perjantai 13. huhtikuuta 2012

+800 lukijaa, kiitos!

Ensiksi haluan kiittää yli 800 lukijaani suuresti, olette mahtavia! Emmi, Bohemia ja Viksu kiittävät <3 
Nyt on lomilta palailtu ja arki jatkuu. Tosin, onhan tässä jo oltu kolme päivää taas arjessa, mutta kuitenkin (; Loma meni omalta osaltani mukavasti maalla rentoutuen. Kävin jopa hiihtämässä ensimmäistä kertaa moneen vuoteen, Savossa kun oli vielä noin metrin verran lunta! Oli ihana palata keväiseen Etelä-Suomeen, meilläkin kun kentätkin on alkaneet jo sulamaan aika hyvään vauhtiin. Innolla odotan, kun pääsee taas hevosten kanssa kunnolla treenaamaan.
Monet ovat jo päässeet käymään kaikenlaisissa kilpailuissa, tuntuu että Youtube on tällä hetkellä täynnä vain kilpailusuorituksia! Tulee kurja olo, sillä tiedän etten pääse kesään mennessä kilpailemaan mihinkään. Hurjasti olisi nyt juuri mulle ja Bohemialle sopivia esteluokkia, mutta minkäs teet kun ei pääse. Uusimmat lukijat saattavat nyt ihmetellä mistä on kyse, eli siis olen ratsastuskiellossa leukaleikkaukseni takia. Saan kyllä ratsastaa, mutten hypätä. Tähänkin syynä on pääasiassa se, että hyppäämisessä on tippuminen paljon suurempana todennäköisyytenä (varsinkin Bohemian kanssa) ja leuka kun ei saa tärähtää mihinkään. Puomeja ja pieniä kavaletteja olen kyllä ajatellut tässä kevään edetessä mennä, kun niissä Bohemiakin on jo sen verran "luotettava".

Loman takia en ole nyt käynyt ratsastamassa, mutta sunnuntaina olisi taas tarkoitus ratsastaa Bohemia. Toivotaan, että kenttä on hyvässä kunnossa silloin, niin saatte jotain muutakin materiaalia kun vain maastoilua ;)

Ja näin lopuksi, ettei postaus jää ihan laimeaksi, olen tehnyt vihdoin ja viimein uuden videon Youtubeen. Parin kuukauden mittaiselta tauolta on nyt palailtu ja olen saanut itseäni niskasta kiinni. En tiedä mikä editoinnissa nykyään tökkii, mutta en tee sitä enää _niin_ mielellään kun joskus. Luulen, että inspiksenpuutokseen vaikuttaa tieto, etten saisi oikeasti "kunnolla" ratsastaa ja etten pääse hyppäämäänkään Bohemialla kun vasta kesällä. 17.päivä tulee vuosi täyteen Bohemian kanssa, joten tässä on kehitteillä yksivuotisvideo meidän kunniaksi :) Katsotaan milloin sekin ennättää valmiiksi!

Toivottavasti video miellyttää, luulen kuitenkin että moni ei tykkää videosta sillä se on täysi sekasorto :D Kommentoithan kuitenkin!



P.S Vastaa gallupiin vasemmassa yläreunassa !!!
(jos vastaat "joku muu, mikä?" tarkoituksena olisi siis kirjoittaa että mistä kautta olet blogini löytänyt :))

23 kommenttia:

  1. Vuhuu uutta postausta ja videota onkin ootettu ;)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Hieno video! ;) Ja vihdoin postausta :D Ja ratsastatko viksua lauantaisin ? :D ja vielä yksi kysymys onko viksulla siniset suitset ? Tuossa sivukuvassa vasemmalla jossa olette pellolla nii näyttää ? C: Ja viiiimeinen minkä rotusia koirasi ovat ? Pahoittelen jos noita on jo joskus kysytty..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tällä hetkellä en ratsasta Viksulla juuri ollenkaan, mutta vielä hieman ilmojen lämmetessä ja kentän sulaessa rupean taas silläkin käymään normaalisti. Viksulla ei ole sinisiä suitsia, kuva vääristää. Sulo ja Piki ovat lhasa apso-rotuisia koiria :)

      Poista
  4. Kaktun blogin ja youtuben kautta löysin. Tai eka youtubessa katoin jotain sun videoita ja sit sattualta löysin Kaktun blogiin osotteen ja sieltä kautta löysin tänne ja huomasin et oot se sama joka tekee videoita tubeen :D

    VastaaPoista
  5. Mä tykkäsin sun videosta siitä: Viksu fix it. tai se niin voisikko tehä sen tyylisen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tulossa Viksusta sen tyylisiä videoita jatkossa :)

      Poista
  6. Miten sä sait Pinnacle studiolla muokatut videot tubeen, kun ite kun oon pistämässä niin tube ei niitä hyväksy .__.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se varmaan riippuu tiedostomuodosta, jolla videot tallennat. Kannattaa ladata DivX -muodolla tai .avi -muodolla niin varmasti pitäis ladata:) jos ei lataa, en valitettavasti tiedä mistä syy johtuu :/

      Poista
  7. milloin saat taas alkaa kisaamaan ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti vasta syksyllä pääsen kilpailuihin, kesällä olen saanut luvan ratsastaa ja hypätä, mutta kävikin ilmi että mulle silloin juuret tonne ikeniin, niin en tiedä miten se taas sitten verottaa tota ratsastusta :/

      Poista
  8. oon oottanu jo postausta! juu elikkä blogin oon löytäny ht.netistä (paskapalsoilta) joskus ja tuossa reilu puolivuotta taakkepäin kaverin kans tää uudellee löydettii ja nyt oon lukijaks jääny :)

    VastaaPoista
  9. Hienohan tuo video on! :D Osaat tehdä niistä sellasia hienoja vaikka ne oliskin sekasortoja.

    VastaaPoista
  10. Kaktun blogin kautta löysin tän sun :)

    VastaaPoista
  11. Toi video on just huippu, ite tykkään! :)

    VastaaPoista
  12. Tuo video oli minunkin mielestäni upea! Tuollainen räväkkä ja juuri kiva :)

    VastaaPoista
  13. tossa sun bannerissa, onko se tausta läpinäkyvä vai miten? (:

    VastaaPoista
  14. tää sun ulkoasu on aivan ihana! varsinki toi banneri :) en tajua miksen oo kommentoinu aikasemmin mut parempi myöhään ku ei millonkaa (; ja mullaki on vähän noitten videoiden kans inspiskatkosta, mutta jospa se tästä, jos alkais vaan tekemään ja löytäis jonku kivan musiikin :)

    VastaaPoista