perjantai 21. elokuuta 2015

BLOGI LOPETTAA

Hyvää perjantaita!

En usko monelle tulevan yllätyksenä, että Viksua elämää on nyt lopullisesti tullut tiensä päähän. En näe syytä jatkaa bloggaamista epämotivoituneena, kun kirjoitusta ei yksinkertaisesti synny uusista kuva-ja videomateriaaleista huolimatta. Kiinnostus koko blogimaailmaan on tyystin kadonnut ja koen paremmaksi jättäytyä takavasemmalle näistä hommista :)

Kiitos todella paljon kaikille ihanille lukijoille, etenkin teille aktiivisille jotka jaksoitte postauksesta toiseen kommentoida! Jätän blogin näkyville lopettamisesta huolimatta, jotta kaikki innokkaimmat voivat vielä lukea ja katsella vanhoja postauksia. Uusia ei enää kannata odottaa.
Jos kuitenkin haluat jatkaa elämäni seuraamista muualla kuin blogissa, minut löytää Instagramista nimimerkillä 3mmmmi ja Youtubesta nimimerkillä 3mmmi.

Toivotan teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista syksynjatkoa <3


18 kommenttia:

 1. Voi ei! Sun blogi on ollut yksi parhaimmista mitä tiedän! Hyvää jatkoa kuitenkin :)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi että kävi näin :( Sun blogi on tosi hyvä mutta ymmärrän kyllä itsekin hiljaittain blogini sulkeneena ettei blogia kannata väkisin yrittää pitää hengissä.

  VastaaPoista
 3. Voi ei, tämä blogi on yksi suosikkejani aina ollut, mutta tietysti innostuksen puute on ymmärrettävää. Hyvää jatkoa elämällesi kuitenkin!

  VastaaPoista
 4. Niin harmi, mutta ymmärrän kyllä motivaationpuutteen. Tämä blogi on ollut kohta kolme vuotta lempparini ja kuvat&videot ovat olleet upeita. Kiitos! Hyvää jatkoa :)

  VastaaPoista
 5. voi eii :( sun blogi on aina ollu yks mun lemppareista, mutta ymmärrän hyvin sua. Hyvää jatkoa sulle elämään! :)

  VastaaPoista
 6. Harmi, oli kuitenkin lempi blogini! :)

  VastaaPoista
 7. Tää oli aivan ihana blogi <3

  VastaaPoista
 8. Voi ei, tämä oli ehdottomasti lempiblogini! Etkö tosiaan kirjoita tänne enää koskaan, jos vaikka innostuisit kirjoittelemaan taas blogia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En aio jatkaa enää bloggaamista valitettavasti. Muu elämä vie aikaa ja kiinnostuksen bloggailuun :/

   Poista
 9. No voihan... :( Ymmärrän kuitenkin, kun aika ei yksinkertaisesti vain riitä. Haluan kuitenkin kiittää ihanista bloginlueskeluhetkistä, niin hyvistä kuin huonoista ajoista. Sinulla on ihana blogi, teit sen eteen paljon. Mutta nyt olen kirjoittanut jo aika paljon, joten hyvää jatkoa ja vielä kerran,
  kiitos. <3

  VastaaPoista
 10. Voi harmi.. </3 :( tykkäsin tästä blogista tosi paljon!
  Onneksi et tätä kuitenkaan poista, vanhoja postauksia on aina kiva lukea!

  VastaaPoista
 11. Eii :( kai sä silti vielä ratsastat yms? Ja teet videoita Youtubeen?

  VastaaPoista
 12. En tiedä luetko blogiin tulevia kommentteja enää, mutta kommetoin joka tapauksessa.
  Olen seurannut sua 2011-2012 lähtien lähinnä Youtubessa, blogin lukijana olen ollut vuodesta 2013. En tiedä mikä mulle tuli, mutta viikko sitten menin ihan ensimmäiseen postaukseen mitä olet tähän blogiin kirjoittanut ja luin siitä sitten järjestyksessä jokaikisen postauksen tähän viimeiseen asti. On todella harmillista, että lopetit. Sun elämää oli niin mielenkiintoista seurata ja tää blogi on varmasti mun lempiblogi. Postauksista kyllä huomasi miten blogi muuttui Viksun kuoleman jälkeen. Vaikutit postauksissa epämotivoituneelta ja surulliselta. Toivottavasti sulla menee nykyään paremmin ja ois tietenkin kiva jos näkisit tän kommentin. Hyvää jatkoa sulle ja uutta vuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, onpa ihana kuulla että blogini on vielä joidenkin mielessä ja että mielenkiintoa on riittänyt lukea koko blogi läpi, siinä varmaan tovi vierähtänyt! Luen edelleen kaikki kommentit mitä blogiin tai yt-kanavalleni tulee vaikka kommentointi onkin nykyään hyvin harvinaista :) Kiitos siis viestistäsi!

   Poista
 13. Pystyykö sinua enää mistään seurailemaan esim instagramissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kyllä pystyy seuraamaan Instagramissa nimimerkillä "emmieskelinen" :)

   Poista