keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

valkoinen prinssi

Tänään kipusin ensimmäistä kertaa kaverini hevosen Prinssin selkään. Kyseessä on upea monitoimipolle joka taitaa kouluratsastuksen salat sekä hyppää hyvällä tekniikalla. Luonnekkin on täysi kymppi, maastoon voi lähteä niin rennosti ilman satulaa kuin vauhdikkaammallekin reissulle.


Aloittelin heti kevyessä ravissa saamaan rehellisesti eteen kuitenkin hyvällä tuntumalla. Tokaisin jo parin askeleen jälkeen että kylläpä tuntuu erilaiselta miltä näyttää maastakäsin! Prinssi ei antanut mitään ilmaiseksi, kokoajan tuli ylläpitää hyvää rytmiä.
Ravi ei kuitenkaan ollut parasta alkutunnista joten vinkin saatuani siirryin laukkaamaan ja pyysin kunnolla eteen. Pian etuosa keveni ja rentoutui, vitsi että oli ihana istua kyydissä! Prinssillä on tosi laadukas ja tasainen laukka kun se pyörii hyvin.

Laukkojen jälkeen mulle iski yhtäkkiä todella heikko olo ja henki kulki raskaasti eikä tasaantunut millään. Kävelin hetken ja luultuani olon menneen aloin työstämään ravia, mutten jaksanut enää vaatia tarpeeksi. Pari hyvää pätkää sain mutta muuten Prinssi jäi paljolti pohkeen taakse. Käyntitaukoilin toisen perään mutta heikotus senkun jatkui joten ravailin ruunan loppuun, annoin ratsun omistajalleen ja menin kentän laidalle makaamaan x) Siinä sitten makasin jalat taivasta kohti ja odottelin helpotusta.

Harmitti paljon, sillä olisi ollut mukava vielä saada ravia työstettyä paremmaksi. Uusien hevosten kanssa en koskaan ensimmäisellä kerralla uskalla vaatia tarpeeksi ja jään vähän matkustamaan, siksi en saanut Prinssistäkään ravia niin paljon irti kun olisin halunnut. Oli kuitenkin kiva kokeilla uutta hevosta ja toivottavasti pääsen tämän mainion ratsun kyytiin joskus uudelleenkin :)










Prinssin mielipide tunnista ;)

Reilun tunnin päästä kipusin vielä Teemun selkään ilman satulaa ja kävimme Adan sekä Vilman kanssa kävelemässä pellolla ja tiellä. Mentiin sen jälkeen hetkeksi kentälle hölkkäämään ja Teemu yllätti positiivisesti! Pitkään aikaan se ei ole tuntunut niin hyvältä ja yhteistyönhaluiselta (kop kop), toivotaan että heppa alkaa vihdoin "parantua" :)

heppaselfie!



Illalla kävimme vielä Chicosissa syömässä hamppari- ja kana-ateriat, kyllä viimeistään silloin olo helpotti ;)


Loppuviikosta postauksia ei ole tulossa, sillä lähdemme tyttöjen kanssa jälleen Naantaliin viikonlopun viettoon, tällä kertaa myös vähän festarimeiningeissä, sillä perjantaina käydään reivaamassa Ruisrockissa! Haluaisitteko taas jonkinlaista videopostausta jos sellaista jaksamme tehdä vai alkaako jo riittämään.. :'D

26 kommenttia:

  1. Videopostaus ehdottomasti! Teidän yhteisiä videopostauksia kun on niin ihana katsoa:)

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja vitsi näyttää mahtavalle hepalle tuo Prinssi! :o Tosi upeesti menitte :) Ja mä ainakin haluaisin ehdottomasti videopostausta sieltä Naantalista, ne on ollu tosi kivoja!

    VastaaPoista
  3. Hienon näköinen heppa ja ihanan punaiset varusteet teillä!:) ja ois tosi kiva jos jaksatte kuvata videopostauksen!sun videoita jaksaa kattoo vaikka kuinka paljon :)

    VastaaPoista
  4. Ehottomasti videopostausta!!!!!!!! :)

    VastaaPoista
  5. Ehdottomasti videopostausta! ihana Prinssi :)

    VastaaPoista
  6. ehdottomasti videopostausta! :-)

    VastaaPoista
  7. videopostaus ehdottomasti

    VastaaPoista
  8. WOW miten magee heppa!! Ja todellakin videopostausta :)

    VastaaPoista
  9. Ootko leikannut hiuksiasi?

    VastaaPoista
  10. Tee videopostaus!Kivoja kuvia:)

    VastaaPoista
  11. Ehdottomasti videopostaus!! :)

    VastaaPoista
  12. videopostaus!!!!!!!

    VastaaPoista
  13. Video postaus on pakollinen >:D
    T. Häst Flicka <3

    VastaaPoista
  14. Punainen ratsukko <3 :)

    VastaaPoista
  15. Uudet hevoset on kyllä aina hieman haastavia. Itse oon päässyt nyt ratsastamaan gp-tasoista kouluhevosta. Oi että kaikki tuntuu niin helpolta sen kanssa :)
    Ja minäkin olen sitä mieltä että tehkää videopostaus!

    VastaaPoista
  16. Upea tuo Prinssi ja punainen sopii sille hyvin! (: Hienoja kuvia (:

    VastaaPoista
  17. JOO VIDEOPOSTAUS! Nauran niille aina ihan kippurassa, kun ootte niin hauskoja ja PARHAITA! :D

    VastaaPoista
  18. tosi nätti hevonen tuo prinssi ja videopostaus sieltä naantalista olis kyllä tosi kiva :)!

    VastaaPoista
  19. Hieno hevonen ja ihanasti mätsää kamat yhteen, vau! ;)

    VastaaPoista
  20. Tuli vaan mieleen että ridaatko enää dimmalla ja kuin korkea se on♥
    Ihana prinssi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ratsasta enää Dimmalla, se muutti pois. Dimma oli noin 145cm :)

      Poista
  21. taas sulla menee heppa kuolaimen alla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo niin virkkuukoukussa että ihan sattuu :)

      Poista