maanantai 26. syyskuuta 2011

vauhdikas viikko!

Heippa kaikille lukijoille :)
Mulla nyt vähän venähti tähän blogiin kirjoittaminen, en voi käsittää mikä vaivaa, mut jostain syystä ei videoiden tekeminen eikä bloggaaminen innosta sitten pätkän vertaa :( Videoita oon yrittänyt väsätä, mut heti kun oon tehnyt pari sekuntia videota, ajattelenkin että "En jaksa, en tee" ja siihen se sitten jääkin. Nytkin tämän blogikirjoituksen tekemiseen jouduin itteni pakottamaan, koska haluan kuitenkin että te lukijat saatte infoa taas tekemisistäni heppojen kanssa ja muutenkin tykkään hirveesti kirjoittaa tänne, mut innostus ei ole ollut nyt mikään 100 % ! No, kaipa se tästä, nyt on vaan joku ihmeellinen ajanjakso meneillään. Onneksi se ei kuitenkaan vaikuta ratsastukseen milläänlailla ;)


Torstaina tuli kaatamalla vettä, niinkun nyt viimeaikoina on tullukkin. Just tän takia vihaan syksyä kun sataa ja tulee pimeää ja ihmisiä masentaa ja kaikkea! Mut on syksyssä paljon hyvääkin, ainakin Viksu on piristynyt paljon ja syksyllä puiden värit on jotain niin upeaa :)
Palataan nyt kuitenkin aiheeseen, eli tallille tultua siivosin tavalliseen tapaa karsinan ja hain sitten Viksun laitumelta talliin. No, herra olikin sitten aivan erimieltä ja aina kun pääsin lähelle, se lähti päätä viskoen laukkaamaan poispäin kaverinsa Karkin kanssa ja voi että sitä vauhtia mitä molemmat pinkoi! Onneksi mulla oli kamera mukana niin sain vähän videota tuleviin videoihin. Jossain vaiheessa molemmille riitti juoksentelut ja Viksu antoi nätisti kiinni. Kävin vähän kentällä juoksuttamassa ympyrällä, mut eipä siinä hirveesti mitään hyötyä ollut kun olivat jo juosseet laitumella :)

Lauantaina oli aivan mahtava ilma kerrankin ja päätin hyödyntää sen lähtemällä Viksun kanssa maastoon. Oli mukava ja pirteä keli ja Viksukin oli pirtsakka ja oli aivan ihana laukata hiekkakuopilla ja metsäpoluilla :) Tosin, kyllä matkaan mahtui yksi epäonnikin, sillä mentiin Viksun kanssa nurin laukasta, mut onneksi kummallekkaan meille ei sattunut mitään. Oli se kuitenkin kyllä hurjan näköistä kun Viksun pää jäi jotenkin kummasti virkkuukoukun malliin muun kropan alle :( Pääsi se kuitenkin ylös ja hirnahti perään sanoakseen "Kaikki ok!". Oltiin yhteensä 1,5h lenkillä ja mukavaa oli.


Perjantaina hyppäsin Bohemialla ilman satulaa samalla tunnilla, jossa Kaktu ja Futurakin oli :) Voin sanoa, että seuraavana päivänä oli lihakset aivan jumissa! Mulla on uudet ratsastushousut, joissa on puolipaikat eikä ne sen takia ole yhtä pitävät, joten oli erittäin vaikea pysyä varsinkin ravissa siellä kyydissä.. Kerran siis pääsin maistamaan hiekkaa kun tasapaino meni laukka-ravi-siirtymisessä, heh :D Eikun pyllähdyspullia tekemään talliporukalle.. ;)
Hypättiin kolmea eri tehtävää, aluksi tultiin harjoitus 1(eka kuva) muutamaan kertaan, Bohe oli tosi hyvä ja kuuliainen eikä epäröinyt. Sen jälkeen alettiin vaihtamaan suuntaa esteen päällä (harj2), myös tämä sujui mainiosti. Sitten tultiin harjoitus 3, joka oli siis kolmikaarinen, tiet täytyi tehdä tarkasti, mutta Bohemia selvisi niistäkin hienosti :)
Harjoitus 4 oli sitten jo aika haastava, ja mulla varsinkin tuli vähän ongelmia, joko paikat eivät onnistuneet tai laukat eivät vaihtuneet esteen päällä. Kerran mentiin myös ohi kun Bohemialla oli niiin paljon virtaa etten meinannut sitä saada hidastamaan!
Lopuksi vielä hypättiin sarjaa, joka oli pitkällä sivulla. Ekalla kerralla poni kieltäytyi, mut sit sain sen joka kerralla yli ja lopuksi hypättiin metrin pysty, epäröimättä! HIENO PONI <3







Sunnuntaina menin Bohemialla ilman satulaa kevyesti ja sitten lähin Aadan ja Jutan kisahoitajaksi Takkulaan :)
Toivottavasti piditte postauksesta, ja suuuurkiitokset jokaiselle lukijalleni !!

17 kommenttia:

  1. Mistä noi sun ratsastushousut on? Kivannäköset. Onks ne sellasta farkun näköstä vai vaan ihan siniset kun en erota :D

    VastaaPoista
  2. Nea: Hööksistä ostin, ja on sellasta joustavaa farkkukankaan tyyppistä :)

    VastaaPoista
  3. Näin sut takkulassa, olin ite kisaamassa myös, tosin jo ihan aamulla. Eiks aadalla menny aika hyvin, jos katoin oikein niin ainaki kävelit jonkun vierellä jolla oli mitali kaulas ? (tuloksistakin kun vilkasee, nii oli ylivoimasesti eka, siis se joukkue) Saatoit myös nähäkkin mut siin kentällä menossa sil mustal pikkuponilla : )

    Täst postauksesta vielä: tykkään tosi paljon näist sun tavoista kirjottaa postaus. Paljon kuvia ja tekstiä ja yleensä tulee joku videokin sun treeneistä jne jatka samallailla ja hienosti muuten hyppät ilman satulaa : )

    VastaaPoista
  4. Voi vitsi osaat mennä hyvin ilman satluaa esteitä !! Tää postaus oli tosi kiva, sopivasti tekstiä ja kuvia ja kiva videokin. Ainoo et en tykkää tosta fontista, jotenki sekava lukee vaiks teksti muuten on tosi kivaa luettavaa. Sitten kuvat sais olla mun mielesta paljon isompia :) Mut tosi kiva blogi sulla !

    VastaaPoista
  5. Rita: Hmm, nyttei ainakaan muistu mieleen mitään mustaa ponia, mut varmaan näin sut kuitenki "tietämättä" :) Ja Aadalla sekä Jutalla meni molemmilla tosi hyvin, niitten joukkue siis voitti sen mestaruuden :)
    frida: kiitos! Kuvat ei oo noin pieniä, kun klikkaat niitä ne avautuu suuremmiks. Laitan sen takia noin pieneks että näyttää blogi siistimmältä :)

    VastaaPoista
  6. tosi tosi kiva postaus ! onko videolla ku tiput ? jaja ratsastat tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  7. kiva postaus tää! ihanii noi kuvat ja toi video , meette hienosti :)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Ei tullut videolle sitä tippumista :(
    mmoona: kiitoksia :)

    VastaaPoista
  9. mullakin on just tollanen "ei jaksa ei pysty" vaihe menossa :D toivottavasti menis pian ohi... mut ihania kuvia ja tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
  10. Paljo tol tallil on karsinapaikka?

    VastaaPoista
  11. Onks sul hyvä keskiarvo koulussa? :D Tai siis mikä se on/oli peruskoulun päätyttyä?

    VastaaPoista
  12. Oooooot onnekas! oon hirmu kateellinen sulle, nauti siitä että sulla on viksu ja bohemia :) Oon ite ettiny noin 1 ja puol vuotta vuokrista mutta sopivaa ei oo löytyny!

    VastaaPoista
  13. http://tallipihanbilehile.blogspot.com/2011/09/109-tunnustan-lempiblogeja.html

    VastaaPoista
  14. Sonja: jep, toivotaan et menee ohi :) monella muullakin on kuulemma nyt sellanen vaihe :o
    Anonyymi 1: en osaa sanoa yhtään..
    Anonyymi 2: Oon nyt amiksen toisella, mut ysiltä päästyä oli joku 8.2 keskiarvo muistaakseni :D
    Anonyymi 3: Kiitos! Ja kyllä oon onnellinen et oon löytäny noin kivat vuokrahevoset, onnea sulle etsintään, varmasti tärppää jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
  15. ootko sä minävuonna syntynyt ?

    VastaaPoista
  16. Tosi kiva blogi! :) Mukavaa kun on kuvia, videoita ja selitystä just sopivassa suhteessa.

    VastaaPoista
  17. Anonyymi: Oon 1994 vuosimallia :)
    Sara: Kiitoksia!

    VastaaPoista