torstai 8. maaliskuuta 2012

kuinka huolehdin ulkonäöstäni?

Noniin, viimein mulla on aikaa vaan istua koneella ja päästä kirjoittamaan tätä erikoistoivepostausta!
Aivan ensimmäiseksi sanon tässä vaiheessa kaikille, että tämä tulee olemaan ainoa ulkonäköäni/itseäni sen tarkemmin koskeva postaus. Kyseessä on siis vain erikoispostaus, eikä tästä ole tulossa minkäännäköinen lifestyle-blogin tyylinen heppablogin ohella :)

Toivoitte siis postausta siitä, kuinka huolehdin omasta ulkonäöstäni, eli lähinnä kasvoista ja hiuksistani. Lisäksi postaus tulee sisältämään kynsitutoriaalin, josta pyrin tekemään helpon ja yksinkertaisen, mutta silti kauniin. Ja kuten tiedätte, en ole kynsistylisti, vaan ihan harrastelija, joten älkää haukkuko ihan maanrakoon !
En henk.koht. syistä valitettavasti tee meikkipostausta, muutoin postauksessa ei ole muutoksia :) Toivon kuitenkin, että pidätte tästä postauksesta ja kommentti olisi kiva!

Yleisesti / meikkaus

Olen yleisesti hyvin tarkka ulkonäöstäni, enkä voi vain lähteä ulos ihan minkänäköisenä tahansa. Vaikka monet kehuvat minun olevan kaunis, nätti ja malliainesta, ei itsetuntoni ole mikään hirveän korkea ja välillä ennen kouluunmenoa meinaa tulla fiilis etten halua lähteä kouluun, mikäli en ole omasta mielestäni nätin näköinen peilistä katsoessa. Kyllä, kuullostaa oudolta, mutta saatan usein myöhästyä (ja usein myöhästynkin) koulusta vain sen takia, että peilaan itseäni peilin edessä niin pitkään, että saan yhden hyvän "ilmeen", joka rohkaisee lähtemään kouluun!
En koskaan lähde ulos ilman minkäännäköistä meikkiä, aina on oltava edes peitevoidetta jossain. Muutoin häpeilen kulkea ja yritän peittää kasvojani tai välttää katsekontaktia muihin ihmisiin. Tavallisesti laitan peitevoidetta ja meikkivoidetta kevyesti ja ripsiväriä tuomaan silmiin vähän korostusta (tämä siis esimerkiksi tallille mentäessä). Kouluun laitan myös peitevoidetta ja meikkivoidetta, sekä ripsiväriä ja usein vähän kajalia joka tekee silmistä ihanan intensiiviset.


Meikkipohjaan käyttämäni tuotteet

Silmiin käyttämäni perustuotteet
Vaatetus

En seuraa juurikaan muotia, vaan puen aina päälleni vaatteita, jotka omasta mielestäni tuntuvat ja näyttävät hyvältä. Usein siis pukeudun kouluunkin vain huppariin ja farkkuihin, sillä rakastan huppareita, niissä olo on aina rento ja ne tuntuvat mukavalta päällä. Välillä saan kuulla, että miksi peittelen hyvää vartaloani "epätrendikkäillä" vaatteilla. En vain välitä pukeutua, etenkään talvisin, pelkkiin toppeihin ja laittaa runsaasti koruja sekä pukea jotain boleroa päälle.
Kaikennäköisiin juhliin kuitenkin rakastan pukeutua ja laittautua oikein kunnolla. Harmikseni mulla ei ole mitään ihania juhlavaatteita, tälläkin hetkellä ainoastaan kaapista löytyy yksi tai kaksi mustaa mekkoa. En osaa katsoa itselleni sopivia vaatteita ja usein äiti löytää mulle vaatteita, sillä itse en osaa katsoa juuri mitään :D Katson välillä telkkarista muotiohjelmia, joissa joku henkilö stailataan, ja sieltä yritän poimia vinkkejä, mutta sitten vaatekaupoissa kaikki tuntuu painuvan unholaan ja "vaatesilmä" katoaa johonkin..!
No, hyvin olen tähänkin asti pärjännyt joten enköhän tulevaisuudessakin pärjää yhtä hyvin :)

Tässä muutamia vaatteitani, osa kovassa käytössä ja osa vähän vähemmässä. Tässä on siis murto-osa, omistan lisäksi runsaasti erivärisiä toppeja, pitkähihaisia, farkkuja, leggingsejä (nuo mustat rats.housun näköiset ovat leggingsit!) ja vielä lisää erilaisia huppareita.



 



uusimmat löydökset kesälle
Kuten huomaatte, pääosin pelkkiä tylsänvärisiä huppareita..!
Pidän erityisesti pukeutua mustaan, esimerkiksi mustaan huppariin ja mustiin farkkuihin, ja lisätä yhden piristävän topin hupparin alle, jottei kokonaisuudesta tule ihan tylsä.

Hiukset

Huh, hiuksiani rakastan, mutta myös vihaan! Moni ei ymmärrä kuinka voin valittaa hiuksistani että kuinka rasittavat ne ovat, ovathan ne "upean paksut". Siinähän se vika onkin; hiuksia löytyy joka lähtöön ja voitte vain kuvitella kuinka rasittavaa on löytää hiuksiani penkeistä, lattialta, pöydiltä, ruuista ja vaatteista. En ole kovin stressaava ihminen, joten tämä ei ole syy hiuksien irtoamiseen, vaan näin paljon kun niitä hiuksia on niin yksinkertaisesti ei kaikki pysy päässä!
Hiusten laatu on hyvin vahva ja liukas. Sen vuoksi hiukseni pysyvät luonnostaan aivan suorina, ja on melkein mahdottomuus saada hiukset pysymään kiharalla tai laineilla. Jos on kuiva ilma, hiusten kihartaminen onnistuu, mutta jo vähän kosteampi ilma latistaa hiukset heti. Liukkaus vaikuttaa myös siihen, ettei mikään erikoisempi kampaus pysy päässä kun korkeintaan muutaman minuutin, jo sen jälkeen kampaus alkaa valua tai purkautua pois. En tiedä mitään hiuslakkaakaan, joka saisi hiukseni pysymään kurissa. Monet purkit ja mömmöt on kokeiltu, mutta mikään ei tunnu auttavan. Hiukseni todentotta vievät voiton ja joudun aina tyytymään laittamaan hiukset vain ponihännällä kiinni tai laittamalla edestä ja sivusta kiinni.
Käytän hiuksiin aina kampaamotuotteita, sillä ne toimivat hiuslaatuuni nähden parhaiten. Wellan ENRICH- tuotteet ovat olleet hyviä hiuksilleni, niiden avulla hiukset aukeavat hyvin ja pysyvät puhtaana pitkään. Suihkussa aluksi shampoota, sen jälkeen hoitoaine jonka annan vaikuttaa muutaman minuutin ja lopuksi pyyhekuiviin hiuksiin suihkutan hoitosuihketta.

Ihon huolto


Ihoni on varmaankin aika tavallinen nuoren ihmisen iho, eli ei täysin puhtoinen muttei mikään akneiho. Muutamia epätasaisuuksia löytyy T-alueelta, mutta yleensä olen säästynyt poskien huonosta kunnosta!
Arpia ei ihossani ole, sillä en koskaan purista näppylöitä pois, vaan annan niiden olla aikansa ja lähteä pois. Olen huomannut että tällöin niistä ei jää minkäänlaista jälkeä jäljelle :)
En vielä ennen joulua juurikaan tehnyt mitään erikoista iholleni, mutta joululahjaksi sain kasvoveden (kuvan kesk.), josta sitten innostuin huoltamaan ihoani paremmin. Ostin sitten kaupasta Neutrogenan Spott Stress Control- kuorintavoiteen, jota olen käyttänyt sekä aamuin illoin. Olen todella rakastunut tähän tuotteeseen, ja suosittelen sitä jokaiselle, joka kärsii pienistä punaisista näpyistä sekä mustapäistä. Jo viikon käytön jälkeen sekä minä, että vanhempani ja muutama kaverini ovat huomanneet eron ihoni kunnossa. :) Tätä tuotetta aion tulla ehdottomasti käyttämään jatkossakin, sekä olen ajatellut ostaa kuorintavoiteen kaveriksi samaa sarjaa olevan kasvoveden.
Lopuksi rasvaan ihon Humektanin perusvoiteella, jottei iho kuivu. Rasvaan muutenkin ihoani joka ilta varsinkin näin talvisin, kun ihoni tuppaa kuivumaan kylmällä ilmalla.

Kynnet

Viimein päästään lempiaiheeseeni, eli kynsiini. Rakastan kynsien laittamista ja hoitamista, pitkät kynnet ovat ihaninta mitä tiedän! Reilu vuosi sitten aloin kasvattamaan kynsiäni ja kiinnostuin enemmän niiden huoltamisesta ja koristelemisesta. Kasvatin kynsistä ihanan pitkät ja vahvat, eikä mikään tuntunut saavan niitä poikki. Tein muutamia kivoja designejä niihin, mutta jossain vaiheessa ajattelin että haluan taas hetkeksi lyhyemmät kynnet.
Kadun tätä virhettä, sillä sen jälkeen en ole enää saanut kasvatettua yhtä kestäviä pitkiä kynsiä. En tiedä sitten mistä johtuu, mutta nykyään ne saattavat katketa jo varhaisessa vaiheessa.Tällä hetkellä ne ovat kuitenkin olleet pitkään vahvat, ja luulen että saan taas kasvatettua ne ihanat vahvat kynnet takaisin :)
Enempää selittämättä tässä muutamia tekemiäni koristeluja, sekä postaukseen liittyvä kynsitutoriaali. Toivottavasti pidät ja ehkä jopa innostut kokeilemaan samaa omiin kynsiisi!




85 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla oikeesti. Osaat tehdä omat kyntes hyvin. Miten sait ton: Luitko/piditkö jutun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysyitkin tätä jo edellisessä postauksessa, mutta siis en oikein valitettavasti osaa selittää sitä :/

      Poista
    2. Ai, sori en huomannu :) Mutta kiitos vastauksesta.

      Poista
    3. Blogger -> ulkoasu -> Blogitekstit muokkaa -> Toiminnot rastita ja erota haluamasi eri jutut pilkulla (esim luin, pidin)

      Poista
  2. Sulla on tosi kivoja vaatteita! :) Itekkin kun tykkään pitää pelkästään ihan perus huppareita ja farkkuja. Ja noi kynnet on aivan ihania. Tää oli tosi kiva postaus. :) Muutes omistatko/käytätkö farkkulegginsejä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!
      Ja kyllä, melkein kaikki housut jotka omistan on farkkuleggingsejä, mutta just kaikki oli tuona kuvauspäivänä pesussa, joten en saanut kun farkuista kuvia :D

      Poista
  3. Aww noi kynnet:3 Miten saat sit niist kasvatettuu paksut? mul ne lohkee heti ku ne on kasvanu vähä:s Ja mitä lakkoja sulla on / paljo makso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä kuinka ne ovat noin paksut, kynsieni laatu on vain sellainen :)
      Omistan 31 erilaista kynsilakkaa, ja niiden hinta vaihtelee suuresti.

      Poista
  4. Tää oli ihan mukava postaus! :)
    Hienot noi sinun kynnet, ei mitään valittamista.
    Määkin yritin kasvattaa kynsiä, mutta purin ne taas pois, enkä jaksa enään yrittää :(

    Siksi tyydyn tekokynsiin välillä, mitkä ei tee hyvää kynsinauhalle...

    VastaaPoista
  5. miten sait kasvatettua kyntesi noin hyväkuntoisiksi ?(:

    VastaaPoista
  6. Tää oli kiva postaus! :3 Sulla on ihanan värisiä toppeja. Kiva toi tuto. ^^ Kun katselin hieman noita kategorioita bannerin alla, niin mieleeni tuli yksi kysymys. :----D Eli siis ootteko te kisannu Viksun kanssa? En ole varma onko tätä kysynyt joku muukin, mutta kysynpä nyt. x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen kerran joskus pari vuotta sitten käynyt sen kanssa yhet estekisat, mutta hylkyhän sieltä tuli ;D

      Poista
  7. ootko kokeillut hiuspuuteria hiuksiisi? :) itsellä myös liukkaat (tosin myös lyhyehköt ja ohuet) hiukset ja kuvittelin aina, ettei mikään mahti maailmassa saa niitä pysymään muodossa, mutta kun kerran hiuspuuteria kokeilin, olin aivan ihmeissäni. sitä kun laittaa niin ainakin omalla kohdalla saan nää silkkiset hiukseni yhdellä vetäisyllä pystyyn ja ne myös pysyvät pystyssä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole jostainsyystä uskaltanu kokeilla koskaan ;D Täytyy varmaan kokeilla, oon kyllä kuullut ihmisiltä vain kehuja hiuspuuterista :)

      Poista
    2. Itselläni ainakin kuivashampoo auttoi liukkaisiin hiuksiini!

      Poista
    3. Hiuspuuteria kannattaa kyllä kokeilla. Itselläni on liukas tukka, mutta myös hyvi lyhyt. Hiuspuuterilla saan sen hyvin muotoon. Seasalt voisi myös auttaa, hiuksista tulee sillä karheampi.

      Poista
  8. Ihan mielettömiä kynsiä! Sais vähän lisää pituutta vielä omiin kynsiin niin vois kokeilla väsätä jotkut itellekkin ;) Kauan sulla suunnilleen on mennyt kasvattaa noin pitkät ja paksut hiukset ? Oon kyllä niin kateellinen niistä! ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Olen kasvattanut näitä aika pitkään, ja en koskaan kampaajalla käydessä kun tasota latvat, sen takia pysyvät pitkinä :) Paksuus on tullut geeneistä.

      Poista
  9. kiva postaus ja noi sun kynnet <3 :) ittelläni on rakenne/geelikynnet,koska omat kynnet ei vaa kasva. Toisaalta musta aidot kynnet ja hiukset ovat kaikkein parhaimmat. Ittelläni on myös tosi pitkät ja paskut hiukset ! Ja luikkaat ku mitkäki . Mulla taas on niin että jos ilma on kostea niin hiukset menee laineille ,jolloin aamuisesta suoristamisesta ei ollu hyötyä, myöskään kiharat eivä päässäni pysy vaan aina vaan samat laineet. Itsekkin olen sitte siihen tulokseen tullut että hiukset ovat parhaimmillaan ponnarilla tai molemmilta puolita vähän ylös hiuksia ! ihana tuto-video <3

    VastaaPoista
  10. Eikö sulla mee sairaan kauan ku teet noita kynsiä, kun pitää oottaa, että ne kuivuu aina noi kerrokset? :D ku itekki tykkään tehä kynsii mut sit niistä tulee aina tosi sotkuset ku en jaksa oottaa et ne kuivuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siinä mielestäni kovin kauan mene, en koskaan odota että lakka kuivuu iihan kokonaan, vaan pystyn tekemään myös puolikuiviin :)
      Kynsienteko on sellainen että siinä täytyy osata malttaa (;

      Poista
  11. käytätkö ylä - vai alarajauksia ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainoastaan ylärajauksia. Joskus saatan hieman vahvistaa silmää lisäämällä alaulkonurkkaan vähän kajalia, mutta kokorajaukset näyttävät mulla todella hirveältä :D

      Poista
  12. Kiva postaus! (: mistä oot ostanut noita ohutpäisiä lakkoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohutpäisiä lakkoja pitäisi saada ihan tavallisista kaupoista, kuten Prismoista ja Citymarketeista. Jos ei löydy, Sokokselta ainakin pitäisi :)

      Poista
  13. Ihana blogi ja ihana tää postaus<3

    VastaaPoista
  14. Tarkotin, kun kysyin mitä lakkoja sul on, et mitä nää oli täs videossa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinähän aina näytän ennenkun lakkaan että millainen kynsilakka on kyseessä? :)

      Poista
  15. vau kiva postaus ! (: mul on muutes täysin samoja lakkoja ku sulla on tossa videopostaus jutussa! ootko muuten kokeillu sitä, että käyttäisit tota ohutta hopeeta glitter lakkaa, ihan tavallisena lakkana?:Dd ittelläni on sitä nyt kynsissä, eli siis ihan koko kynnen alueella! mielestäni tosi kivan näköset, ja ei kestä kauaakaan kuivua jos ei laita kun ihan ohuen kerroksen, ja ohut kerros on kuitenki hyvä ! ja sitte ei lakkaa ylikää niin helposti ku ton toi pääki on niin ohut ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En ole käyttänyt glitterlakkaa tavallisena lakkana, sillä mielestäni todella hankala hinkata pois kynnestä. Lisäksi ohuella siveltimellä koko kynnelle levittäminen olisi ärsyttävää.
      Mulla on toinen, ihan iso pullo hopeaa glitterlakkaa, tosin siinä vähän harvemmassa sitä glitteriä mutta kuitenkin. En kuitenkaan tykkää käyttää koko kynnellä pelkkää yhtä ja samaa glitteriä :)

      Poista
  16. Hei muuten! Onko Aadalla blogia?

    VastaaPoista
  17. Rakastuin tiikeri kynsiin! ne oli ihanat. :)

    VastaaPoista
  18. Miten noi pitkät kynnet menee tallilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmeen hyvin, tosin muutamia tapauksia sattuu sillointällöin että pisin kynteni katkeaa, mutta vain silloin jos se osuu johonkin vauhdilla.

      Poista
  19. Kiva postaus, osaat tehä tosi hienoja kynsiä! :)

    VastaaPoista
  20. Tää oli kiva postaus! :) Tykkään ihan sikana noista kynsistä ja mulla on samanlainen kimalteleva sulkatuubitoppi(....?) tummanvihreänä :-D

    VastaaPoista
  21. mitääh? luulin et sulla ois ollu jotku pidennykset ku hiukset näytti nii paksuilta ja tasasilta :o mutta tykkään mielettömästi sun hiuksistas!

    VastaaPoista
  22. Pakko sanoa et sulla on kyllä ihanat hiukset :D itellä kans ollu pitkät hiukset todella pitkään, pidemmät kuin sulla noitten kuvien perusteella, ja ymmärrän täysin miten ihanat mutta samalla kamalat ne on :D minunki hiuksia oli kaikki kehunu kuinka ne oli pitkät ja paksut, mutta niitä tosiaan löytyy aina kaikista vaatteista, repusta, takeista, tuoleista, lattialta, ruoasta yms... ja lähinnä mun hiukset ei oo ees paksut, mulla vaan sattuu olemaan niitä todella paljon :D

    Mutta älä vaan mene leikkaamaan niitä ! itse leikkasin melkein 40 cm lyhyemmäksi kuin mitä hiukseni oli, ja kadun sitä varmaan koko loppuelämäni.. Olin lopen kyllästynyt pitkiin, aina takkuisiin hiuksiin, joita ei ikinä pystynyt pitämään auki, koska ne menivät samantien takkuun. Sitten menin parturiin ja sanoin että vähän lyhemmiksi, noin tissien kohalle, mutta kappas, parturi vähän "villiintyi", ja hiuksista tuli yli 20 cm liian lyhyet. Tässä odottelen että kuluisi 7 vuotta jotta saisin kasvatettua takaisin pitkän tukan, 7 vuotta meni nimittäin saada ne niin pitkiksi kuin ne olivat ennen leikkaamista.

    Kauanko sulla on mennyt aikaa sun hiusten kasvattamiseen, vai onko ne aina olleet noin pitkät? :)
    Pitkätukkasilla ei oo helppoa, mutta sun hiukset on tosi hyväkuntoisen näköset ja todellakin ihanan paksut! :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tein joskus saman, että halusin pitkät hiukset leikata olkapäille. Silloin en katunut, mutta nykyään en kyllä leikkaisi mistään hinnasta näitä :) Itsellä ovat niin suorat, etteivät takkuunnu helposti, paitsi jos en harjaa pesun jälkeen ja heitän seuraavana päivänä tuuhealle ponnarille (jota melkein aina teen;). Onneksi nää kuitenkin aukeaa tosi helposti.

      Ja en muista kuinka pitkään olen näitä kasvattanut, varmaan muutaman vuoden. Kampaajalla en koskaan halua kuin vain tasottaa muutaman sentin, jotteivat nää kasva liian pitkiksi mutta sama pituus pysyy suunnilleen :)

      Poista
  23. Mä käytän kans just noita kahta ripsiväriä! :D ja muuten mistä tollasen eyelinerin saa mikä on noiden ripsivärienkaa samassa kuvassa?

    VastaaPoista
  24. Kuinka usein vaihat kynsilakkaa, tai siis että kauan sulla kestää niinko yhet kynnet? Jos ymmärsit, ittellä vähän tympäsee kun pitäis vaihtaa jokatoinen päivä ja sitten koko talo aina haisee kynsilakanpoistoaineelle.. :DD

    Ja hiuksien kans sama ongelma, löytyy jokapaikasta, mutta sitten ko ne on vielä ihan tummanruskeita niin kiva..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin viikoittain teen uudet kynnet. Alkaa tosiaan sen viikon jälkeen vähän kulumaan, jolleivat enää näytä kauniilta.

      Käytätkö päällyslakkaa kynsien koristelun jälkeen? Se auttaa pidentämään kynsilakan kestoa :)

      Poista
    2. Joo käytän, ja jos haluan että ne pysyvät kauemmin niin joudun sitten lisämään päällyslakkaa aina lähes päivittäin, mutta myös päivittäinen tallilla olo varmaan lyhentää kynsilakan pysymisaikaa :))

      Poista
  25. Mullakin on / oli pitkät ja paksut hiukset joita ei saanut pysymään kiharina millään (esimerkkinä vaikka kun menin ihan pienenä, ehkä viisivuotiaana kampaajan kautta valokuvaajalle - kampaajalla hiukset kiharrettiin - ja kun tosiaan päästiin valokuvaajalle asti hiukset oli lähes täysin suorat). Ala-asteen loppupuolella kyllästyin pitkiin hiuksiin ja leikkasin ne itse kavereiden avustuksella :---D Kampaaja sanoi että kun ne on niin paksut ne ei varmasti kiharru kun leikkaa kerroksittain, mutta kyllä ne sitten kuitenkin kihartui ja nyt mulla onkin ollut jo monta vuotta semmoset keskipitkät kerrostetut hiukset, se vaan että kerrostetuista kohdista ne kyllä kivasti kihartuu mutta muuten onkin suorat :---D Ihan täysin turha kommentti enkä mä itsekään tiedä mitä ideaa tässä oli mutta kirjoitinpahan kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tänne voi omia tuntemuksia ja tarinoitaan jakaa (;

      Itsekin joskus halusin kerrostetut hiukset, ja toisaalta nykyäänkin olisi kiva saada vähän vaihtelua mutta kaikki sanoo etten saa tehdä näille hiuksille mitään niin en sitten tee, ja toisaalta ymmärrän, nykyään kaikki haluaa leikellä hiuksiaan mitä ihmeellisimmiksi, itse yritän säilyttää nämä mahdollisimman luonnollisina.

      Poista
    2. Ei sun kannatakaan tehdä noille hiuksille mitään ;---) Mulle tuli itseasiassa joskus sun hiuksista inspis kasvattaa omia vähän pidemmiksi!

      Poista
    3. *kasvattaa omia taas vähän pidemmiksi!

      Poista
  26. oot niin kaunis ! :)) ja oot sairaan hyvä tekee noita kynsii (;

    VastaaPoista
  27. miten oot saanu kasvatettua sun kynsistä nuin pitkät ja vahvat ja en ymmärrä miten saat lakattua nuista sun kynsistä niin hienot !!! :))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kynsien laatu on vain sellainen, että ne ovat luonnostaan aika vahvat :)

      Poista
  28. ihan huippu postaus! :) Miten sulla ei tärise käsi yhtään ku lakkaat kynsiä? :D Ja mistä saa tuommosia lakkoja missä on ohut pää et voi tehä kaikkee koristeluja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se tärisee välillä, etenkin vasemmalla kädellä lakatessa (olen oikeakätinen) :D Mutta hyvää jälkeä tulee silti..!

      Tavallisista kaupoista olen itse ostanut, esim. Prisma, Sokos, Citymarket.

      Poista
  29. Neutrogenan Spott Stress Control- kuorintavoiteen <- ton sarjan kasvovesi on kyllä yhtä hyvä kun tuo kuorintavoidekkin ! sitä kun pistää kasvoille, niin oikein tuntuu että kaikki epäpuhtaudet lähtee pois (: suosittelen !

    VastaaPoista
  30. Mistä nuo "ohuet lakat" on ostettu? Ihania kynsiä! :)

    VastaaPoista
  31. ^^Vannon et oon joskus nähny Adan blogin :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten olet nähnyt väärin :D Tiedän, ettei Aadalla ole blogia. Luulenpa, että olet nähnyt joskus tämän blogin ja luulet sitä samaksi Aadaksi: http://aadanhevoselamaa.blogspot.com/

      Poista
    2. toi se ehkä sit oli (:

      Poista
    3. eikö tuo aada muka ole sama aada?! olen koko ajan luullut, että on se aada ;) voi ei! ;) näyttää meinaan jonkin verran samanlaiselta ;)

      Poista
  32. siis aiva ihania kynsiä ja super kiva et teit ton videonki toho ! :)

    VastaaPoista
  33. Kiva postaus (: Tuosta hiusjutusta on ihan pakko sanoa, että sama ongelma, mutta hiukseni ovat luonnonkiharat, jotka eivät millään suoristu ! Nyt tosin leikkasin jo hiukset (;

    VastaaPoista
  34. Itekki oon kiinnostunu kynsienlaitosta ja teinki tommoset samanlaiset ku tos videos oli (--: Aijon kyl tehä noi kaikki mitkä olit kuvannu! On nii hienoja!

    VastaaPoista
  35. Oon ittekki ihan hulluna ynsien laittoon mutta en osaa sitä yhtään :D Pohjustus lakkaakaan en aina muista laittaa joten se menee pilalle syystä ta toisesta. kynteni ovat lisäksi kovin pienet ja olen surkea lakkaamaan vasemmalla. Tosi kiva tää postaus!

    VastaaPoista
  36. ihania kuvia, etenkin noista kynsistä, ja nätti oot ! (; tota en oo vrm onks tätä kysytty, mut millä oot tehny ton 'yläkuvan', mikä sen nimi sit ikinä onkaan:D vai onko joku tehnyt sen sulle? ihana postaus! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kutsutaan banneriksi, ja olen itse sen tehnyt Adobe Photoshop CS5:llä :)

      Poista
  37. tää oli tosi kiva! mul on noit samoja koristelulakkoja tai noit mis on ohut pää :) oot tosi nätti! =))

    VastaaPoista
  38. Tää oli kiva postaus. Noi kynnet oli ihanat.

    VastaaPoista
  39. Jotenkin ajattelin että teet tämän videonpostauksena.?! Ihan kiva,mutta video olisi ollut paaaljon parempi!

    VastaaPoista
  40. tosi kiva kun teit tommosen kynsiutorialin, ite kun oon aina ollu vähä huono noiden kynsien laittamisen kanssa =)

    VastaaPoista
  41. Olen kanssasi samaa mieltä hiuksista! Minulla on myös pitkät ja paksut hiukset, ja niitä löytyy tosiaan joka paikasta. Ajoittain hiukset ovat myös tiellä, ja on vaikea löytää ponnaria jolla ne saisi kiinni. Etenkin nutturalle laitto on haastavaa, tai joudun käyttämään useaa ponnaria. :/

    Teet upeita kynsiä, erityisesti pidän pinkki-keltaisista kynsistä, joissa on raitoja. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullakin nutturassa joutuu aina olemaan vähintään kaksi paksumpaa ponnaria jotta pysyvät hyvin kiinni :/

      Kiitos paljon!

      Poista
  42. tosi kiva tää postaus! noi kynnet on tosi upeita, enkä tajua miten joku voi tehä tommosia! ;)

    VastaaPoista
  43. todella kiva postaus ja rakastan noita sun hiuksia ja kynsiä! ;) ja olet todella nätti! :)

    ootko muuten tehny aikaisemmin videota noista kynsien laitosta ja jos et ole niin toivottavasti voisit tehdä niitä muutaman, koska mun on ainakin helpompi hahmottaa videolta kui kuvista :) mutta ymmärrän jos et tee niitä enempää, koska tämähän on hevos- eikä mikään lifestyle-blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tehnyt muita kynsitutoriaaleja, enkä tiedä tulenko tekemään. Kuten sanoit, tämä on hevosblogi:)

      Poista
  44. 1. Mistä olet ostanut tuon Loreal Parisin true match minerals puuterin?
    2. Käytätkö alaripsissä ripsiväriä?
    3. Mitä ripsiväriä suosittelet/olet todennut hyväksi?
    4. Mistä olet ostanut tuon valkoisen "tuubitopin" joka on tuon vaaleanpunaisen topin vieressä?
    5. Mistä olet ostanut tuon kuorintavoiteen?

    Nuo ekat kynnet oli mun mielestä tosi hienot! Oot taitava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Prismasta
      2. En käytä
      3. Melkein kaikki käyttämäni ovat olleet hyviä, eniten tykkään ehkä tosta keltaisessa putilossa olevasta.
      4. Spiritstoresta
      5. Citymarketista muistaakseni.

      Kiitos :)

      Poista
  45. vaau, noi kynnet oli ihan huiput :o
    kui usein lakkailet kynsiäs? :D

    jenninkertomukset.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joka viikko teen aina uudet kynnet, mulla on aina jotenkin kynnet lakattuina :)

      Poista