kaikkeenhan tottuu aikanaan ;) joten ihan ok :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan tää suuri muutos edelliseen (; Katsotaan vielä muiden mielipiteitä ja ehdotuksia, tämä ei siis tule pysymään ihan tällaisena :)

   Poista
 2. Mmm, ei ehkä ihan mun mieleen tommonen "tapettimainen" tausta. Ja tää mikä tässä tekstipohjana on (vaaleanpunainen) + oranssit tekstit tekevät tästä ehkä hieman sekavan värisen, mutta pienellä korjaamisella varmasti tulee hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää värit on ihan vain pääasiallisesti tähän heitelty, eli ei tule jäämään tällaiseksi :) Mutta vihreää ja oranssia olen miettinyt, mielestäni ne sopivat aika hyvin yhteen :) Mutta katsellaan vielä muiden kommentteja, että millainen lopputuloksesta tulee!

   Poista
 3. Olisiko jokin hempeämpi väri, jossa kontrastina jotakin räväkkää? Tapettitausta ei tätäkään silmää miellytä oikein.. Ja vihreä tuntuu ehkä liian kesäiseltä? :) Myöskään fontti ei näytä oikein miellyttävältä (tuo kursivoitu)..

  Jokin selkeä, simppeli, moderni esim. ihan valkoisella taustalla, mutta noi sivulaatikot ja tekstit sitten korostaa.. Yleensä selkeä ja simppeli parin värin yhdistely ja sitten ihan pilkahdus jotain kontrastiväriä luo aika asiallisen vaikutelman :)

  Toivottavasti saat jonkun nätin aikaiseksi. Nyt kun tuntuu että blogien ulkoasulla ja värimaailmalla on niin korostunut merkitys.

  VastaaPoista
 4. Ite tykkään näistä värisävyistä ja mun mielestä nää sopii sun blogiin tosi kivasti :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno uus banneri! :D Millä teit tämän ? :)

  VastaaPoista
 6. vähän hassun näkönen ku ite blogi on näin levee, nii banneri jää vähän lyhyeks. muuten ihan kiva vaikka toi tausta on jotenki ''vanhan aikasen'' näkönen! : )
  mistä sie otat aaina noit taustoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banneri vaihtuu, kuten postauksessa lukee.
   Taustat teen yleensä itse, tämä otettu eräältä sivustolta :)

   Poista
 7. haha hui kauhee ku säikähdin jo että oot poistanut blogis! :D mutta tosiaan joku oranssi ja vihreä sopis hyvin yhteen :) ei mitään kovin tummia sävyjä, vaan semmosia aika haaleita :) sopis mun mielestä tähän kevääseen! :)

  VastaaPoista
 8. Tää uus ulkoasu on tosi hyvä, mutta jos näitä värejä muuttais vähän "pirteemmäksi" nii tästä tulis ihanan keväinen (:

  VastaaPoista
 9. Hui kun pelättiin, et tää lopetti! Ihanaa että jatkat ♥ voisitko ajatella, että joskus mikäli meinaat lopettaa, kertoisit siitä täällä ensin? Ettei me lukijat tällaisissa tapauksissa jäätäisi ihan pimentoon, u know..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai kerron, en ole missään vaiheessa poistanut tätä blogia vaikka Bloggeri niin väitti :/ Mulla oli osoitteen kanssa ongelmia.

   Poista
 10. Aika monet varmaa luulee että olet lopettanut blogin, koska tuolla lukee kun avaa hallintapaneelista (siis lukijat) sun blogisi, tulee että 'blogi poistettu'? :D No kuitenkin, kivan kesäinen ulkoasu :)

  VastaaPoista
 11. mää en kauheesti tykkää täst ulkoasusta ku noi kuvat on niin pienet, ois hyvä jos tos ylhäl ois vaa 2-4 kuvaa vierekkäin. eikä nää väritkää oikee osu silmää ;/ mut tää oli vaa mun mielipide! :) ps. sä oot tosi kaunis ja bohemia on söpö<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edelleenkin banneri tulee vaihtumaan, siinä on vielä vanha paikalla. Ja muutenkin värit vaihtuu vielä. Kiitos :)

   Poista
 12. kuvat ovat minun mielestäni liian pienet. monissa sun bannereissa on samanlainen teema,oilisi kiva jos ois erinlainen nyt kerrankin :-) värit on ihan kivat,vois ehkä IHAN vähän olla värikkäämmän,tää on vähän masentava tai jotain :D:D :) tää on mun mielipide vain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos luit postauksesta, siinä sanotaan että banneri tulee vielä vaihtumaan. Tässä on vielä vanha banneri käytössä. Ja väritkin vielä tulee muuttumaan :)

   Poista
 13. itseä ei mielytä kovin paljoa :D väri on jotenkin tuommonen jännä ja nuo kuvat on tosi pienet:D ja tää tekstin fontti on kans aika epäselvä:D edellinen oli parempi!:D

  VastaaPoista
 14. minusta tausta on mukava, siis tämä vihreä oransseilla yksityiskohdilla, teksipohja vaan vähän tökkii. vaikka ei vihreästä oikeastaan tykkää, jotenkin miellyttävä väri, kun lukee tekstiä, ei pistä silmään. :)

  VastaaPoista
 15. tuo tausta on aivan tositositositosi ihana! mää tykkään, kunhan saat uuden bannerin tehtyä niin se on TÄYDELLINEN !

  VastaaPoista
 16. jos totta puhutaa, tää on iha järkyttävän värine ja tuo ylä kuva juttu on liiiiian pien :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värejä sun muuta vielä fiksataan, ja banneri on vielä vanha eli uusi tulossa.

   Poista
 17. Ottaen huomioon, ettei tämä ole valmis vielä, voin silti sanoo, että hyvältä näyttää. Jotkut ei ehkä tykkää tykkää tapettimaisesta taustasta mutta itseni kohdalla jäin tuijottamaan sitä pitkän ajan silmät liikutuksesta märkinä... On se niin kaunis.
  Vihreä ja oranssi näyttävät hyviltä yhdessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanni! Hyvä jos edes sua miellyttää :D

   Poista
 18. Millä teet nää sun bannerit? Tosi kivat värit tässä ainakin on ja tausta tosi 'jännä' :D jotku sellaset vihreet pastellivärit vois kans sopii (:

  VastaaPoista
 19. miksen pidä tästä ollenkaan.. Tee semmoset pastellisävyset. tää näyttää just nyt semmoselta kauheen mummomaiselta D: taisiis jotenki tuntuu että tää ei oo yhtää sinua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä tää ehkä vähän on joo mummomainen, johtunee taustasta :) Itsekin tulin tulokseen ettei tää oo yhtään mun tyylinen, täytyy tehdä ihan uusi heti kun on aikaa.

   Poista
 20. Musta tää on tosi kiva :) Tälläiset keväiset värit:)

  VastaaPoista
 21. mää tykkään näistä väreistä ! Tuo tausta on just tosi ihana. :) Tuohon vielä jokin hieno banneri niin jes ! (:

  VastaaPoista
 22. tää on muuten tosi kiva ehk nää tekstit vois ollaa vähä "modernimmat" tuol jutuissa :D ootan sen bannerin valmistumist!

  VastaaPoista
 23. en ole aivan varma miten tuon kommenttilaatikon väriä saa muutettua,mutta kannattaa kokeilla tätä: bloggerin mallin suunittelutyökalu->lisäasetukset->tekstin alatunniste->taustaväri ja sitten siitä vaihdat väriä. En ole todellakaan varma,mutta itelläni on siinä läpinäkyvä ja on saman värinen kuin tausta. (:

  VastaaPoista
 24. Moikka Emmi, mun mielestä sun vanha ulkoasu oli selkeempi ja kivempi, mutta kuka mistäkin tykkää ei toikaan huono ole. :)

  VastaaPoista
 25. Tää on ihan kiva mutta ei niin selkeä kuin se edellinen :)

  VastaaPoista
 26. Mmmm.... Ihana ulkoasu! Nyt on just tarpeeksi vähän kuvii, ja ne on ihanan isot :) Tosi hyvä, pidä tää :)

  VastaaPoista
 27. muuten tää on kiva, mutta fontti on kauhee D: se edellinen oli parempi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tämä fontti on selkeämpi ja parempi :)

   Poista
 28. Tää on ihana! Mun mielestä värit on tosi kivat, semmoset josta mää tykkään! Pidä tää :)

  VastaaPoista
 29. Ei vitsi tää on ihana!<3 Toi banneri on niiiiin söpö <3 Mut fontti on aika pientä ja hankala lukee... Mutta muuten toosi hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos pidät, ja fontti on nyt vaihdettu. Toivottavasti tämä on parempi :)

   Poista
 30. Joo fontista kanssa narisisin ;) Muuten ihana ulkka ♥ Mutta isompi fontti olisi jees, jotta me sokeatki nähtäis piipertää!;-p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos ulkoasu miellyttää ja fontinkin vaihdoin nyt selkeämmäksi :) Toivottavasti nyt näkyy lukea (;

   Poista
 31. Voisitteko tehdä videopostauksen jossa ois sä, kaktu, aada ja jutta ?
  Jos vaikka tekisitte siitä kun hyppäätte seuraavan kerran=)
  Ja toi ulkoasu on musta tosi kivan näköne =)

  VastaaPoista