torstai 4. heinäkuuta 2013

kesästä nauttimista [ + videopostaus]

Hei vaan kaikille!
Ihanaa varsinaista kesää on enää vain kuukausi jäljellä, nyyh, mihin se aika hupenee? Vastahan se kauan odotettu kesä vasta alkoi ja nyt kuukausi vaihtui heinäkuuhun, toivottavasti tämä kuukausi tulee olemaan yhtä tapahtumarikas kuin edellinen kuukausi. Lupasin itselleni ennen kesää, että tänä kesänä nautin jokaisesta päivästä täysillä ja olen jokaisena kauniina päivänä ulkona koko päivän mahdollisuuksien mukaan. Se on omalta osaltani myös toteutunut niin hyvin kuin töiden ohella on kerennyt. Toivottavasti muidenkin kesä on sujunut hyvin :)

Kesäkuussa olen muiden muassa...

rentoutunut

lähtenyt Aadan kanssa extempore Naantaliin

syönyt paljon grilliruokaa <3

laukannut pellolla täyttä vauhtia

valvonut kesäöitä

käynyt paljon uimassa

viettänyt juhannusta festareilla

ottanut tatuoinnin ;)

syönyt mansikoita

tutustunut erikoisiin ihmisiin ;)

ollut töissä

viettänyt aikaa kavereiden kanssa

käynyt shoppailemassa
ruokkinut sorsia

Sitten palataan viime päiviin. Viimeviikon sunnuntaina kävin ratsastamassa Teemun, ja ohjelmaan kuului pääasiassa peltoratsastusta, kävin siis suht uudella laukkabaanalla ratsastamassa ja lopuksi menin vielä maneesiin hetkeksi ravailemaan.
Teemu oli aivan innoissaan päästessään taas pellolle, ja voikun olisitte nähneet millaista sooloilua se alkuun oli. Kun pyysin ravia, Teemu nosti laukan ja se laukkasi, laukkasi, laukkasi ja laukkasi. Joko yritti rykäistä kiitolaukkaan, peruutteli tai laukkasi kirjaimellisesti paikoillaan. Jonkin aikaa sain sen kanssa veivata että löysimme sellaisen askellajin kuin ravi. Tämän jälkeen se ravasikin niin komeasti että huhhuh, voikun siitä irtoaisi yhtä hienoa ravia myös kentällä ;)
Jonkin ajan kuluttua kun Teemua oli saatu lämmiteltyä, annoin sen tulla pari kertaa kotia päin niin lujaa kuin ikinä pääsisi. Ja johan pääsi.. Silmistä valui vesi kun tuuletettiin menemään, siinä kyllä nollaantui kaikki ajatukset! Ihanaa.

Maneesissa ravailin hetken tehden ympyröitä,voltteja ja taivutellen Teemua pyöreäksi. Se oli vähän hidas takaa, mutta kun otin raipan käyttöön niin johan alkoi ne takasetkin löytymään. Vahvahan se oli noin muuten, mutta hyvä mieli jäi :)




























Tiistaina menimme Aadan kanssa yhdessä katsomaan ja liikuttamaan Viksun. Itse unohdin ratsastuskamani kotiin, mutta Aadalla ne oli mukana, joten passitin hänet Viksun selkään tällä kertaa. Sitä ennen Aada otti musta ja Viksusta muutamia kuvia pellolla, ja täytyihän sitä vähän trapetsitaiteilla siellä selässä.. Viksu sopisi kyllä niin hyvin sirkuspolleksi kun on niin älyttömän rauhallinen ja kiltti! Vähän liiankin rauhallinen tosin, sillä kuvissa se näyttää erittäin tylsistyneeltä eikä Aadan hienoista hypyistä ja ääntelyistä ollut mitään apua hevosen ilmeen muuntamiseksi..!














Aadan sanoin Viksu oli aika jäykkä ja varsinkin oikeassa takajalassa oli heikohko työntö, alkutunnista se jaksoi kantaa itseään ja oli kuulemma oikein mukava, mutta väsähti loppua kohden. Ymmärrettävää kuitenkin, sillä Viksu on nyt pääosin lomalla :)

Keskiviikkona kävin sitten minä Viksun selässä ja tein extempore videopostauksen tallipäivästä, ei ole  niin hieno tai laadukas video mutta pääasia että jotain kuvailin ja sain teille pitkästä aikaa videopostausta!

30 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! :) Teemu on hieno!

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva, pirteä ja vähän erilainen postaus!:-)

    Mulla ois pari kysymystä sulle niin ois kiva jos vastaisit8)!

    -Monta kertaa viikossa ratsastat?
    -Millanen sun arkipäivä on näin kesällä?
    -Vietätkö /jääkö sulla paljo aikaa kavereiden kanssa?
    -Paljon n. Viksun (ja Teemun) vuokrauskerta maksaa ja kuuluuko siihen aina karsinan siivous?

    Hyvää kesän jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. - Ratsastuskerrat vaihtelee viikoittain, Viksulla käyn normaalisti 2kertaa viikossa, Teemulla välillä kerran, välillä kaksi, välillä kolme tai välillä joka päivä.
      - Mulla ei ole näin kesäisin mitään "normaalia" päivää, aina vaihtelee, mutta sanotaan että herään, menen töihin, tulen töistä, käyn moikkamassa jotain kaveria, käyn tallilla tai jos oon iltavuorossa niin tulen kotiin ja hengailen vain.
      - Täytyy myöntää ettei hirveästi ole nyt ollut aikaa kaikille kavereille keitä haluaisi nähdä, mutta kyllä näen viikoittain kavereita kuitenkin.
      - En halua kertoa hintoja julkisesti, ja Viksun tallilla joutuu siivota karsinan, Teemun tallilla ei.

      Kiitos ja samoin sinne :)

      Poista
  3. Tosi kiva postaus; noi ekat kesäkuvat on ihania ja toi videokin on kiva! :DD

    VastaaPoista
  4. Joo, kyllä näin kesällä (ja erityisesti lomalla) menee aika tosi nopeasti. Olen kuitenkin ihan innoissani tästä heinäkuusta, koska nyt vasta itselläni alkaa tekemistä tulla ja kaikenmoista heppailua on luvassa. :D

    Voi että, kun oli ihania noi sun ja Viksun yhteiskuvat! Viksu vaikuttaa kyllä niin ihanalle tyypille :D Ja tietenkin videopostaus oli jälleen oikein kiva, kuten kaikki aiemmatkin videopostauksesi ;)

    VastaaPoista
  5. Lisää tämmösiä! Tykkäsin tosi paljon, ja viksu on niin ihana ja söpö:))

    VastaaPoista
  6. Mistä löyät videoille noi musiikit? (: ja oisko sulla neuvoo miten löytäsin itelleni vuokraponin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Youtubesta löydän.
      Ja vaikea neuvoa, itselleni on ns. kävellyt vastaan kaikki hevoset, mutta kannattaa laittaa ilmoituksia nettiin, ratsastuskoulujen/yksityistallien ilmoitustauluille ja kysellä aktiivisesti kavereilta/tutuilta tietääkö tai onko heillä hevonen, joka kaipaa hoitajaa :)

      Poista
  7. Onko toi tatuointi oikea? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole oikea, spraymaalilla tehty (nyt jo kulunut pois) :)

      Poista
  8. Kiva postaus ja kivat kesä huvit:):):):):)

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. vastaan nyt emmin puolesta, ei ole. se on festareilla laitettu tommonen sisu logo tohon ;)

      Poista
  10. Ihania kuvia ja hyvä postaus :) Kysyisin että miksi menette niin usein Teemun kanssa maneesissa, vaikka tallilla on kenttäkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menen itseasiassa melkein aina kentällä, mutta jokaisesta kerrasta ei ole materiaalia ja ehkpä sattumoisin kuvaaja tulee aina, kun olen maneesissa :)

      Poista
  11. haha, ihanaa et sun kesäs on menny noin hyvin! :D itse olen vain käynyt töissä ja ryypänny viikonloput kavereiden kanssa, koska viikonloppu on liian lyhyt mökkireissuille tai sitten muuten vain ollut liikaa kaikkea muuta :/ plus että oon niin laiska lähtemään mihinkään enkä oikein tuosta auringosta niin välitä, ellei rannalle mee, mutta bikinit sainkin hommattua vasta eilen. kyl tää merinorsu vielä heittää kahen vuoden talviturkin menemään joku päivä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta, käyhän se kesä noinkin, ja höpöhöpö, ei viikonloppu ole liian lyhyt mökkeilylle, perjantaina kun lähtee ja sunnuntai-iltana tulee niin siinä kerkeää vaikka sun mitä! :)

      Mä heitin talviturkkini jo toukokuussa, joten hopihopi nyt Sanni ;)

      Poista
  12. Kiva postaus :) Minä päivänä olit Himoksen juhannuksessa? Olin ite perjantaina ja oli kyllä ihan huippua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulin perjantai-iltana ja täytyy sanoa että oli kyllä sairaan kivaa! :)

      Poista
  13. kiva postaus :)
    http://2.bp.blogspot.com/-H5_lc7j2Eo4/T3SwNZITxTI/AAAAAAAABBA/NZVmVGj83ko/s320/viksudaa.png

    jeesus sentään viksu on ihana :D

    VastaaPoista
  14. Mä katoinki jo et oikea tatuointi :D Pystyisitkö/haluaisitko ottamaan aidon?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin tulen koskaan ottamaan tatuointia, mutta jos ottaisiin niin todennäköisesti esimerkiksi nilkkaan joku pieni tatuointi :)

      Poista
  15. Kiva postaus. Hieno Teemu ja ihana Viksu+tosi kiva video!! :)

    VastaaPoista
  16. Tosi kiva postaus jälleen ja olet tosi kaunis!:) Tiedän ettet halua kertoa vuokraushintoja täällä blogissa,mutta pitääkö sun maksaa mitään siitä että hoidat Teeman ja joskus ratsastat sillä?

    Hyvää kesää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ja ainahan ratsastan myös Teemun kun sen käyn hoitamassa :)

      Poista
  17. te ootte kyllä nii ihana pari ton viksun kaa! :) ajattelin muuten että voisitko tehdä jonkunlaista postausta missä kerrot millaiset kuvat on mielestäsi hyviä, niinkun ratsastaa niin millainen kuva on hyvä kuva hevosen ravatessa, laukatessa yms :) toivottavasti ymmärsit pointtini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä idea! Toisti sull Emmi olis intoo tehä tämmöne postaus :)

      Poista
    2. Kiitos vinkistä, voisin jossain vaiheessa toteuttaa :)

      Poista
  18. Sul on kiva blogi, mut postailet aika harvoin :(

    VastaaPoista