lauantai 5. tammikuuta 2013

päiväni kuvina

Heippa! Jälleen kuvapostausta päivästäni, näitä kun on aina yhtä kiva tehdä ja lukijatkin tunnutte tykkäävän :) Tänään myös oli kivasti kokoajan tekemistä niin oli helppoa napsia päivän mittaan joitain kuvia tätä varten. Päivä siis 4.1.2013.

Herätyskello soi puoli yhdentoista aikaan aamupäivällä
Muistin että olin lupautunut mennä kuvaamaan Aadaa + Viljaa vielä tämän päivän aikana, joten eikun nopeasti tallikamat päälle jotta kerkeän Viksun ratsastamaan ennen lähtöä. Aadan kanssa sovimme että olisin hänen luonaan klo 14.00
Yhtään ei ollut nälkä joten iso lasillinen vettä sai riittää aamupalaksi

Noin kello 11:10 lähdin ajamaan Viksun tallille. Matkaa ei ole oikeasti kun reilu kilometri, mutta jotta kerkeäsin hoitamaan kaiken ajoissa, päätin ajaa nopeasti autolla tallille.

Tallilla huomasin että Viksu oli jätetty jostain syystä vielä sisälle, joten siirsin ruunan käytävälle karsinan puhdistuksen ajaksi.
Viksu uteliaana tallikäytävällä. Huomatkaa söpö jouluriimu joka sille oli joulun aikaan hankittu! Aika söpö eikö ;)
Kuntoonlaitto tapahtui hieman ennen puolta kahtatoista, Viksu oli siisti joten pölärillä vaan suurimmat irtokarvat pois ja suitset päähän.
Lähdin ilman satulaa pellolle noin 11:40, mutta pohja oli upottava ja epätasainen joten hirveän pitkää lenkkiä emme tehneet.
Heh, ei tämä liity nyt juuri mihinkään mutta oli pakko lisätä kun niin söpön kuvan nappasin herrasta kentällä! Tosiaan siirryttiin kentän puolelle kun ei pellolla pystynyt mitään tekemään. Kenttäkään ei ollut todellakaan kehuttavassa kunnossa, mutta onneksi sellainen että siinä pystyi vähän ravailemaan. Siispä menin puolisen tuntia käynti- ja ravityöskentelyä. Viksu oli äärettömän reipas ja hyvin herkkä, kuunteli hienosti pidätteitä ja pohjetta. Edestä se oli aika tyhjä eikä tällöin käyttänyt selkäänsä yhtään. Saattoi kuitenkin johtua pohjasta ettei uskaltanut täysin rentoutua vaan yritti ravata lyhyemmin askelin. Käynnissä sain ongelman aika hyvin korjattua laskemalla käsiä alemmas ja pyytämällä käyntiä reippaaksi ja askelta pidemmäksi mutta niin, että tempo pysyy samana.
"Plääääh" , oli Viksun kommentti kun talliin päästiin! Harjailin sen läpikotaisin, annoin pari leivänpalasta ja laitoin loimen päälle.
Tarhaan vein noin 12:15, jonne ruuna jäi tyytyväisenä syömään heinänrippeitä.
Kotiin päästyäni leikin hetken aikaa tämän otuksen kanssa sängylläni, johon se kantoi lelujansa ja mylläsi sänkyä.. Kuvassa niiin viaton!
Leikkien jälkeen käväisin suihkussa ja sen jälkeen söin vähän, vaikkei vieläkään ollut yhtään nälkä! Normaalisti ruoka maistuu kyllä niin hyvin ja voisin syödä vähän jotain kokoajan, mutta jostain syystä vatsa tais olla nukkumassa tänään.. Söin pari näkkäriä ja Weetabixia, jota löysin kaapinpohjalta.
Kello 13:45 lähdin ajamaan Aadalle, hieman myöhässä mutta ei se niin tarkkaa ollut!
Heti perille päästyäni muistin että uusi ratsastettavani Teemu on kotiutunut tallille ja oli päästävä sitä moikkaamaan! Siellä se seisoskeli tarhassaan rauhallisena ja antoi halailla ja pussailla mielin määrin.. Olen niin odottanut tämän hellyyttävän ruunan saapumista ja nyt se vihdoin tuli :)

Aadalla aika kului kuvatessa ratsukkoja, jutellessa ja pelleillessä niitä näitä. Juttelin myös Teemun omistajansa kanssa hoito- ja ruokintakuviot läpi.
Kuuden aikoihin lähdimme tyttöjen (Aada, Jutta & Vilja) kanssa Mäkkäriin tankkaamaan kurnivat vatsamme täyteen ennen Vantaan Flamingoon lähtöä, jossa tarkoituksena mennä elokuviin.
Elokuvaksi valitsimme romanttisen komedian Rakkauden Rasvaprosentti, joka oli ihan "jees", perus suomalainen ennalta-arvattava leffa, mutta kyllä sitä jaksoi katsella :)

Elokuva loppui siinä kymmenen aikoihin illalla, jonka jälkeen heitin tytöt kotiin ja olin itse kotona vähän ennen 23.00.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teemun ratsastan tänä viikonloppuna molempina päivinä, joten seuraava postaus kyseisestä ruunasta tulossa luultavasti viikonlopun jälkeen,materiaalia yritän saada ainakin jonkun verran ainakin toiselta päivältä :)

43 kommenttia:

  1. miksei sulla ollut koulua? :o
    kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurimmalla osalla koulu alkaa vasta 7.1

      Poista
    2. mutta järvenpäässä alkoi jo 2.1 :D sen takii kysyin!

      Poista
  2. Onks sull jo auto ?

    VastaaPoista
  3. Osaatsä ajaa jo :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, "osaatsä" :D No kyllä osaan, täysi-ikäinen kun olen ja ajokortti löytyy :)

      Poista
  4. kiva postaus:) Sun blogi on niin kivaa seurattavaa!♥

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus! Ihana toi sun uusi ratsastettava!! :-D

    VastaaPoista
  6. Aijai emmiemmiemmi... Käytät tuota ketsuppipurkkia aivan väärin:D!! No ei vaa tosi kiva postaus:)!

    VastaaPoista
  7. Ihana Teemu♥ Millonkas näette seuraavan kerran Kaktunkanssa? Sittenkun näette niin voisittekos jotain vvideopostausta?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa yhtään sanoa milloin näemme, ei olla pidetty vähään aikaan yhteyttä. Saa nähdä tuleeko joskus moikkaamaan tallille, silloin varmaan :) En usko että videopostausta teemme.

      Poista
  8. 4.1.2012 :D Mutta kiva postaus, näitä vaan lisää. :)

    VastaaPoista
  9. Haha en voi varmaan koskaan hyväksyy sitä et oot jo täysikänen x) vaikutat vielä nii 16-17vuotiaalta. Ei mitenkään pahalla tietenkää!! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ei sitä itsekään aina muista että on jo täysi-ikäinen!

      Poista
  10. Ihana toi sun uus ratsastettava Teemu! (: Onks toi auto millä ajelet niin sun ihan ikioma vai sun perhees? :D

    VastaaPoista
  11. ihana tuo teemu! :) ja kiva postaus tämä :) sulla on toosi kiva blogi postauksia oottelen aina innolla! :)

    VastaaPoista
  12. tosi kiva postaus, ja nää päivä kuvina-postaukset on kivoja, ja teet niistä mielenkiintoisia! :) ja ihana Viksu ja blogi! :)

    VastaaPoista
  13. Tosi kiva postaus ! :) Millä kameralla & putkella oot kuvannu tän postauksen kuvat, tosi hyvälaatuisia nimittäin. :)

    VastaaPoista
  14. Mä kun luulin että nyt on vuosi 2013?! ;D

    VastaaPoista
  15. fail emmi (;; kirjotit toho ylös 4.1.2012 :DD

    VastaaPoista
  16. Mukava postaus! tee taas pian uusi tälläinen, koska näitä on aina yhtä kiva lukea! :D Nyt heräsi mieleeni vanhempia blogipostauksia selaillessa, että mitä kuolaimia Bohelimialla käytetään koulussa, entä esteillä? :-) Ne kuolaimet, jotka Bohella oli estekuvissa, mikä vaikutus niillä on ja miksi niitä juuri Bohelimialla käytetään? Ihan mielenkiinnostani vain kyselen jos sattuisit tietämään. (-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kouluratsastuksessa Bohemialla käytettiin ihan perus nivelkuolaimia, joskus silloin tällöin mentiin kangilla. Esteillä vaihteli olympiasta kimblevickiin, välillä taas mentiin varsinivelillä. Nämä kaikki kolme ovat vähän vahvempia ja vaikuttavat paremmin hevosen suuhun jolloin sain Bohemian paremmin avuille, sillä tuppaa välillä kiihdyttämään ennen estettä :)

      Poista
  17. '' Päivä siis 4.1.2012 ''
    Haha, sori nyt tää mutta on niin ihanan helpottavaa että muillakin on ongelmia vuosiluvun kanssa! ;D heh.

    Tää oli tosi kiva, oottelen jo innolla seuraavaa postausta :)

    VastaaPoista
  18. Oon pitkään katellu sun blogia ja aina aatellu miten kivoja kuvia ja ihania hevosia!:) hauska blogi sulla ja kiva juuri tämä postausidea.:)

    VastaaPoista
  19. Voi, tää oli ihana postaus! :) Osaat kirjoittaa kuvatekstit hienosti ja fontti on selkeää, kuvatkin on valittu hienosti ja teksteissä pysyt aina asiassa. Sitten osaat myös kertoa hyvin kuluneesta ratsastuksesta, miltä askellajit tuntuivat, miten korjasit asian? Tai millä tuulella hevonen oli ratsastaessa, ja sitä ennen ja sen jälkeen :) Aww, kaikin puolin ihana postaus! ♥ (Kuinka usein käyt ratsastamassa ja hoitamassa Teemua?).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kivasta ja pitkästä kommentista! :)
      Käyn Teemulla aina silloin kun omistaja ei itse pääse, eli vaihtelee todella paljon, välillä useamman kerran viikossa, välillä vähemmän.

      Poista
  20. Vitsit, miten kiva postaus, jälleen! :D Ja saat muuten olla aika ihanien otuksien kanssa tekemisissä Viksu, Teemu ja vielä tuo ihana koirasi. <3 Hahhah ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä ihania otuksia pyörii ympärillä!

      Poista
  21. Ihana postaus, oi että oli varmaan kiva päivä! Ps. Autosta kuvaa jos on sun oma siis!! ;D

    VastaaPoista
  22. miten saat tohon iphonen herätykseen noi hymiöt tai merkit you know ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pitää ladata emoji puhelimeen

      Poista
    2. Kuten lottaasd sanoi, sun täytyy ladata emoji-hymiöt puhelimeen, ja ihan vaan siellä herätyksessä muokkaamalla pääset kirjoittamaan oman "herätysviestisi".

      Poista
  23. nyt taisi emmi hieman jäädä vuoden 2012 puolelle :--D huom: 4.1.2013, ei 2012 :D

    VastaaPoista
  24. Paljonko maksaaaa kasrinan ovet ja väliseinät ja ruokakupit ja hevosenii kuuukaudesa XD XD XD XD XDDDD XDDDDDDDDDD ja olen 15 vuotta ja äiti ei tahdo ostaa hevosta mitä teen meillä on kuitenkin riittövästi rahaa XDXD Olen rastastanu kuitenkin jo 7 vuotta ja pitäisin mun poneja sellases pikku vajassa joka on pihallammee XDDD mutta epäilen vahvasti että yksi poni pihallemme riitää!?!?!!!!!!!!?!!!??!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko sä ihan sekasin päästäs ? Just tuollaiset kirjoitukset osoittaa ettei omaa hevosta kannata ottaa.

      Poista
    2. Tuon saman kommentin olen nähny nyt myös Jutan ja Laepin blogeissa.. Huhhuh, onpa taas tosi hauskaa.

      Poista
    3. Ei tämmösiä "muka hauskoja" -kommentteja kannata tosissaan ottaa, ihan tylsyyksissään päästään keksii tollasia tekstejä :)

      Poista
  25. Ihana postaus! :) Muutes millanen auto sulla on?

    VastaaPoista