tiistai 16. heinäkuuta 2013

kuulumiset ja kesätauolle -->

Heippa kaikille siellä ruudun toisella puolen,

kuten olette varmaan osa huomanneet niin postaustahti on nyt muutaman viikon ajan ollut aika suppea, mutta jostain syystä nyt on taas sellainen fiilis etten jaksa istua tietokoneella näin kesäisinä ja aurinkoisina päivinä kovinkaan pitkään, kunhan käyn selaamassa Facebookin, bloggerin ja sähköpostin. Kaikki päivät ovat täynnä, ainakin melkein täynnä, sillä nyt kun olen työttömänä ainakin jonkin aikaa (irtisanouduin Lidlistä), haluan käyttää kaiken ajan kavereihin, hevosteluun ja muunlaisiin tapahtumiin (kuten auringonottoon, jota onkin tullut harrastettua aika mukavasti!). Julistan nyt siis pienimuotoisen kesätauon viksua elämää -blogille, mutta laitan tähän postaukseen vielä muutamia viimepäiväisiä kuvia Teemusta ja kerron kuulumiset.

Ensinnäkin Viksulla en ole nyt käynyt ratsastamassa ollenkaan, koska juuri näinä vuokrauspäivinä etenkin on tekemistä ollut niin paljon, ettei ole ollut aikaa/jaksamusta enää käydä Viksun luona. Vanha herra onkin saanut siis lomailla, mutta uskon että se tuskin pistää yhtään pahakseen.. ;)
Teemulla olen käynyt noin neljä kertaa tässä puolentoista viikon sisään ratsastamassa, ja ollaan touhuiltu rennommalla meiningillä ilman satulaa. Olen käynyt tänä aikana melkein jokaisella kerralla pellolla tekemässä ainakin alkuverkan, koska siellä on niin paljon tilaa mennä ja molemmat nautimme suunnattomasti vauhdin huumasta! Teemulla kyllä tuo vauhdin huuma on nyt viimepäivinä ollut vähän liiankin kova, sillä jopa kentällä se yrittää juosta alta eikä malta rauhoittua millään. Olenkin saanut taistella kädet väsyneinä jotta saisin ison ja innokkaan ratsun kuuntelemaan ja liikkumaan nätisti.


Lauantaina Teemu oli energisyyden multihuipentuma, ja jännä että alkuverkatessani pellolla se oli oikein nätisti ja ravasi ja laukkasi kyllä niin upeasti ettei mitään rajaa! Heti kentälle päästyä se yritti kokoajan nostaa laukkaa eikä pohjetta pystynyt juurikaan antamaan ilman, että siirtyminen sisälsi pienimuotoisen syöksähdyksen. Olisin voinut ravata ja laukata ikuisuuksiin ilman, että Teemu olisi väsähtänyt, mutta onneksi loppujenlopuksi sain kuin sainkin sen edes hieman rauhallisemmaksi ja meno näytti kutakuinkin järkevältä.
Sunnuntai olikin sitten aivan toisenlainen päivä, mutta ei suinkaan siinä asiassa etteikö Teemun energia olisi hävinnyt mihinkään. Hirveän reipas se oli myös sunnuntaina ja alkutunnista kyttäili tavalliseen tapaan kentän laitoja. Jossain vaiheessa se kuitenkin "naksahti" ja rentoutui aivan täysin, kaula oli rehellisesti pyöreä ja rento ja mun ei tarvinnut kuin kantaa omia käsiäni paikoillaan. En ole koskaan saanut Teemua niin hyväksi kuin sunnuntaina, olin niiin tyytyväinen!

Alla olevat kuvat ovat lauantailta, ja harmitti ettei sunnuntaina kukaan ollut kuvaamassa. Mutta niinhän se menee, että aina kun hevonen tuntuu hienoimmalta, kukaan ei sattumoisin ole niitä hetkiä ikuistamassa ;)

Tässä kuvassa näkyy muuten hyvin Teemun pään "ihottuma", sillä lähtee nimittäin keväällä ja kesällä karvaa pään alueelta, syytä en tiedä, mutta päätään se ei mihinkää hinkkaa, joten se ei ole syynä!











Näiden kuulumisten myötä toivottelen kaikille lomailijoille hyvää lomaa ja töissä olijoille työniloa, palaillaan elokuussa Naantalireissumme jälkeen (josta muuten tulossa sitten lifestyle-tyylinen jättipostaus) ;)


24 kommenttia:

  1. Jee,mä olin eka!!
    Hyvää loppu kesää sulle! :)

    VastaaPoista
  2. vitsit miten upeelta se näyttää noissa kuvissa! Oot kyllä taitava ratsastaja, ei voi muuta sanoo :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, hyvä jos teidän silmään näyttää hyvältä, sillä selkään se tuntuu välillä kaikkea muuta kuin hyvältä :D

      Poista
    2. Samaa mieltä heilin kanssa :)

      Poista
  3. Heilin kanssa kyllä olen niin samaa mieltä ! Noissa lauantaisissa kuvissa Teemu näyttää liikkuvan niin upeasti, että teidän menoa ei voi kuvailla kuin kolmella kirjaimella - WAU !

    Ihanaa loppukesää ja Naantalin reissua sulle Emmi! Odotan ja innolla elokuun jättipostausta! :D

    VastaaPoista
  4. vieläkö adan hepalla on pallit?

    VastaaPoista
  5. Teemu näyttää ihan mahottoman hienolta noissa kuvissa! Se menee sul tosi nätisti *_*

    VastaaPoista
  6. Tohon ihottumaan sen verran, että mun tammalla on ollu parina keväänä ihottumaa, silt lähti otsasta karvaa ja se hilseili ja oli todella kuiva. Laitoin siihen propolista,jota saa luontoäidin hevosilta, montaa kertaa sitä ei tarvinnu laittaa,niin ihottuma hävis, eikä takasin tullu. Propolis on luonnon oma antibiootti ja meillä se ainakin toimi sekä olen kuullut paljon hyvää siitä,että on auttanut moniin muihinki ihottumaoireisiin ym.
    Hienoja kuvia taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle jäi epäselväksi mistä tuota Propolista mahtaisi saada? :) Täytyy vaikka ehdottaa omistajalle..

      Poista
    2. http://www.luontoaidinhevoset.com/tuotteet.html?id=2/28 tuolta esim saa :)

      Poista
  7. Miksi irtisanoiduit Lidlistä? Huono työilmapiiri?

    t. Lidlin ex-työntekijä myös

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, juurikin pääasiassa huonon työilmapiirin vuoksi. Oli joka päivä ahdistavaa mennä töihin kun tiesi, mitä oli luvassa :/

      Poista
  8. Voitko kertoo enemmän tosta huonosta työilmapiiristä?:o

    Harmi että sun blogi jää hetkeksi tauolle, tätä on niin kiva lukea. Palailethan nopeesti!

    Tosi upean näköistä tuo teidän meno, ei kuullosta yhtään tolle mitä kirjoitit varsinkin lauantaista! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En aio sekoittaa noin henkilökohtaisia asioita blogiini, ja kiitos paljon kehuista :)

      Poista
  9. Siis wau!! Oote niin hyvä pari ettei mitään rajaa! Ja sun istunta...jotain niin hienoo! Oot tosi hyvä ratsastamaan kuvien perusteella, olisinpa mäkin.
    Mutta tosi hyvää kesän jatkoa sinulle ja hepoille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Istuntani on ajoittain joo ihan hyvä, ajoittain taas aivan kamala, mutta kiitos!

      Poista
  10. Eli toisinsanoen haluut viettää aikaa poikaystäväs kanssa ? Kai esittelet hänet meillekin ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kattelimpa instaas ..

      Poista
    2. Blogin tauko ei johdu mistään syystä parisuhdetilanteestani, vaan nyt seuraavat kaksi viikkoa tulee olemaan kiireisiä jo ihan matkustelunkin vuoksi :) Ja en aio esitellä häntä sen kummemmin blogissani, sillä tuollainen henkilökohtainen elämäni ei ole millään lailla yhteydessä tähän hevosblogiini.

      Poista
  11. Olis kiva jos tekisit what's on my iphone videon :)

    VastaaPoista
  12. Hienoja kuvia!:) ja ihana blogi:)

    VastaaPoista