tiistai 8. heinäkuuta 2014

kuvapostaus; pellolla

Aurinkoista heinäkuuta kaikille!

Tällä hetkellä elämä hymyilee kunnolla: kesäsää on täydellinen, hoidan Teemua viikon verran kuin omaani, meillä on tyttöjen kanssa takana aivan ihana Naantali-viikonloppu, töissä sujuu mainiosti ja huolia ei ole oikeastaan ollenkaan :) Nämä ovat niitä hetkiä joista täytyy nauttia ja olla onnellinen.

Olimme tosiaan Naantalissa viime viikonlopun ja tästä reissusta kerron kuvien sekä videopostauksen kera tarkemmin seuraavassa postauksessa. Tämä postaus sisältää paljon kuvia alkuviikon ratsasteluista kun olimme pellolla Teemun kanssa sekä maanantaina että tiistaina.

Teemun kanssa on sujunut todella hyvin, se toimii kuuliaisesti ja sitä pystyy työstämään paremmin. Ollaan treenattu koulua ja käyty ilman satulaa kävelemässä ilta-auringossa. Se on reipas mutta rauhallinen eikä hermojani olla koeteltu nyt kertaakaan!

Maanantaina verkkailin alkuun kentällä taivutellen ja vastalaukkoja tehden, tämän jälkeen kävimme Adan & Becksin sekä Viljan & Prinssin kanssa isolla pellolla ottamassa pari laukkapätkää.






Tiistaina lähdin ratsastamaan siinä aamupäivällä 11-12 aikaan ja jo tällöin mittari näytti hellelukemia. Alkuun ajattelin vain köpötellä Teemun kanssa sillä jo ajatuskin ratsastushousujen ja -sukkien vetämisestä jalkaan tuntui ällöttävältä. Kuitenkin Ada ilmoittautui kuvaajaksi joten eikun kunnon kamat pinteleitä myöten päälle ja pellolle! Käytiin tekemässä suhteellisen rento perusratsastus, sillä en halunnut saada itselleni enkä hevoselle lämpöhalvausta. Teemu kävi aika kuumana sen jälkeen kun Prinssi lähti talliin, mutta oli siitä huolimatta todella kuuliainen ja työstettävä. Saatiin tosi hienoja ravipätkiä ylämäkeen.

Kuvia saatte nyt todella paljon koska en yksinkertaisesti osannut valita parhaimpia! Älkää ihmetelkö Teemun runsasta hikoamista ja vaahtoa, se on kova poika hikoilemaan jo valmiiksi ja tähän kun lisää helteen + kuumumisen niin vaahtoava ratsu on valmis (;



























Nämä kaksi viimeistä ravikuvaa naurattaa, ravuri esittäytyy.. ;)


Palaillaan myöhemmin Naantalimuisteluiden merkeissä!

24 kommenttia:

  1. Onhan se kiva kun on helteet ja kesä viimein, mutta juurikin se että on niin kuuma ratsastaa ja tukehtuu jo sisällekkin. Ja hyvältä näyttää teidän meno! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siksi helteellä olis hyvä ratsastaa tosi aikaisin aamusta tai myöhään illalla kun on viileämpää :/

      Poista
  2. Näyttääpä Teemu hienolle, hyvä emmi :)

    VastaaPoista
  3. Näyttääpä se osassa kuvissa niin hassulle luikkupuikelolle... varsinkin tossa tokassa kuvassa :D (siis en millään pahalla tarkota) Hienosti meette !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se näyttää kun on massiivinen etuosa ja takaosassa ei tarpeeksi lihaksia :) Kiitos!

      Poista
    2. Ei ne lihakset siitä massiivista tee itsessään. Tuolla hevosella ei ole yhtään massaa, josta lähteä rakentamaan niitä lihaksia...

      Poista
    3. Tarkoitinkin että etuosa on rakenteeltaan suurempi ja massiivisemman näköinen, en sitä että sillä on etuosassa niin paljon lihaksia :)

      Poista
  4. hienosti veivaa nuo kätes ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sulla veivaa varmaa paremmin ;)

      Poista
    2. Tervetuloa vahvan ja ison hevosen selkään joka on valmis räjähtämään allasi milloin tahansa, kyllä silloin selässä täytyy tehdä paljon pidätteitä ettei hevonen karkaa ;)

      Poista
  5. Teemu on toisaalta tosi hauskan näkönen hevonen - sillä on lyhyt takapää ja siihen nähden todella "massiivisen" iso etupää varustettuna pitkällä kaulalla! Varmasti nyt mainitsemani asiat tuo esiin myös tuo Teemun pieni laihuus ja ruipeloisuus (onko tuo edes sana?!), mutta silti se on niin valloittavan ihanan, sympaattisen ja kiltin näköinen veijari!

    VastaaPoista
  6. Oi vitsi, tosi ihania kuvia kyllä! :-)

    VastaaPoista
  7. Upeita kuvia, hyvältä näyttäää! :)

    VastaaPoista
  8. WOW!!! Ratsastat ihan SAIRAAN hyvin, Teemu menee sulla niin täydellisesti, ja aivan mahtavia kuvia! Voi kun mäkin ratsastaisin noin hyvin kuin sä! Oot ihan himo nätti ja sun blogi on... Paras... Hyvää kesää!

    VastaaPoista
  9. Oot niin hyvä ratsastaan :) ihania kuvia!

    VastaaPoista
  10. vautsi mitä ihania kesäisiä kuvia!:) ootte hieno pari teemun kanssa, tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  11. Ajatteletko viksua vielä kuinka usein

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sitä usein tulee ajateltua, varsinkin kun pihapiirimme läheisyydessä sijaitsee maastot joissa Viksun kanssa aina kävimme..

      Poista
  12. Onko Se laitumella juossut ötököitä karkuun vai miten Se noin hoikalta näyttää, hmh.

    VastaaPoista
  13. Millä muokkaat sun videot? :)

    VastaaPoista
  14. kauhean laiha... kannattaisiko tehdä pidätteitä istunnalla eikä kädellä. huomaa että hevonen ei käytä itseään vaan kulkee selkä notkolla hienosti "muodossa"

    VastaaPoista
  15. Anteeks vain, mutta musta on törkeää tulla haukkumaan toisia ratsastus taidoista? Ja mun mielestä emmi ratsastaa erittäin hyvin ja tuntee hevosen paremmin kun sinä Ano! Ja emmi kyllä osaa/tietää mitä tekee sielä hevosen selässä ja osaaki mutta millaista on sitten sinun ratsastus edellinen Ano?

    VastaaPoista