tiistai 18. marraskuuta 2014

uutisia videolla



Ihana aloituskuva ;) 
Tässä siis höpöttelyvideo teille kuunneltavaksi ja katseltavaksi, kun enemmistö sellaista toivoi muutama postaus taaksepäin. Videossa siis olennainen asia kerrottuna bloginkin sisältöön liittyen, toivottavasti moni vastailee mitä mieltä olette ajatuksesta! 

Huomasin, että lukijoita on tullut lisää lähemmäs kymmenen, suuri kiitos teille ja tervetuloa mukaan joukkoon! <3

27 kommenttia:

  1. Videon jaksoi silti katsoa hyvin, sillä olin heti kiinnostunut, että menet thaimaahan ja halusin kuulla kaiken samalla.. vaikuttaa tosi hyvältä pätökseltä lähteä sinne rentoutumaan ja hankkimaan lisää kokemusta ;) itseäni ei haittaa, vaikkei heppapostauksia tulekkaan, sillä lifestylekin ihan yhtä mielenkiintoista ;) kiva video oli ja Onnea reissuun! :)

    VastaaPoista
  2. ooi thaimaa on ihana paikka! jaksoin katsoo loppuun, ei ollut tylsä. ajatteliks käydä thaimaas ratsastaa? siel on meinaa tosi kivoi paikkoi mis voi käydä ratsastaa rannal yms :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä mitään ratsastuspaikkoja siellä, mutta tuollainen kuullostaisi tosi kivalta :) Osaatko ehdottaa paikkoja joissa voisi käydä ratsastamassa?

      Poista
  3. Ei vitsi kuullostaa kyllä hirmu kivalta ! :) Onnea matkaan ja toivottavasti saat reissusta paljon irti ! Ja kivaa vaihtelua bloginkin puolelle jos vaan ehdit postailla, lukisin itse ainakin mielelläni lifestyle-tyylisiä postauksia sulta :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva video! Jakso kattoo hyvin loppuun :-) Thaimaa on ihana paikka :-)

    VastaaPoista
  5. ooi kuulostaa tosi kivalta! :) thaimaa on kyllä tosi kiva paikka :) onnea paljon reissuun!

    VastaaPoista
  6. Kuuntelin alusta loppuun, ei ollut tylsä! Sulla tulee olemaan varmasti hauskaa!
    Oletko siellä joulunkin? Vietätkö siellä mitenkään joulua? Haluisitko olla jouluna kotona? Voitko muuten vaihtaa tänne joulusen ulkoasun ja bannerin? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joulun sekä uuden vuoden, ja täytyy miettiä mitä jouluna kaverin kanssa teemme. Mahdollisesti lähdemme reissuun johonkin lomakohteeseen tai jotain.. :) Kyllähän se joulunvietto muualla kuin Suomessa tuntuu todella oudolta ja mieluitenhan sitä vietän joulut Suomessa, mutta kerrankos näinkin!

      Joo, täytyy katsoa jos tässä kerkeisin muuttamaan ulkoasua..

      Poista
    2. itse menen perheeni kanssa Dubaihin jouluna:)

      Poista
  7. Oii vähän kiva! Tsemppiä paljon reissuun! 😊

    VastaaPoista
  8. Etkö saa ratsastaa ollenkaan esim. Aadan hevosia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ada ratsastaa niillä itse ja kaverimme Santra ratsastaa hänen hevosiaan silloin kun ei itse pysty :)

      Poista
  9. Olisiko mahdollista, että tekisit matkablogin erikseen jonne voisit kirajata kaikkea sen ajalta ja jättäisit tämän tauolle. Monet varmasti seuraavat blogia kuitenkin heppojen takia ja lifestyle ei välttämättä niin kiinnosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ajatellut tehdä erikseen blogia Thaimaan reissulle, sillä en tule kuitenkaan niin hirveän usein tänne varmaan postailemaan, joten sellaisen tekeminen olisi turhaa. Ne lukevat, keitä kiinnostaa :)

      Poista
  10. Mun serkku oli espanjas työharjottelus ja se valmistuu lähihoitajaks:) mitä ny vähä kyselin siltä nii se oli ainaki siellä tykänny olla ja yleeensä ulkomailla ihmiset onki paljon avoimempia ja niitten kaa tulee tosi helposti toimee:) tsemppii sulle!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämän huomasin kyllä samantien tutustumiskäynnillä, työntekijät olivat todella aurinkoisia ja sain lämpimän vastaanoton :) Itsellekin tulee varmempi olo lähteä!

      Poista
  11. :D ehkä vähän kateellinen tosta Thaimaa-harjottelusta, meillä ainoona lähihoitajan harjoittelupaikkana ulkomailla on Viro.... *HIPHEI* :D

    mutta varmasti on antoisa harjoittelujakso tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ei meilläkään ole kummoisempia harjoittelupaikkoja valikoimassa, mutta itse heitin että haluan lähteä Thaimaahan ja pienen kummastelun jälkeen koulu oli innoissaan ajatuksesta x)

      Poista
  12. Minne päin Thaimaata menet? :) ihanaa harjoittelua ja matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan Bangkokissa tulen asumaan, mutta lomailemme esim. Hua Hinissa joulun aikoihin :)

      Poista
  13. Vautsi! Upeeta, että uskallat lähteä ulkomaille harjotteluun! Edessä varmaan mitä upein kokemus. Enkku parantuu sitä puhumalla, joten siitä vaan! ;) Tsemppiä reissuun ja nauti lämmöstä ja maisemista! :)

    VastaaPoista
  14. Mahtava uutinen, tulee varmasti upea aika siellä! Äläkä siitä englannin kielestä huolehdi, hetkessä kommunikoit jo täysin sujuvasti :) itse lähdin huonolla englannilla aupairiksi (lukion päättötokarissa 5) Espanjaan mutta ihan hetkessä huomasin et puhun täysin sujuvasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, vitosen enkulla aika hyvin! Sain tästä heti vähän itsevarmuutta, mulla amiksessa englanti oli H2 (K3 on paras) ja yläasteella se taisi olla 7 vai 8 :)

      Poista
  15. oho, tulipas jotenkin yllätyksenä tollanen uutinen! uskon et sulla tulee olemaan kivaa ja onhan thaimaa muutenkin varmasti tosi upee maa :)

    VastaaPoista
  16. Onnea sulle! Itse oon täällä Thaimaassa kun äiti työskentelee täällä, niin aika kivaa, että sä tulet just tänne! :) Mähän harrastan ratsastusta ja täälläkin ratsastan ihan kerran, joskus meen erikoisiin paikkoihin joissa on tosi kivaa! Säkin voisit kokeilla niiä ;) Mut onnea tosi paljon, yritä saada paljon kokemuksia!

    VastaaPoista
  17. Vaikutat onnelliselta, hymyilet kokoajan ja silmäsi loistaa. Oletko rakastunut? Minulle tuli sellainen olo että lähdet sinne jonnekkin miehen luo :) Kuulostaa ihanalta, oli se sitten mies tai vain kaveri! Nauti reissusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, en ole rakastunut, videolta ehkä vaan huomaa innostukseni tulevaa matkaa kohtaan (; Asun ihan kaverini luona.

      Poista