tiistai 4. elokuuta 2015

aivot narikkaan ja pellolle !

Nyt vasta kerkeän ja jaksan julkaista nämä rennot peltoilukuvat Lolasta parin viikon takaa, kun päätin extempore hypätä Lolan kyytiin (tietysti omistajan luvalla!) ja kurvata apilapellolle hölkkäämään :) Tästä johtuen vaatetukseni on hyvin epäratsastajamainen ja pahoittelen siitä; en suinkaan ole vaihtanut omalaatuisempaan ratsastusvaatetyyliin ;)
Ilma oli ihana ja pelto houkutteli ratsastamaan. Mikäs siinä hölkätessä, hevosella varmasti oli rentoa ja mukavaa mutta mulla oli kova työ pitää itseni ilman satulaa isoliikkeisen, pyöreäselkäisen hevosen selässä joka tykkää mutkitella ja karkailla avuilta vähän väliä..! Etenkin laukassa muutaman kerran tuntui että nyt se on menoa, mutta onneksi onni oli matkassa enkä joutunut maistelemaan pellon pohjaa.

Pidemmittä puheitta tässä jälleen hirveä määrä kuvia katseltavaksenne. Mitä pidätte? Musta nää on hauskoja!

9 kommenttia:

 1. oii ihanan kesäisiä kuvia! näistä tulee niin hyvä mieli!

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia! Katsoin ensin, että miten sinulla vaihtui kuvissa housut kesken kaiken? :D Mutta taisi olla housuissa vain toisella puolella teksti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vain toiselta puolelta löytyy tuo teksti kuten arvelit (;

   Poista
 3. tosi kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen kukkameri ja hienoja kuvia nämä kaikki! :D

  VastaaPoista
 5. tosi kivoja kuvia! tulee itellekin tosi kesänen fiilis, kun kattoo näitä kuvia! :)

  VastaaPoista
 6. Ihan älyttömän kivoja kuvia ja mukavan rennon ja hyvän näköistä menoa teillä! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi hienoja kuvia ja upee heppa ♥! Luin tuosta esittelystä että asut Tuusulassa, ite harrastin rake tallilla joskus ratsastusta 7 vuotta :D Et sattumoisin siellä käy?

  VastaaPoista