sunnuntai 26. elokuuta 2012

videopostaus kaktun kanssa

Tässäpä teille toivomaanne videopostausta/yhteistä videopostausta Kaktun kanssa :) Valitettavasti videon rendaamisessa oli ongelmia joten jouduin lataamaan videon kahdessa osassa jolloin video pätkäsee kurjasti kesken, mutta pääasia että sain edes molemmat videot tähän. Naurakaa videolle jos naurattaa, huumoria täytyy olla näitä meidän videopostauksia katsellessa ;)


Tässä vielä muutamia kuvia kyseisestä estetunnista, poni oli erittäin mukava ja yhteistyönhaluinen kuten videolla mainitsin. Kiitos Santralle kuvista!


37 kommenttia:

 1. Ei herranjumala, hajosin :DDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laulat aivan täydellisesti pomppufiiliksen. ettet sinä vain olisi itse se munamies? :) sustahan voisi tulla myäs artisti :D

   Poista
  2. Totta, Kaktu on ihan mestari imitoimaan munamiestä! Itse en osaa taas yhtään (;

   Poista
  3. Hah, mä voisin olla munanainen :D Mutta ehkä pysyn vain itsenäni ;)

   Poista
 2. Ihan paras tuo video

  VastaaPoista
 3. Musta toi video oli suht. tylsä. Tai esteosuudet oli kyllä hyviä ja kaktun hauska (mutta usein kuultu) pomppufiilistelykin. Teidän "sketsit" olivat vaan jotenkin liian väkinäisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia ei voi aina miellyttää, ja sketsit (jos niitä nyt niiksi voi sanoa) olivat nyt vaan ihan päästä repäistyjä eikä niissä ole päätä eikä häntää ;)

   Poista
 4. ihan kiva postaus. joku saattoi ymmärtää tuon vähän väärin, kaktu ei lähde, vaan futura vain muuttaa toiselle tallille. ja tekstitys olisi ollut kiva, ei välillä kuulunut kunnolllla ja kuvaajan tirskuminen oli ärsyttävää ja hieman häiritsevääkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samallahan itsekin lähden sinne toiselle tallille, kun Futura muuttaa :) Mutta toki voin aina mennä moikkaamaan vanhojakin kavereita, tosin olen sen verran kiireinen, etten varmaan ihan jatkuvasti tulen sitä tekemään.

   Poista
  2. Jep, tuuli oli välillä aika kova jolloin meidän äänet hukkuivat sekaan :/ Kuvaajan naurulle ei nyt voinut mitään, muuten olisi joutunut poistamaan kyseisistä kohdista äänet jolloin meidän äänet eivät olisi kuuluneet :)

   Poista
  3. Miten mun mielestä se oli vaan hauskaa, että kuvaajankin nauru sieltä kuului? :D

   Poista
 5. niin minkäs ikäisiä olittekaan ??!?! sori nyt vaan mutta tää oli ihan sika nolo ? siis wtf yli kakskymppinen ja konttailee jossain maassa ja leikkii vammaista ? Kehitysvaimmaisia ei pitäisi pilkata näin.
  sketsit oli huonoja, kummallakaan ei mennyt estetunti hirveen hyvin , puhutte joissain kohissa liian hiljaa ymss...

  EI LISÄÄ TÄLLÄSIÄ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tässä vammaisia pilkata, vaan ihan itseämme ;) On hyvä taito osata heittäytyä ja nauraa itselleen. Nuo eivät olleet mitään sketsejä, vaan ihan hetken mielijohteesta tehtyjä juttuja, joissa ei ollut mitään ideaa. Kunhan vaan pidettiin hauskaa :)

   Poista
  2. Kaktu tässä kertoikin, on hyvä osata heittäytyä ja viihdyttää itseään vaikka sitten konttaamalla maassa jos niin haluaa tehdä ;)
   Estetunti meni itseasiassa aika hyvinkin, ota huomioon että kaikkia hyppyjä emme ottaneet videolle, tässä nyt on vain alkuhypyistä pääosin videota jolloin ainakin mun osalta askeleet eivät täysin natsanneet. Älähän siis kyseenalaista kaikkea :)

   Poista
  3. ja mitkähän ihmeen sketsit? :D videossa ei yhtäkään sketsiä vaan mielestäni inside huumoria ystävä hyvä, relax! :'D

   Poista
  4. ja sinä anonyymi voit tietää heidän puolesta miten estetunti meni parista videopätkästä? jotain rajaa...:DDDD

   Poista
 6. hahhahhaa, ihan mahtava tuo video! äänet vaan vähän meni välillä sekaisin. Mutta eipä sillä niin väliä :D Ootte molemmat tosi hyviä ratsataan. :)

  VastaaPoista
 7. Pitääkö kaktun päteä täällä Emminkin blogissa? Hoida sinä oma blogisi ja emmi omansa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kommenteissa puhutaan myös minusta, niin miksi ihmeessä en saisi vastata niihin? Eipähän ainakaan Emmin tarvitse miettiä, mitä hän vastaa minua koskevaan kommenttiin, kun meillä on molemmilla ollut muutenkin blogeissamme se linja, ettei vastata muita ihmisiä koskeviin kysymyksiin.

   Poista
  2. jospa sinä anonyymi pätisit jossain muualla kuin täällä.

   Poista
 8. Mahtava!! Tää on niin hyvä ettei kaikista aikuisista tuu sellasii "oon asiallinen" tyyppejä..
  Ei oo mitää järkee jos emmi ja kaktu saa välillä tehä yhteistyötä!!
  TÄÄ OLI NIIN HUIPPU ETTÄ KUULE VALITTAJAT KUUSEEN!!!!!

  VastaaPoista
 9. Taisin olla ainoa tähän mennessä anonyymeistä joka kommentoi jotain positiivista..lukuunottamatta alussa olevaa kommenttia!,:( on kyllä harmi ku näillä ihmisillä on niin vähän järkee et ku joku on keksiny jotain hauskaa blogiinsa nii siihen tulee heti kaikki päsmäröimään jneeejne ei pakko kattoo jos pitää olla koko ajan "ei kiinnosta" ilmeellä ja ajaksella TSEMPPII MOLEMILLE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ainahan näitä pätijöitä täältä nettimaailmasta löytyy, ei niistä kannata välittää :) Kiitos!

   Poista
 10. myötähäpeä joitain anonyymejä kohtaan... Jos ei ole positiivista sanottavaa, älä sano mitään. Selvä juttu eikö? Kritiikki on tietysti eriasia, mutta ei tarvitse tulla haukkumaan lyttyyn.

  Minä tykkäsin tästä videopostauksesta :) Ääni kuului välillä aika hiljaa että tekstitykset ois ollu kivat (: Muuten oli hauska ja tykkäsin! :DD

  VastaaPoista
 11. Löysin tän blogin vasta nyt ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä ! Oikeesti ihan mahtavaa (: tykkäsin paljon ja kivoja juttuja + laadukkaita kuvia ja tietty noi videot nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan lukemaan, kiva kuulla että blogi on miellyttänyt :) !

   Poista
 12. Mä ainakin itse tykkäsin tästä postauksesta! :) Ihanaa, että vanhemmatkin osaa heittäytyä ja tässä oli ihana fiilis mukana! :)

  VastaaPoista
 13. Voi jestas repesin noille videoille!(;

  VastaaPoista
 14. Teil löytyy kyl huumorii ja osaate nauraa itsellekki ;) noi valittajat vois kyl mennä jonnekkin muuan kun aina kuyritätte kakun kanssa viihdyttää meitä muullakin kuin normi postauksela nii kaikki tärisee siitä :(
  mun mielestä tää oli ihan super vastaus : D

  VastaaPoista
 15. ää vitsi mäki haluun meille tuollasen kuvaajan joka osaa ottaa noin hyvii kuvia :o

  VastaaPoista
 16. mun naamalihakset koki kovia tätä katsoessa, KIITOS PALJON PIRITYKSESTÄ!! näitä voisi olla niiin paljon useamminkin, mutta ymmärrän, että aikaa ei ole sellaiseen, mutta onneksi näitä tulee aina silloin tällöin edes! ;)

  VastaaPoista
 17. Voitko tehä sit lisää tälläsii jos kaktu tulee esim teille?:D Näit on vaa nii kivaa kattoo, teetkö lisäää videopostauksii esim sun ja bohemian päivästä? :D
  MÄ TYKKÄSIN <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin tulossa enää Kaktun kanssa yhteisiä videopostauksia, sillä emme enää näe usein. Kyllä joskus taas tulossa videopostauksia bohemiankin päivästä :)

   Poista