keskiviikko 19. syyskuuta 2012

kysymyspostauksen vastaukset


Nyt on aika julkistaa vastaukset tulleisiin kysymyksiin, kiitos kaikille kysyneille! Kysymyksiä tuli niin paljon että karsin sieltä kysymykset, jotka on kysytty edellisissä kysymyspostauksissa, ne ovat liian henkilökohtaisia tai niin itsestäänselvyyksiä että tiedot löytyvät esimerkiksi Bohemian, Viksun tai minun sivulta.
Tästä , tästä ja tästä pääset vanhempiin kysymyspostauksiin, sieltä saatte vastauksia joihinkin nyt kysymiinne kysymyksiin!


Minkä värinen on Viksun kaviokoukku? - Viksulla ei ole varsinaista omaa kaviokoukkua, mutta viimeisin oma kaviokoukku mikä sillä on ollut on muistaakseni vihreä.

Kumpaan (bohemia/viksu) luotat enemmän?  - Viksuun, sen kanssa olen työskennellyt monta vuotta ja tunnen sen metkut oikein hyvin ja muutoinkin tiedän kuinka se toimii ja mitä se säikkyy/saattaa säikähtää yms, niin osaan olla luottavaisin mielin sen kanssa.

Kumpi (bohemia/viksu) on..
on reippaampi ratsastaa? - Viksu
on herkempi? - Viksu, mutta Bohemia on myös herkkä kun sen saa hyvin avuille
on itsepäisempi? - Bohemia ehdottomasti, Viksu tekee oikeastaan kaiken mitä pyytää (;
on varmempi (ei säiky tmv)? - Viksu, se ei säikähdä sitten mitään!

Haluaisitko Viksun omaksesi? - En haluaisi, koska sillä ei ole mulle enää mitään uutta tarjottavaa eikä sen kanssa voisi kehittyä esteillä eikä koulussa sillä on jo iäkäs hevonen ja tarvitsen hevosen jonka kanssa voi tehdä esteettä melkein mitä vain.

Mitä sanoisit, jos Viksu olisi yön aikana muuttunut valkoiseksi? - Haha, eipä se mua haittaisi, kunhan ei luonne tai ulkonäkö muutoin muuttuisi! Viksu on aina sama viksu <3

Miten isoa Viksulla on koskaan hypätty? - Tietääkseni 80cm ,en tiedä mitä sen kanssa on tehty nuorena.

Mitä mieltä olet itse sinun ja Viksun kehityksestä yhdessä? - Ainahan hevosen kanssa kehittyminen on mahtavaa jos itsekin huomaa kehityksen ilman että muut sanovat sen mulle :) Kehittyminen saa vielä lisää intoa treenata kun tietää että "hei, tämähän oikeasti toimii!"

Voitko vielä kerran kertoa miten päädyit Bohemian vuokraajaksi? - Tutustuimme ponin omistajan kanssa alkuun Facebookin kautta, mulla oli juuri sinä aikoihin kuollut entinen vuokraponini Gandi ja sattumoisin Bohemia tarvitsi juuri uutta vuokraajaa. Siispä kävin kokeilemassa Bohemiaa ja tykkäsin.

Tunnetko koskaan itteäs liian isoksi Bohemialle? - En tunne, sillä ratsastus ei ole missään määrin vaikeaa pituuteni vuoksi.

Mikä Viksussa on tullu sulle niin tärkeeksi? - En osaa sitä oikein sanoin kuvailla, se on pääasiassa se tunne sydämessä. Viksu on ollut rakas hevonen jo pidemmän aikaa ja sen kanssa on kokenut kaikenlaista, se on niin valloittava persoona ja tuntuu ihan oikealta ystävältä. Aina niin pirteä ja mukana kaikessa :)

Kumman kanssa on kivempi työskennellä Bohemia vai Viksu? - Molempien kanssa on todella mukava tehdä töitä, mutta jos ajatellaan ratsastuksen kannalta, niin Bohemian kanssa on parempi työskennellä sen korkean koulutustason vuoksi, sen kanssa oppii paljon uutta eikä se päästä helpolla.

Ne hiekkakuopat joilla käyt Viksun kanssa, onko ne ne suurimmat vai se pieni siellä samalla suunnalla? - Siis Viksun tallin lähellä on kahdet hiekkakuopat, toiset jotka ovat ihan lähellä tallia, ovat vähän pienemmät kuopat, siellä ei ole niin hyviä ratsastusmahdollisuuksia koska mopopojat käyvät siellä ajamassa ja ovat pilanneet pohjan. Kauemmissa hiekkakuopissa pääsee laukkaamaan ja ravaamaan vapaasti pitkiäkin pätkiä ja sieltä pääsee hyvin polkuja pitkin ympäri maastoa. Tykkään käydä enemmän siellä.

Onko niissä hyvä ratsastaa, entä virallisesti luvallista ratsastaa? - Molemmissa kuopissa on lupa ratsastaa.

Miten Viksun ikä vaikuttaa sen liikuttamiseen? - Rajoitteita on vähän enemmän, esimerkiksi hyppäämistä on täytynyt rajoittaa ettei vedä täysillä tai teen niin hirveän rankkoja treenejä usein. Viksu on kuitenkin erittäin hyvässä kunnossa ikäisekseen että ainoa asia on juurikin tuo hyppääminen ettei sitä harrasta ihan liian usein tai hyppää liian korkeita usein.

Toivotko koskaan että Viksu ja Bohemia asuisivat samalla tallilla? - Kyllähän se olisi mukavaa ja kätevämpää että voisi käydä aina yhdellä tallilla, ja mieluiten toivoisin niin että Bohemia asuisi tässä lähellä niin pääsisin käymään useammin siellä :) Mutta menee tämä näinkin.

Oletko koskaan rikkonut Bohemian tai Viksun tavaroita tai onko niitä mennyt rikki ns. sinun ajallasi? - Kerran on ohjat menneet poikki niin ettei niitä ole pystynyt korjaamaan, koska hevonen astunut sen verran vauhdikkaasti niiden päälle ja riuhtaissut päätään että soljet menneet rikki. Muutoin ei ole mennyt tavaroita rikki.

Maksatko Viksun ja Bohemian vuokraamisesta? Jos, niin kuinka paljon? - Kyllä maksan, mutta en kerro vuokraushintoja täällä.

Jos Bohemia ja Viksu olisivat molemmat nuoria hevosia, ja sinulla olisi mahdollisuus ostaa niistä toinen, kumman valitsisit ja miksi? - Hmm, aika vaikeaa! Kyllä edelleen olisin kuitenkin Bohemian kannalla, ihan vain sen koulutustason vuoksi, Viksu on vain peruskoulutettu ja itseni kehittyessä tarvitsisin kuitenkin vähän osaavamman ratsun. Lisäksi pidän enemmän Bohemialla hyppäämisestä, se on jotenkin juuri sellainen poni kenellä tykkään hypätä :)

Oletko ikinä yrittänyt ohjasajoa Viksulla tai Bohemialla? - En kummallakaan----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paras hevosrotu? - Kaikki kelpaavat, joku suomenpienhevonen tai muu näppärä "piensuurihevonen" olisi aika kiva :)

Paras ratsastusmerkki? - Ei ole mitään tiettyä, en koskaan katso vaatemerkkiä sitä ostaessani.

Oletko koittanut lännenratsastusta? Jos olet, piditkö? - Olen kerran, Bohemian kanssa. Olihan se aika erilaista mutta hauskaa, yllättävän hyvin ponikin tajusi hommat vaikka puomitehtävät kauhistuttivatkin! >Tästä< pääset länkkäripostaukseen.

Oletko koskaan ratsastanut lännensatulalla? - Kyllä, juuri tällä kyseisellä lännentunnilla.

Oletko ratsastanut ikinä shettiksellä? - Monta kertaa, pienenä aloitin shetlanninponista jolla ratsastin noin neljä vuotta ennen ratsastuskouluun siirtymistä.

Ponit vs. hevoset? - Ponit, olen ikuinen ponityttö vaikka pituutta onkin ettei hirveästi poneilla pysty ratsastamaan, lukuunottamatta Bohemiaa.

Oletko ratsastanut ratsastuskoulussa, jos olet niin missä? - Järvenpään ratsastusseuralla ratsastin viisi vuotta.

Olisitko halunnut jatkaa Puten vuokraamista? - Ehdottomasti, oli niin kamalan inhottavaa lopettaa ponin hoitaminen koska Putte on niin mainio poni!

Isoin ja pienin hevonen jolla olet ratsastanut? - Pienin on varmaankin 105cm shetlanninponi ja suurin 185cm latvian puoliverinen.

"Hienoin" hevonen jolla olet ratsastanut? - Kaikki hevoset ovat omalla tavallaan hienoja, mutta varmaankin Aadan hevonen Kurre on ollut hienoin liikkeiltään. Bohemia on kuitenkin koulutustasoltaan parhain hevonen jolla olen ratsastanut.

Mitkä saappaat sulla on? Myydänkö niitä enää? - Ratsastussaappaani on ostettu Hööksistä eikä niitä ainakaan löydy enää nettisivuilta.

Oletko käynyt ratsastusleireillä? Jos olet, niin missä? - Olen ollut kolme vai neljä kertaa ratsastusleirillä, Pikkupihlajassa Kellokoskella, Jatilan tallilla Mäntsälässä ja Messilän Kartanon tallilla.

Mikä on kivointa ratsastuksessa? - Se, miten hienoa on saada monta kertaa suurempi ja painavampi eläin liikkumaan kuten itse tahtoo, tuntee ratsastajan ja eläimen luottamuksen ja hevosten kanssa voi tehdä niin paljon kaikkea mukavaa, ettei tähän harrastukseen vaan voi kyllästyä.

Voitko kertoa vinkkejä miten sä pääsit/vois joku muu päästä etenemään ratsastusharrastuksessaan / auttelemaan ja muutenkin, jos on ratsastanut vähän yli vuoden säännöllisesti eikä eikä oo enää mikään 8v? - No kehittymiseenhän ei auta muu kun kova treenaaminen valvovan silmän alla joka osaa opettaa, vaatia ja kehua. Itse olen ratsastanut ratsastuskoulussa viisi vuotta jossa opin perusasiat ja vähän enemmänkin, mutta siirtyessäni Bohemian vuokraajaksi olen oppinut kyllä selvästi enemmän mitä koskaan ratsastuskouluaikanani. Kokenut ja hyväntasoinen hevonen vie eteenpäin.

Voisitko vaihtaa ratsastusta mihinkään? Jos voisit mihin? - En haluaisi vaihtaa harrastustani, olen rakastanut ratsastamista koko elämäni enkä tahdo siitä luopua mistään hinnasta :) Jos jotain muuta haluaisin tämän ohella harrastaa, olisi se freestyletanssi.

Lempi heppakauppa? - Hööksistä löytyy aina jotain kivaa, joten olkoon se lemppari :)

Ootko ikinä mennyt _kuumalla_ nuorella orilla? - En ole koskaan, oreilla kyllä mutta ovat olleet hieman vanhempia miehiä.

Mikä on korkein luokka missä oot kisannut? Entä mikä on ollut kouluratsastuksessa vaativin luokka? - En ole kilpaillut kun 70cm esteillä ja kouluratsastuksessa olisiko helppo B vaativin luokka. En ole koulukisatyyppiä ja estehevosia, joilla voisi hypätä korkeampia, ei ole sattunut kohdalleni. Tietenkin ratsastuskoulussa olisi ollut kapasiteetikkaita hevosia, mutta olin itse silloin sen verran nuori ettei kilpaileminen kiinnostanut.

Pystyisitkö kuvittelemaan itsesi maastoratsastajaksi? - Kyllä, se olis hurjan siistiä :)

Käytätkö usein kannuksia? - En melkein koskaan, sillöin tällöin Bohemialla hypätessä.

Mikä hevonen on sopinut sinulle parhaiten ratsastamistasi hevosista? - Ratsastuskoulussa ollut lempiponini kanssa kuulemma sovittiin loistavasti yhteen ja itselläni oli sama fiilis. Nyt en osaa sanoa mikä olisi kaikista sopivin hevonen mulle, kaikki ovat omalla tavalla niin mukavia :)

Tykkäätkö enemmän tukevista vai sirommista poneista/hevosista? - Mulle kuulemma sopii paremmin sirot hevoset, mutta viimevuosina oon tottunut ratsastamaan vähän tukevimmilla ratsuilla, joten niihin olen pääasiassa tottunut.

Oletko ikinä ohjastanut hevosta kärryiltä? - Olen muutamia kertoja, se on ihan hauskaa ja hyvin erilaista, kun on tottunut ohjastamaan hevosta selästä käsin eikä sen takaa (;

Ratsastuksenlaji, josta haluaisit tietää/tutustua enemmän? - Lännenratsastus, en ymmärrä miten ne hevoset saadaan liikkumaan niin mageesti ja tekemään hurjia liikkeitä kovasta vauhdista!

Voisitko kuvitella omaksi hevoseksesi lämminveristä? - En, ei sillä että lämminverisissä on jotain vikaa, niistäkin voi saada ja saakin hienoja ratsuja, mutta ne eivät vaan ole lainkaan tyyppisiäni.

Oletko ikinä saanut ratsastaa Futuralla? - Olen kerran. Mukava hevonen :)

Vaivaako sinua kisajännitys(jos kisaisit)? - Kyllähän se aina, olen kuitenkin yllättävän tyyni ihminen tällaisissa tilanteissa eikä kisajännitys ole hirveän suuri paitsi juuri ennen lähtöä.

Onko sulla ollut ennen Viksua ja Bohemiaa vuokra- tai hoitohevosta, jos on ollut niin voitko laittaa myös kuvan? - Viksu on ensimmäinen vuokrahevoseni, sen jälkeen vuokrasin muutaman kuukauden erästä Gandi-ponia, mutta se jouduttiin pian lopettamaan ja vähän sen jälkeen löysin Bohemian. Tässä postauksessa yksi kuva Gandista: http://viksujaemmi.blogspot.fi/2011/07/ratsastushistoriani.html

Miten koet teurastuksen? - En ikinä veisi hevostani teuraaksi, vaikka periaatteessa tällöin hevosen ruho ei mene "hukkaan" vaan hyötykäyttöön. Joku teurastamisessa kuitenkin on, että se on ehdoton ei. Ehkä siitä on kerrottu niin paljon kauhukuvia ja oma mielikuvitus myös värittää teurastamisia, vaikka todellisuudessa se ei ole niin karua mitä kaikki väittävät, ainakaan täällä Suomessa, ulkomailla asiat voivat olla toisin.

Oletko ratsastanut koskaan ilman varusteita joskus? Mikä heppa? - Viksulla olen :)

Ootko ratsastanut kangilla? - Kyllä olen

Miksi lopetit Puten vuokrauksen? - Putte on ollut hoitoponini, ei vuokraponi, mutta kasvoin sille liian pitkäksi joten oli lopetettava, ratsastus kävi aivan liian hankalaksi.

Mikä on mielestäsi sahaamista? Tai hyväksytkö kuolaimesta irrottelun hieman isommilla liikkeillä (en tarkoita edestakaisin kiskomista, vaan yhdellä ohjalla hieman voimakkaammin liikkumista)? - Sahaaminen on nopeaa edestakaista käsillä tehtävää liikettä niin että hevonen avaa suutaan vähemmän tai enemmän ja pää heiluu selvästi puolelta toiselle. Isoja kädenliikkeitä ymmärrän silloin jos hevonen lähtee käsistä tai ei kertakaikkiaan kuuntele apuja muutoin, silloin voi mielestäni ottaa runsaammin kiinni ja mahdollisesti sahata pakkotilanteessa. Mieluiten kuitenkin ottaa vain toisen ohjan käteen ja vetää hevosen pään sivulle reippaasti.

Kerro ratsastuvarusteistasi. Minkälaiset chapsit/saappaat, housut jne? - Olen tehnyt erikseen postauksen varusteistani: http://viksujaemmi.blogspot.fi/2012/02/varustepostaus-ratsastusvaatteistani.html

Onko sulla myytäviä ratsastusjuttuja? - Tällä hetkellä ei ole :/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suklaa vai toffee? - Suklaa, se on maailman parasta <3

Ruutu vai raita? - Ruutu

Puma vai adidas? - Puma

Kesä vai talvi? - Kesä

Face vai blogi? - Facebook

Ilta vai aamu? - Ilta

Sun esikuva? - Ei ole ketään esikuvaa, harvoin otan kenestäkään mallia tai vaikutteita.

Lempibiisi? - Tällä hetkellä Cheryl - Call my name , mutta mulla aina vaihtelee lempibiisit aika usein.

Voitko tehdä lisää "kulisseissa" videoita? - Tätä kysytään hirveän usein, ja täytyy valitettavasti vastata että en tiedä tuleeko uusia kulisseissa-videoita enää, emme nimittäin kuvaa juurikaan mitään "ylimääräistä" enää.

Ootko absolutisti? - En ole

Ootko päässyt ripille? (jos niin laita sun rippikuva tänne!:) - Olen päässyt vuonna 2009, ja en laita rippikuvaa tänne koska en pidä siitä yhtään!

Oletko koskaan ollut ihastunut samalla toiseen ja olet seurustellut jonkun toisen kanssa samanaikaisesti? - En ole, uskollisuutta poikaystävää/tyttöystävää kohtaan täytyy olla

Onko Kaktu superkiva? - En tiedä miksi tämän kysymyksen julkaisin, mutta mikäli joku nyt kovasti haluaa tietää niin mukava ja pirteä ihminen hän on jonka seurassa viihtyy mutta "superkiva" on väärä sana kuvaamaan sitä :)

Tärkeintä elämässä? - Yrittää elää jokainen päivä täysillä, täytyy olla jotain mitä vanhana kiikkutuolissa muistelee ;) Lisäksi jokaisen olisi hyvä saavuttaa elämässään jotakin, saada työpaikka ja pärjätä.

Pidätkö ulkonäöstäsi asteikolla 4 5 6 7 8 9 10? - 8-9

Onko blogi mielestäsi kiva, tosi surkee, kohtalainen vai maailman parhain? - Kyllä pidän tätä ihan kivana, pyrin pitämään hyväntuulisen fiiliksen täällä ja jota on kiva kirjoittaa sekä omaksi että lukijoiden iloksi :)

Musiikkimakusi? - Kuuntelen kaikkia musiikkilajeja laidasta laitaan, esimerkiksi Bullet for my Valentinesta Nicki Minajiin ja Juha Tapioon.

Lempitavara? - Järjestelmäkamera , toinen yhtä tärkeä melkein tietokone, ilman niitä en pärjäisi!

Parhaimmat ja huonoimmat puolet ulkonäössäsi? Entä luonteessasi? - Pidän hiuksistani ja silmistäni, en pidä sivuprofiilistani ja yläselästäni (kyllä, niin oudolta kun kuullostaakin!). Luonteessa pidän iloisuudestani ja optimistisesta ajattelutavasta, en pidä siitä että mielialani saattavat vaihdella usein, esimerkiksi jos olisi tarkoitus lähteä johonkin, saattaa olla että hetken päästä en haluakkaan tai jaksa lähteä, mutta loppujenlopuksi kaduttaa ja lähdenkin. Tällä tavoin olen onnistunut sotkemaan usein useiden aikatauluja ;D
  
Tutustutko helposti uusiin ihmisiin? - Kyllä tutustun, mutta liiallinen tutustuminen saattaa rupeaa ahdistamaan, koska pidän mielummin siitä että on vain muutama hyvä ystävä kun useampia ei niin hyviä ystäviä.

Oletko enemmän puhelias vai hiljainen? - Riippuu täysin tilanteesta, niinkun ihmisillä yleensä. En ole äänekkäämmästä päästä todellakaan mutten myöskään hiljainen, puhun kun on tarve tai haluan ottaa kantaa asioihin. Tosin läheisten kaverien kanssa puhun paljon :)

Voisitko lähteä ilman meikkiä mihinkään? - En täysin ilman mitään, peitevoidetta täytyy olla, muuten en ole niin itsevarma.

Missä kaupungissa käyt yleensä shoppailemassa? - Järvenpäässä ja Helsingissä

Mitkä on sun lempivaatteet? - Pillifarkuissa ja huppareissa ja yleisesti lämpimissä yläosissa tykkään kulkea syksyisin ja talvisin, kesällä käytän usein minishortseja ja perustoppeja, mieluiten pirteitä värejä.

Tykkäätkö minkälaisista leffoista? - Komedioista ja romanttisista elokuvista

Voisitko kuvitella muuttavasi ulkomaille? - Voisin lähteä vaikka muutamaksi kuukaudeksi ulkomaille, mutten haluaisi asua koko elämääni ulkomailla.

Voitko tehdä mydayn videolle ilman musiikkia ja niin että selität? - En halua valitettavasti tuoda elämääni liikaa esille blogiin, lisäksi tämä on hevosblogi joten kirjoitan tänne vain hevosasioita enkä muusta elämästäni. Lifestyleblogia en aio perustaa.

Teetkö bannereita? Voitko tehdä mulle? - En tee videoita, bannereita, ulkoasuja tai mitään muutakaan kenellekkään, sillä siihen mulla ei ole tarpeeksi intoa ja aikaa.

Mielestäsi onnistuneimmat kuvat mitkä olet ottanut? - Tässä (<- klikkaa) postauksessa esimerkiksi lempikuviani :)

Lempi huvipuistolaite? - Vuoristorata, Linnanmäen linnunrata ja mustekala

Mitä teet kavereittesi kanssa? - Mitä kaikkea sitä koskaan keksiikään, käydään kaupungilla, syömässä, pidetään leffailtoja, leivotaan, jutellaan ja hengataan muiden ihmisten kanssa.

Tuntuuko joskus että jonkun muunlainen kuin heppaelämä olisi mukavampaa? - Tämänhetkinen elämä on juuri sitä, mitä haluan elää; sopivasti hevosia ja sopivasti kavereita :)

Kuinka ekologinen olet? - Hmm, tätä en olekaan hirveästi miettinyt. Pyrin aina laittamaan roskat roskikseen ja olemaan roskaamatta luontoa, sekä sammutan valot huoneista kun en niitä käytä. Julkista liikennettä voisin suosia enemmän.

Oletko ollut koulussa (yläaste) rauhallinen vai enempi äänekäs? - Olin yläasteen hyvin rauhallinen, paitsi ainahan niitä riehumispäivä on jokaisella!

Oletko koskaan saanut jälki-istuntoa? - Olen, kerran ala-asteella!

Oletko tykännyt koululiikunnasta? - Yläasteella en pitänyt, mutta ala-asteella ja ammattikoulussa liikuntatunnit olivat kivoja.

Oletko ollut hyvä koulussa? - Olen sitä keskitasoa, en erityisen hyvä mutten kovin huonokaan, keskiarvo pyöri 8,0 paikkeilla, välillä mentiin yli ja välillä hieman ali.

Tallikaverit vai koulukaverit? - En halua erotella kavereitani näin, molemmat ovat yhtä tärkeitä.

Tunnetko itsesi julkkikseksi? Tai onko joku tuntematon koskaan tunnistanut sinua esim. kaupungissa tai jotain? - En tunne itseäsi julkkikseksi, vaikka monet tulevatkin aika hyvin esille blogiensa kautta. Se, että mulla on sekä youtubessa että blogissa paljon seuraajia ei tee musta sen kummempaa julkkista :) On ihmiset katsoneet kaupungilla ja ratsastuskisoissa pitkään ja jotkut uskaltaneet tulla juttelemaan.

Mikä on sun elämäsi määränpää? - Haluan päästä elokuva-alalle töihin, jonka avulla voisin elättää itseni hyvin niin että rahaa jää myös vapaa-ajalle, perhe olisi kiva joka sisältäisi 1-2 lasta ja koiran. Mahdollisesti myös hevonen jos aika ja raha riittävät, muutoin haluaisin vuokrahevosia, hevosista en nimittäin aio koskaan luopua!

Oliko sun helppo valita että jatkat peruskoulun jälkeen media-alalle, vai jouduitko paljoa miettimään? - Oli, sillä olen ollut aina kiinnostunut valokuvauksesta, videokuvaamisesta ja editoinnista sekä siitä miten kaikki lehdet tehdään ja painetaan.

Fanitatko One Directonia? - En fanita enkä kuuntele sen kappaleita muutoin kun jos radiossa soi.

Mikä puhelin sulla on nyt ja ootko tykänny? - Samsung Galaxy Gio, olen tykännyt ja paljon, tosin akku loppuu mielestäni liian nopeasti, vaikkei sitä hirveästi käyttäisikään.

Kuinka monta henkilöä tykkää fb-profiilikuvastasi? - 14 henkilöä

Montako kaveria sinulla on Facebookissa? - Tällä hetkellä 219, pyrin pitämään kaverimäärän 200 paikkeilla, ja olen aika tarkka ketä hyväksyn kaveriksi. Teiltä lukijoiltakin tulee valtavasti kaveripyyntöjä, mutta en valitettavasti niitä hyväksy koska en tunne teitä.

Minkä kokoinen jalka sinulla on? - Riippuu kengästä, yleensä 39-40, välillä myös 38 menee

Millainen ihotyyppisi on? - Aika normaali, ei rasvoitu kovin helposti eikä finnejä juurikaan ole

Mitä koulua/kouluja olet käynyt? - Vanhankylän koulussa olin ala-asteen, Jokelan yläasteella ja Järvenpään ammattiopistossa

Pelottavin asia minkä oot joutunut kokemaan? - Jokelan ampuminen ja varmaan nämä leukaleikkaukset

Onko blogin kirjoittaminen ikinä tylsää ja aattelet että sä haluat pitää tauon tai oot pakottanut itsesi kirjoittamaan jotain? - Kyllähän se on välillä vaikea saada tekstiä aikaan ja joskus joudun pakottamaan itseni kirjoittamaan, mutta tylsää hommaa tämä ei ole, päinvastoin :)

Voitko tehdä kynsitutoja? - En usko että teen, sillä tämä edelleenkin on hevosblogi, ja se yksi ulkonäköpostaus oli erikoispostaus, siksi sen tein :)


31 kommenttia:

 1. Herrajestas ! oliks siel jokelan ampumavälikohtauksessa ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mää oli just tulos kysyy samaa?!

   Poista
  2. ohhoh :o Tiesitkö/tunsikko sen tyypin, joka ampu siä?..

   Poista
  3. Hui vähänkö pelottavaa! Sellasta ei kenenkään pitäs saada kokea! :(

   Poista
  4. Anonyymi1: En tuntenut
   Anonyymi2: Niin, ei tietenkään!

   Poista
  5. Näitkö sä sen ampujan??:0000 entäs niitä kuolleita?):

   Poista
 2. en tienny että oot jokelasta, en tiiä miks oon kokoajan kuvitellu että asut jossain vantaan ja tuusulan rajalla siellä firan monttujen lähellä, jos tiedät mitä tarkoitan :D jumboon päin kun mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja hei kun käyt viksun kaa noilla kuopilla, niin onko ne jotka on siellä chevallinin lähellä jäniksenlinnassa? :) ite käyn niillä, tosi hyvät!

   Poista
  2. En asu Jokelassa vaan Jäniksenlinnassa, joka on kylläkin noin kymmenen kilometrin päässä Jokelasta :) En asu siis lähelläkään Jumboa :)

   Joo ovat samoja kuoppia missä Chevalinnin ihmiset käyvät ratsastamassa.

   Poista
 3. hei ootko eronnut poikaystäväs kaa? :o vitsi, olitte niin sulosia :(

  VastaaPoista
 4. Oon melkeen varma että mäkin oon nähnyt sen leffan missä tyttö sairasti leukemiaa! Oliko siinä niin, että se poika toteutti sen tytön toiveita (esim. tyttö toivoi, että voisi olla kahdessa paikassa yhtä aikaa ja poika laittoi sen seisomaan kahden kaupungin/osavaltion tms. rajalle tai jotain)? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri se! Nyt muistan elokuvan nimen: A Walk to remember :)

   Poista
 5. Hui, oot ollu Jatilassa leirillä ! :D Ite oon käyny siel vuodest 2006 lähtien leireillä ja nyt tosin käyn vaan tunneilla.

  VastaaPoista
 6. Oliksä siel koulussa ku oli se kouluampuminen? :o
  Mut tää oli tosi kiva, kun olit laittanut kuvia ja erotellu näit kysymyksiä eri kategorioihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olin ja jep, ajattelin että näin helpompi lukea kun voi lukea vaikka vaan sen aihealueen kysymykset mitkä kiinnostivat :)

   Poista
 7. etsä oo ollu myös messilässä leirillä vuonna 2010? (;

  VastaaPoista
 8. tää oli just hyvä!
  toi oli tosi kiva idea tollee ''erotella'' noi tollee eri alueisii nii oli paljo helpompi ja kivempi lukea (: !

  mistä muuten oot löytänyt/ottanut ton taustan :D ? tosi hieno !

  VastaaPoista
 9. oi tää oli tosi kiva postaus. :) ps. ollaan synnytty samana päivänä!

  VastaaPoista
 10. Kiva tää postaus, mutta voisitko kirjoittaa ne käyttäjät joiden videoista tykkäsit youtubessa? Oon surkee englannissa ja en saanut sitä ekaa käyttäjää selville :)

  VastaaPoista
 11. Tää oli kyllä kiva postaus. Postauksesi ovat muutenkin todella hyviä, koska sinulla on ihana tapa kirjoittaa, pidän siitä paljon. Ja tunnut muutenkin järkevältä tyypiltä, jalat maassa ja näin.

  VastaaPoista
 12. Oot tosi kaunis:) ja sulla on ihanat hiukset:) käy ihmees kurkkaan munki blogi ja liity tukiaks jos kiinnostaa:)http://sekasinoncom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. voitko kertoia jokelan ampumisesta enemmän o;;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kerro, jo sen verran vanha juttukin että turha nostaa uudelleen sitä pinnalle

   Poista
 14. Moikka! Olen ihan ongelmissa blogini ulkoasun kanssa ja olit ensimmäinen henkilö, joka tuli mieleeni kun pohdin mukavaa bloggaajaa, joka varmasti osaisi auttaa :) ELI: miten saan tällaisen "oman" taustakuvan lisättyä blogiini? Tällä hetkellä siinä on siis ihan joku bloggerin oma tausta. Voisitko _kohta kohdalta_ neuvoa? Olisin todella kiitollinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli menet blogin ulkoasun muokkaukseen, ja kun sulle avautuu se muokkaussovellus, mene "taustaväri" -> klikkaat sitä taustakuva-kuvaa ja sieltä pääset valitsemaan eri taustoja tai lataamaan haluamasi taustan.

   Poista