maanantai 26. maaliskuuta 2012

lyhyt peruspostaus

Pahoittelut kaikille viikon mittaisesta postaustauosta, mutta täytyy sanoa sama minkä Kaktu sanoi omassa blogissaan, että tallilla jossa Bohemia asuu, ei kenttä ole nyt käytössä. Siispä joudumme ratsastamaan tiellä jotta hevoset saavat liikuntaa.
Kävin eilen ratsastamassa Aadan & Kurren sekä Vilman & Nopan kanssa tiellä. Mentiin ihan rauhallisesti, sillä näillä muutamalla ratsulla on välillä taipumusta villiintyä! Ravailtiin rauhallisesti edestakaisin tietä ja sen jälkeen yksitellen otettiin vähän laukkaa. Ravissa taivuttelin Bohemiaa ja tamma vetristyi ja rentoutui kädelle todella nopeasti. Poni pysyi hienosti käsissä vaikka mulla oli vain nivelet käytössä. Bohemia on selvästi rauhallisempi porukassa kuin yksin, se tuli taas huomattua..!
Laukkasimme siis yksitellen ja kun muut jäivätkin tien toiseen päähän, ei Bohemia millään olisi malttanut mennä rauhallisesti. Sain kunnolla pitää vastaan jotta laukka pysyi maltillisena. Pörheästi tamma laukkasi suurta laukkaa muttei ihme kyllä yrittänyt karata alta! Muutaman kerran laukkailtiin tietä pitkin jonka jälkeen loppuravit pidemmällä ohjalla.Jottei postauksesta tule ihan yksitoikkoinen ja tylsä, lisään muutamia kuvia itsestäni ja tytöistä. Otimme siis  Aadan ja Jutan kanssa toisistamme kuvia ennen ratsastusta talvisissa maisemissa :) Niin muuten, oli aika kamala herätä aamulla ja huomata että ulos oli satanut noin viiden sentin paksu kerros uutta lunta! Onneksi päivän mittaan melkein kaikki kerkesi jo sulaa pois :)Pahoittelut että tästä postauksesta tuli näin lyhyt ja tylsä, mutta kunhan kenttä saadaan kuntoon niin ehkä jaksatte sitten lukea paremmin näitä :)
En muuten yhtään tiedä, millaisen ulkoasun tekisin tälle blogille! Haluaisin itsekin jo vaihtaa keväisempiin väreihin, mutta samalla haluaisin ehkä vaihtaa koko ulkoasun tyyliä jollain tapaa. Vai onko tämäntyylinen, yksinkertaisempi blogi enemmän mun näköinen? Kertokaa millainen ulkoasu voisi olla kiva, niin auttaisitte saamaan nopeammin tämän jouluisen värityksen pois!!

34 kommenttia:

 1. Sellainen keväinen ulkoasu ois kiva :D Jotain ihania värejä

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama ongelma... Turkoosi ? Vihree? Ja tää yksinkertanen on ihan kiva,mut ois kiva kanssa saada vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain vihertävää itekkin oon ajatellut :)
   Multa löytyy muuten muutama sun rata Ehon lauantaisista kilpailuista, jos kiinnostaa :)

   Poista
 3. Vihree väri vois olla ihan kiva ja tyyliä vois vaihteeksi vaihtaa. :)

  VastaaPoista
 4. Joku vaalee vihree ois kiva. Olikko muute siin Mitä tuli tehtyä ohjelman katsojana yks lauantai? Katoin sitä tv:stä ja lopussa näytettiin katsojii ja siel oli yks ihan Sun näkönen tyyppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olin ja hävetti ku juuri mun ja roosan (roosah youtubesta) kasvoja kuvattiin siinä :D

   Poista
  2. Löytyykö se video netistä, haluan nähä :D! Mutta hei, mikä lauantai se oli ? Eka jakso ?

   Poista
  3. 24.3 tuli se jakso, ja löytyy täältä : http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=377151

   Poista
  4. Hihi piti itekki käydä kyyläämässä :D Oot nyt julkkis myös tv.ssä ;D

   Poista
 5. Tykkään tosi paljon täst ulkoasust, mut tää on kyl aika jouluinen, joku keväinen sopis paremmin. Vaaleen vihree? :)

  VastaaPoista
 6. voisit ehkäpä muokata koko ulkoasun tyyliä :) ja sitten jotain keväisiä värejä.

  VastaaPoista
 7. jotku pastelli värit vois olla ihanii nyt kevääks (:

  VastaaPoista
 8. Voi kauhee ku siellä on lunta. Täällä Turun lähistöllä ei oo melkein enää ollenkaan. Eilen olin juuri ratsastamassa ja kenttä oli tosi hyvä, vettä oli vain ihan vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä välillä vieläkin sataa uutta lunta maahan :/ Mut eiköhän kohta täälläkin pysy jo kokoajan plussan puolella :)

   Poista
 9. Kiva että kirjoitat silti, vaikka kenttä ei toimikaan! Maastopostaukset on tosi kivoja ja kaktukin on pitänyt hiljaiseloa :/

  VastaaPoista
 10. tää ei oo yhtään tylsä eikä lyhyt ! aina on yhtä mukavaa lukea jokaikistä postausta :) Kevätvärejä, ja ois kiva että muuttaisit koko ulkoasun. Monessa bannerissa on sama "teema" eli kuvia hieman sikinsokin ja pilkkuja takana. Olisi mahtavaa että tekisit hieman erinlaisen ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, oon tosiaan tarkotuksella pitänyt samaa "pilkkuteemaa" yllä, mutta nyt mietin uutta teemaa :)

   Poista
 11. Tää oli mukava postaus ja hienoja kuvia! Oli hauskan näkönen tossa videossa ku pikku poni muiden isompien rinnalla..(: Ois kiva jos ulkoasu ois kirkkaan värinen ja keväinen..:D

  VastaaPoista
 12. oranssia/kellertävää olis hyvä nyt keväällä :)

  VastaaPoista
 13. Tämän muotonen blogi on just selkee ja asiat löytää helposti, eli pidä tää muoto, mut muuta värit :)

  VastaaPoista
 14. Sun blogi on tosi kiva! Keväinen banneri jossa olisi jotain uusia kuvia olis aika kiva :) Onko Vilma Aadan pikkusisko?

  VastaaPoista
 15. joku vaaleankirkkaan vihree ois kiva ulkoasu, nii ja ois kiva jos kuvat olisi hieman isompia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksissa kuvat saat klikattua suuremmiksi :)

   Poista
 16. Emmi, sinulla ei ole olemassakaan mitään "peruspostauksia!" Kaikki ovat ainutlaatuisia ja täydellisiä. Tästä blogista on saanut vain hyvän kuvan <3

  VastaaPoista
 17. Hauskan näköistä kun kaikki kattoo maahan tosa videon alussa:D Ratsastat hyvin Bohemiaa :))

  VastaaPoista
 18. Oikeesti tää sun blogi on ihana! Välillä jos yritän lukea blogiasi muilta koneilta niin se väittää että tätä blogia ei ole? omalta koneeltani blogi näkyy?? ethän ole poistamass blogiasi!? se olisi tosi tyhmää mä rakastan tätä sun blogii!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla oli ongelmia blogin osoitteen kanssa jonka vuoksi se voi vielä väittää välillä ettei blogia ole olemassa :/ Se kuitenkin ON olemassa vaikka mitä blogger väittäisi :) En ole siis poistamassa blogia mistään hinnasta :)

   Poista
 19. Onko jutta sukua aadalle ? Käykö se samalla tallilla ja onks toi sen poni kans tuolla ? :D

  VastaaPoista
 20. OHHOH ! Sulla on hirveeeen ihanat ja paksut ja pitkät hiukset !;o

  VastaaPoista
 21. sun hiukset!!! ♥ rakastuin ♥

  VastaaPoista