maanantai 8. elokuuta 2011

huonoja ja hyviä uutisia

Anteeksi taas pieni päivitystauko, en oo päässyt nyt niin ahkerasti ratsastamaan ja niin, joten ei oo ollut hirveästi kirjoteltavaa :/ Näin aluksi mainittakoon että nyt on tullut kivasti kokoon kysymyksiä teiltä lukijoilta, ja ihan tässä pian pääsen toteuttamaan sen kysymysvideopostauksen :)

Kerron nämä huonommat uutiset nyt ensin, eli perjantaina mennessäni tallille tarkoituksena Viksulla ratsastamaan, alkoi se ontumaan ja aika pahasti selkään päästyäni ja hetken ratsastettuani. Ravissa alussa oli tosi hyvä ja normaali, pirteä ja askelsi hyvin, mutta sit yhtäkkiä pam vaan alkoikin ontumaan vasenta takajalkaansa ihan reippaasti :( No, alas selästä, tarkistin jalat ja painelin selkää, muttei aristanut mitään. Aluksi tosin ei meinannut kyseistä takajalkaa nostaa vaan koko jalka hieman 'tärisi' jos näin voi sanoa. Tietoa ei ole vieläkään mistä se on jalan saanut kipeäksi, laitumella se ei ainakaan ole tullut sillä juuri sinä päivänä kun yritin hakea laitumelta niin kirmaili innokkaasti pakoon eikä ontunut yhtään.
Toivotaan tosiaan että on vaan joku lihasjumi, mutta yleensä sellaiset on Viksulla lähtenyt melkein heti. Toivottavasti rakas heppa toipuu pian niin pääsen taas sillä ratsastamaan :( <3
Parempia uutisia sitten Bohemian puolelta :) Sunnuntaina ratsastin ponilla koulua kentällä, oli tosi hyvä ja reipas, kunhan aluksi taas sain sen kunnolla avuille, piti raipalla vähän avittaa kun ei pohkeesta alussa meinannut liikkua niin hyvin. Alkoi kokoajan paranemaan, ravi etenkin oli älyttömän hieno; pitkä ja joustava askel ja pehmeä ja kevyt suusta. Voin sanoa että oli paras ravituntuma tällöin kuin koskaan ennen, joten tuli tosi hyvä fiilis, huomaan selvästi että kokoajan saan ponia ratsastettua paremmin ja paremmin!

Tänään maanantaina oli hyppytreenit, ja ns. kisa/rataharjoitukset. Löysin kivat estekilpailut Jokelasta, jotka ovat nyt ensiviikonloppuna ja ilmoitin heti Aadalle. Luokka, johon olen menossa on 60cm, mutta kyseisellä tallilla on yleensä suhteellisen pienet luokat, eikä tämä luokka sisällä edes sarjaestettä. Niinpä ajattelin että nämä voisivat sopia Bohemialle aika hyvin, ja siispä huomenna ilmoitan itseni sinne! Toivotaan että kaikki menee hyvin eikä poni pääse pelleilemään radalla :)
Tosiaan tänään hypättiin ihan kunnon rataa, uusintoineen kaikkineen. Bohemia oli tosi hyvä, tuli vain yksi ohimeno, muuten hyppäsi taivaallisen hyvin eikä epäröinyt millekään esteelle. Vaikka tehtiin hurjiakin erikoisesteitä, niin poni hyppäsi nekin kuin vanha tekijä. Vauhtia taas riitti, vaikka meillä olikin kimblevickit.
Mulla itsellä taas kädet seilaili miten sattuu ja muutenkin istunta oli jotenkin ihan kummallinen. Kuvista huomasin asian ja lopuksi halusin sitten vielä hypätä pienen radan jossa keskittyisin vain istuntaani. Sitten sujukin jo paremmin, poni oli hieno ja hyvillä mielin sitten kohti lauantain kilpailuja ;) !

 
Alla video radasta, jota hypättiin. Poni oli ihan super ja vauhtia löytyi! Parhaimmat pätkät jätän tulevaan Bohemia-videoon (; Sarjan toiselle esteelle jouduin kannustamaan aika paljon, ettei poni vaan olisi päässyt kieltämään, sillä este oli uusi eikä poni ole koskaan hypännyt sellaista estettä. Siksi runsas kädellä avitus :)

6 kommenttia:

 1. ihana tommonen pinnki tyyli (;

  VastaaPoista
 2. Hienosti näyttää menevän :) Tsemppiä kisoihin, oon varma että ne menee hyvin ja ootte kova vastus kanssakilpailijoille ;)

  VastaaPoista
 3. Jokeralleko ootte menossa? :D

  VastaaPoista
 4. Ihanasti näyttää Bohemia menevän !
  Toivottavasti Viksun jalka paranee.
  Tsemppiä treeneihin ja kisoihin !

  VastaaPoista
 5. amanda: no kyllä, kerrankin oltiin ihan sävysävyyn ;)
  riina: paljon kiitoksia, toivottavasti ollaan kova vastus (; kunhan poni hyppäis esteistä yli niin jes!
  anonyymi: joo, sinneppä sinne (; saa tulla kannustamaan jos asut lähellä!
  naanu: kiitos sulle :)

  VastaaPoista
 6. Juu meitsi o tulos! (;;

  VastaaPoista