lauantai 5. marraskuuta 2011

synttärirata!

Eilen 4.marraskuuta täytin tasan 17 vuotta, ja päätettiin Aadan kanssa että järkätään mulle jotain kivaa tekemistä tallilla ja päädyttiin "temppurataan" jonka joudun suorittamaan Bohemian kanssa ilman satulaa (; Ei siitä sen enempää, kuvasimme kaikki mun toilailut videopostauksen muodossa, toivottavasti jaksatte katsoa loppuun asti!


Kerron vielä torstaista vähäsen, eli kävin sillon Viksun ratsastamassa ja mentiin puomityöskentelyä. Viksu oli erittäin magee ratsastaa ja oli heti alussa jo "siinä".
Alussa ihan alkuverkkaa ravissa pitkin ohjin ja pikkuhiljaa aloin sitä kokoamaan ympyröillä ja volteilla. Viksu taipui hyvin ja pysyi kokoajan pyöreänä ja oli kaikenlisäksi todella mukava ja joustava kädelle. Aloin sitten tulemaan aluksi normaaleilla raviväleillä olevia neljää puomia molemmissa suunnissa. Meni todella mallikkaasti eikä Viksukaan sählännyt (vielä..) yhtään jaloilla eikä muutenkaan. Olin myös laittanut toiset neljä puomia jotka oli lyhyillä raviväleillä. Halusin saada Viksun vähän kokoomaan takaosaa paremmin. Viksu suoriutui yllättävän kivasti tästäkin tehtävästä, vähän puomit kolisi kun ei jalat meinannut nousta mut muuten ok :)

Laukassa tultiin tehtävää jossa piti tehä voltti kahden puomin väliin. Tämä tuotti yllättävästi hankaluuksia Viksulle sillä alkoi taas kuumumisen merkkejä näkyä! Avut meni kuuroille korville ja se äsken vielä rento ja letkeä herra oli kovasuinen eikä tohtinut pysyä suorassa vaan venkoili päätä miten mihinkin suuntaan! Jatkoin niin pitkään että sain sen taas pehmeäksi ja rennommaksi ja pikkuhiljaa onnistuttiinkin. Lopussa alkoi ruuna selvästi väsähtää ja toisen puomin /minikavaletin jälkeen mentiin mukkelismakkelis :( Ei enää jaksanut etujalat kantaakkaan. No, mitään ei onneksi käynyt kuten tavallista ja ravailin vielä loppuravit sen kanssa.

Tänään kävin vain hiekkakuopilla maastoilemassa. Aluksi oli tarkotus ratsastaa ihan kentällä koulua mutta iski semmonen fiilis päälle että tallille päästyä ei tiennytkään enää et mitä halusin tehä, koulua vai maastoilua. Päätin sitten kuitenkin lähteä maastoon vaikkei ilma mikään paras ollutkaan. Kiva lenkki tehtiin ja ravasin vielä hetken kentällä :)

Ja sitten vielä.... yksi toivottu videopostaus tulossa lähiaikoina... ;)

12 kommenttia:

 1. ootin vaa kokoajan tos videos et tiput::D kiva postaus ja onnee täälläki!:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva blogi sulla ! tykkään kovasti ja oon kattonu youtubesta kaikki sun videot : D
  toivottavast tulee lisää kulisseissa videoita ! :)) Ihania hevosia ja oot ite hurjan kaunis ja hyvä ratsastaa (::
  ja liityin tietenki lukiaks !

  VastaaPoista
 3. paljon onnea! :) tää video oli ihan huippu, sai niiiin hyvälle tuulelle!!!!! tämmösiä lisää ;)

  VastaaPoista
 4. hih, mulla oli 3. päivä synttärit ja täytin myös 17 :D mutta onnea sulle! :)

  VastaaPoista
 5. oli tosi kiva video, sulla on muutenkin tosi kiva blogi ja onnea sulle((: ja odototan lisää kuliseissa videoita:Dtoivottavasti niitä tulee lisää!

  VastaaPoista
 6. kiitos paaljon kaikille kommenttien antajille :)
  anni: on tulossa jatkossa lisää kulisseissa -videoita (;
  anonyymi: onnea sullekkin!

  VastaaPoista
 7. hihi! :D nauroin ihan hulluna! ::D onnea sullekki vielä! :)

  VastaaPoista
 8. voi vitsi onnee nyt tooosi paljo ! :)

  VastaaPoista
 9. HEhe sain kivat naurut noista väärinpäin ratsastus tippumisista ja erityisesti toi viimenen kun jäit "jumiin" :'D

  VastaaPoista