maanantai 7. huhtikuuta 2014

Zarppu Products kevätkauppa

Zarppu Products on avannut Keravan Torikatu 1:sessä jälleen ovensa kevätuutuuksien ja -alennusten kera. Kävin liikkeessä yhteistyöjuttujen parissa kuvailemassa teille muutamia uutuustuotteita.

Rakastan värejä niin vaatteissa kuin aivan kaikessa, joten on sanomattakin selvää että tykästyin kovasti näihin kevättuotteisiin.  Niihin kun on lisätty vielä kuviollinen kuosi, niin paketti on valmis! Zarppu Products myy omien sanojensakin mukaan erilaisia ja nuorekkaita hevostuotteita joita muualta Suomesta ei saa. 

Kuten yleensäkin vaatteet, niin myös nämä näyttävät ihan erilaiselta henkarissa kuin päällä, joten sovittelin joitakin takkeja ja paitoja päälleni, jotta niistä saa oikeanlaisen kuvan.

Subscribe Lucia Softshell

Subscribe Elenatakki

Päällä: Subscribe Rosa Fleece Alla: Subscribe Fabia Pikee Polo

Subscribe Leonora huppari

 Subscribe Carla satulahuopa

Päällä: Subscribe Angela kisatakki Alla: Subscribe Gulia kisapaita

Päällä: Subscribe Champ kisatakki Alla: Subscribe Gulia kisapaita

Yleissilmäys liikkeeseen ja tuotteisiin:

Lopuksi vähän kuvaa uusista saaduista Subscribe Kate -ratsastushousuista, jotka tulivat erittäin hyvään saumaan. Nyt saa vanhat huonot rats.housut lentää roskiin!


Zarppu Products
Torikatu 1, Kerava

12 kommenttia:

 1. Todella kiva postaus, ihan järjettömän kivoja vaatteita ja jäi yrityksestä tosi hyvä kuva. Jos lisää mainospostauksia, niin tämän kaltaiset on juuri hyviä!

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja vaatteita ja oot tosi kaunis!:) Sulla on kiva blogi:)

  VastaaPoista
 3. toi ekan kuvan tikkitakki on ihana! se näyttää kuitenkin sun päälle vähän isolta, mikä koko sulla on tossa päällä? vai näänkö vaan ihan väärin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla M-kokoa ja kuvassa tosiaan näyttää vähän teltalta, muttei siinä muuta isoa ollut kun hihat, jotka ovat vähän liian pitkät :)

   Poista
 4. tosi kivan näkösiä vaatteita, varsinkin noi vikat housut on niiiin ihanat!! muokkasit vissiin banneria vähän? tykkäsin siitä vanhasta paljon enemmän, siinä oli kivat värit ja kivasti valitut ja asetellut kuvat. musta toi dimman kuva näyttää vähän väkisin tonne tungetulta, eikä se sovi kovin hyvin. mutta siitä huolimatta tosi kivan näköinen ulkoasu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muokkasin joo banneria, mutta en muuttanut siihen kun Dimman kuvan ja Teemun kuvan vaihdoin toiseen koska edellinen ei näyttänyt niin kivalta. Värit ja kaikki ovat ihan samanlaiset kun edellisessäkin :) Mustakin toi Dimma näyttää vähän hölmöltä, mutten jaksanut enää ruveta muuttamaan x)

   Poista
 5. Oho, onpas kiva valikoima! Todella hienoja leikkauksia takeissa. Täytyy käydä testaamassa. En yleensä yhtään ole kiinnostunut ihmisten yhteistyöjutuista, mutta nämä tuotteet näyttävät todella raikkailta ja tyylikkäiltä! (Oho, kuulostan ihan mainostajalta :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, vaikken olisikaan Zarppu Productsin yhteistyökumppani, niin kyllä varmasti kiinnittäisin huomiota vaatteisiin juurikin värikkyyden, nuorekkuuden ja erilaisuuden vuoksi!

   Poista
 6. Moi. Mikä ton biisin nimi on tos videos ?

  VastaaPoista