tiistai 11. maaliskuuta 2014

toivekuvapostaus

Luvassa pitkästä aikaa toivekuvapostausta, joka sopikin tähän iltaan kuin nenä päähän; aikaa vain istua koneella ja muistella kaikkia ihania aikoja kuvien avulla musiikin soidessa taustalla :) Jotenkin aina vaan noita Bohemian kuvia katselee niin haikeasti, se oli elämäni parhainta hevosponiaikaa. Niin paljon pääsi tekemään rakkaan ponitamman kanssa!
Jokatapauksessa, tässä 21 kuvaa eri aiheista, joista muutamat esiintyneet jo edellisessä kuvapostauksessa. Eipä sillä väliä, toivottavasti pidätte! :)























10 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja muutenkin tosi kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  2. Tuo muutos kuva on ihan huokea! Olen aina vaan ajatellut, että Visku on aina mennyt noin hyvin mitä se nykypäivänä menee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei Viksu helpolla laukkaa pyöreämpänä, eikä tuokaan laukkakuva ole parhaimpia, mutta parempaa ja tuoreempaa kuvaa en löytänyt :/ Viksu on hyvin etupainoinen hevonen, jolle pyöreänä laukkaaminen on aika suuri haaste koska menee helposti nenälleen. Vasta vuoden sisään se oikeasti on alkanut rentoutumaan ja pyöristymään laukassa :)

      Poista
  3. näitä postauksia lisää! ;)

    VastaaPoista
  4. voi, ihanasti oot jaksanu panostaa tähän! :-) ja komppaan kyllä ylempää anoa, lisää vaan jos noita kuvaideoita on vielä! kivaa vaihtelua heppajuttujen keskelle :-)

    VastaaPoista
  5. erikoispostaus-gallup tonne sivuun! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten hyvä idea, mutta mulla ei ole minkäännäköisiä omia ideoita..!

      Poista
  6. Voi miten ihana tää, pakko sanoo et ihanan siisti sun huonekkin ja muutenkin tosi kivannäkönen! :D Nää on kyllä tosi kivoja lisiä heppapostauksien rinnalle, tykkään! :)

    VastaaPoista
  7. upea tuo sinun ja viksun kehittyminen :-)

    VastaaPoista