tiistai 24. maaliskuuta 2015

BLOGI JÄÄ TAUOLLE

Hyvää alkanutta viikkoa pitkästä aikaa kaikille :)

Kuten olette varmaan tiedostaneet, Viksua elämää on pysynyt hiljaisena jopa kolme viikkoa. Valitettavasti tämä postaus ei tule kertomaan positiivisempia uutisia, vaan nimenomaan tulin kertomaan että tauko jatkuu edelleen määrittelemättömän ajan.
Motivaatio on tyystin kadonnut koko blogimaailmaa kohtaan eikä minkäänlaista halua tai intoa ole palata kirjoitteluiden pariin. Koko ajatus postausten kirjoittamisesta ahdistaa ja tuntuu, että bloggaamista ja hevosblogeja mainostetaan kaikkialla ja sitä tulee joka tuutista! Kaipaan itse vapautta koko hommasta ja mielessä on jonkin aikaa pyörinyt myös ajatuksia koko bloggaamisen lopettamisesta, mutta en ainakaan vielä ole tullut kyseiseen päätökseen. Odottelen, jospa halu palata takaisin tulee tässä kevään edetessä ja kesän lähestyessä, mutta sen tulen sitten ilmoittamaan kun olen vähän kuulostellut ajatuksiani :)

Vaikka motivaatio bloggaamiseen on kadonnut, hevosrintamalla sujuu loistavasti ja kivoja heppauutisiakin on. Nykyään Teemun lisäksi elämässäni alkaa pyörimään uusi vuokrahevonen, harmaankimo tamma Lola. Kyseessä on oikein kiva 9 vuotias pikkutamma ja odotan innolla tuleeko meistä yhteensopiva pari :) Ainakin alku vaikuttaa lupaavalta.
Oikein hyvää kevättä kaikille lukijoilleni, toivotaan että palataan uudella innolla mutta älkää odottako liikaa!

9 kommenttia:

 1. Ihana tuo Lola :)
  Harmi tuo tauko, mutta jospa into palaisi jossain kohtaa :)

  VastaaPoista
 2. Oi, onnea uudesta heppatuttavuudesta ja toivottavasti bloggausinto palaa vielä ;)

  VastaaPoista
 3. Älä ainakaan koskaan lopeta blogin kirjoittamista! Tämä on ainoa blogi, joka on säilyttänyt mielenkiintonsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Katsotaan tässä kevään edetessä mitä tapahtuu.. :)

   Poista
 4. On kyllä hirmu ikävä sun postauksia! Sun blogi on aina nii hyväntuulinen! ja tämä uus kauramoottori vaikuttaa kiinnostavalta ;) Älä missään nimessä lopeta bloggaamista :(
  Terveisin 7 hengen lukijaryhmä pk seudulta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että joku odottelee postauksia :) Tällä hetkellä kuitenkaan ei ole vieläkään varmuutta blogin jatkumisesta, vaikka kommentteihin vastailenkin.

   Poista
 5. Täälläkin yksi postausten odottelija, just tuli luettua vanhempia postauksia :) Toivottavasti joskus löytyy taas into bloggaamiseen! :)

  VastaaPoista
 6. Olen seuraillut blogiasi aina silloin tällöin. Blogi vaikuttaa todella mukavalta, upeineen kuvineen yms. Toivottavasti blogi pysyy vielä kauan pystyssä! )

  VastaaPoista