torstai 12. toukokuuta 2011

Kuvapostaus

Tänään sain vihdoin kuvaajan kuvaamaan mua ja viksua! kun sain sen uuden videokamerankin, joka vaikuttaa hyvältä ja siinä on hyvä zoomikin :) nyt sitten pääsen tekemään taas youtubeen uusia videoita, kunhan saan vielä vähän enemmän materiaalia.

Tänään käytiin viksun kanssa taas pellolla laukkailemassa ilman satulaa, ja oli mukavaa. Viksulta löytyi taas virtaa vaikka muille jakaa ja ei siellä selässä voi kun nauraa silloin kun ponny yrittää epätoivoisesti saada mut alas pomppimalla eteenpäin :D noo, kyllä mä sitten tipuinkin yhdessä vaiheessa, kun Viksu kiskasi pään alas ja rupesi syömään. Niin isolla voimalla tämmöinen hento tyttö ei oikein mahda mitään ja liukuu kaulaa pitkin maahan! Tästä saatiin ikuistettua videota, ja alla videolta kaapattu kuva.


Tultiin sitten kentälle vielä tekemään hetken töitä. Paljon taivuttelua volteilla ja ympyröillä kaikissa askellajeissa. Viksu liikkui kivasti ja menohaluja löytyi. Laukassa taas muutaman kerran kivasti myötäsi korkeammalla kaulalla, kyllä siitä ryhtiä löytyy kun tarpeeksi yrittää :)

Laukassa alkaa löytymään jo muotoa :)
 
Tässä alla vielä lupaamani kehityskuva. Ylläolevat ravikuvat ovat toukokuussa 2010 otettuja, allaolevat kuvat ovat toukokuulta 2011 otettuja. Tässä siis huomaa kuinka olemme kehittyneet vuoden aikana :)
Kommenttia kaipaisin teiltä rakkaat lukijat! Ja kiitoksia muuten älyttömästi teille kaikille lukijoilleni, joita on yhtäkkiä tupsahtanut jo yli 70!

6 kommenttia:

 1. On kyllä kehittyny ja kovasti (:

  VastaaPoista
 2. oi, oottepa te kehittyneet paljon :) toihan on vähän niinku pirran menoa sillon alkuaikoina noi kaks ekaa kuvaa! muutenkin tuntuu et viksu ja pirra on tosi samanlaisia hevosia, paitsi pirra vähän reippaampi ja kuumuvampaa sorttia :D

  ihanan rennon näköstä kyllä toi meno näyttää nykyään olevan, ja sen huomaa että ku hevonen on rento niin ratsastaja on sitä myös ja toisinpäin. hyvää työtä!! :)
  p.s. ihania kuvia <3 ja millanen se videocamra on?! tahtoo tietää ;)

  VastaaPoista
 3. kiitoksia molemmille! :)
  sonja: viksu on kyllä rentounut mukavasti ja työskentelee lihaksillaan paremmin :) tuntuu että kaulakin on vahvistunut viksulla. jaja se videokamera on joku sony hdr30-versio :D uudempi versio siis mun vanhasta videokamerasta.

  VastaaPoista
 4. Hieno kehitys teillä ja ihania kuvia! :) Viksu on melkeinpä eri hevosen näköinen, kun kulkee oikein päin. Noissa kehityskuvissa tein sellasen hauskan huomion, että olet itsekin laittanut niskan nyökkyyn hevosen mukana, kun noissa missä Viksu menee pää pitkällä, katsot vielä eteenpäin :D Mulle on kyllä käynyt toi sama ja varmaan monelle muullekin, aina vaan jotenkin tuijottelee sinne niskaan kun se kaula vaan näyttää niin hienolta kun se pyöristyy xD

  VastaaPoista
 5. hulluu miten tollee voi niinku ihan selvästi nähä! tosi hienoo! :) hyviii kuvia!=)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kaktu, ja totta, on se niin vaikeaa olla kattomatta mitä sieltä niskasta löytyy.. ;) Ja oon joo itsekin huomannut ratsastusasentoni ja sitä yritän nyt alkaa 'työstämään'. :)

  VastaaPoista